Şimdi Ara

[xboxone] ac:unity kulüp ve yarışma desteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

xbox one için unity oyununda bir kulüp kurdum ve yaptığımız görevlerden dolayı şuan birinciyiz. xbox one unity sahibi arkadaşlar kulübe üye olup destek verirseniz sevinirim.

http://hizliresim.com/JXqN9B
     [xboxone] ac:unity kulüp ve yarışma desteği

• Oo süper, katilacagim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş

bizde bir zamanlar birinciydik vah şimdi nolduk
    birinci olarak devam etmek için üyelerin süekli aktif olması gerek bilginize

şu an aktif oldugum gruptan ses çıkmazssa bende katılabılırım.toplamda 120 saate yakın oynadım.co op ları oynayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 4 Şubat 2015; 8:29:55 >
  • burcincerci B kullanıcısına yanıt
    Nasil katila bilirim?
  • uzun zamandır yazamadım. ilk yarışmayı kazandık ve birer oyun içi hediye aldık. şu anda yeni yarışmada da açık ara birinciyiz. forumdan sadece bir kişinin katıldığını düşünüyorum ve toplamda 4 kişi olduk. katılmak isteyenleri ac:unity ve xbox one sahibi olmaları gerekiyor. diğer platformlardan birlikte oynanabileceğini sanmıyorum. oyunun menusunden "my brotherhood" kısmına gelip bir "club" seçmeniz gerekiyor. tr17 olarak arattırdığınızda bulacağınızı düşünüyorum. 2 arkadaşım sorun yaşamadan kulübe üye oldu. kulübü kuran olduğum için kulüp arama seçeneklerinin detayını bilemiyorum. desteğiniz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcincerci

uzun zamandır yazamadım. ilk yarışmayı kazandık ve birer oyun içi hediye aldık. şu anda yeni yarışmada da açık ara birinciyiz. forumdan sadece bir kişinin katıldığını düşünüyorum ve toplamda 4 kişi olduk. katılmak isteyenleri ac:unity ve xbox one sahibi olmaları gerekiyor. diğer platformlardan birlikte oynanabileceğini sanmıyorum. oyunun menusunden "my brotherhood" kısmına gelip bir "club" seçmeniz gerekiyor. tr17 olarak arattırdığınızda bulacağınızı düşünüyorum. 2 arkadaşım sorun yaşamadan kulübe üye oldu. kulübü kuran olduğum için kulüp arama seçeneklerinin detayını bilemiyorum. desteğiniz için tekrar teşekkürler.

Mannheimia olarak katildim bugün.

• Bende katilabilirim surekli oynuyorum unity i

• quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Bende katilabilirim surekli oynuyorum unity i

sormanıza gerek bile yok. bugün itibariyle hediyemizi kaptığımızı düşünüyorum. yine açık ara birinciydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcincerci

quote:

Orijinalden alıntı: fenercag

Bende katilabilirim surekli oynuyorum unity i

sormanıza gerek bile yok. bugün itibariyle hediyemizi kaptığımızı düşünüyorum. yine açık ara birinciydik.

Club a katıldım ancak hala club üyesi gozukmuyorum.

• sanırım onay gerekiyor. bu akşam bakarım dün hiç giremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.