GOTY : Uncharted 2 Shooter : COD: Modern Warfare 2 Arcade : Shadow Complex RPG : Dragon Age Origins Platform : New Super Mario Bros Wii DLC : GTA 4 Spor : Fight Night Round 4 Yarış : Need For Speed: Shift En Çok Çıkış Yapan: Batman: Arkham Asylum
kesinlikle bunlar....
GOTY: Uncharted 2
Üzülerek ve hiç istemeyerekde olsa Uncharted 2 malesef
quote:
Orijinalden alıntı: ereneren
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
quote:
Orijinalden alıntı: ereneren
Benim liste bu şekilde. Ayrıca spor oyunlarının hiçbir zaman Goty olucağını en azından aday olucağını bile sanmıyorum çünkü her sene çıkıyor ama derin bir kurguya senaryoya sahip oyunlar herzaman çıkmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
5-Fable 2
2008 yapımı fable 2
GOTY olarak tek oyun var zaten Uncharted 2. İzleme fırsatım oldu bir saat kadar. Yok böyle bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Bence
GOTY : Uncharted 2 Shooter : COD6 MW2 Arcade : Shadow Complex RPG : Dragon Age Platform : New Super Mario Bros Wii DLC : GTA 4 Spor : Fifa 10 Yarış : Forza Motorsport 3
mükemmel bir liste , rpg de dragon age ile demons souls kapışır...
2009 yılı kişisel EN'lerim ;
En iyi Stüdyo: RockSteady Studios En iyi Xbox 360 oyunu: HALO: ODST En iyi PlayStation 3 oyunu: KILLZONE 2 En iyi Nintendo Wii oyunu: MADWORLD En iyi Bilgisayar oyunu: The Sims 3 En iyi El Konsolu oyunu: SCRIBBLENAUTS En iyi Yarış: Forza MotorSport 3 En iyi Spor: Fight Night Round 4 En iyi DLC: Grand Theft Auto: Liberty City Stories En iyi Müzik: Brütal Legend En iyi Dövüş: TEKKEN 6 En iyi Multiplayer: Left 4 Dead 2 (Xbox360) En iyi RPG: Demon's Souls En iyi FPS: KILLZONE 2 En iyi Aksiyon/Macera: Batman: Arkham Asylum En iyi Grafik: Uncharted: Among Thieves Yılın oyunu: Uncharted: Among Thieves
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme