Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay arkadaş ya demek ondan millet böyle uçuyo kaçıyo ama çok çirkin birşey onu söyleyim oyun bildiğin quake'e dönüyor.

eğer config'den yapılıyorsa bunun kaldırılması için oylama talep ediyorum
  • Crossfire'den son durum:

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)

Eric ilk başlarda çok iyiydi ama O Rei yetişti ve 7 sayı fark attı oyunun altını üstüne getirdiler iki kişi toplam 201 kill.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 1 Temmuz 2013; 18:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

Crossfire'den son durum:

Eric ilk başlarda çok iyiydi ama O Rei yetişti ve 7 sayı fark attı oyunun altını üstüne getirdiler iki kişi toplam 201 kill.

bu oyunun başında 7-8 kişi vardı sonradan herkes çıktı tabi boomcu falan araya gitti ericle ben hırs yapınca

yav oyunun başında serverdaki orta yaşlı bir adam mikrofonla benle konuşuyordu biz de oyuna çok bakmadık o sıra. eric de coştu işte ama süpürge canavarı olmuş adam hakkını yemeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

Crossfire'den son durum:

bu oyunun başında 7-8 kişi vardı sonradan herkes çıktı tabi boomcu falan araya gitti ericle ben hırs yapınca

yav oyunun başında serverdaki orta yaşlı bir adam mikrofonla benle konuşuyordu biz de oyuna çok bakmadık o sıra. eric de coştu işte ama süpürge canavarı olmuş adam hakkını yemeyelim.

Bi ara 50 kere öldüm çıkıp baştan girdim bir daha 50 kere öldüm

• quote:

Crossfire'den son durum:

İlk başlarda 47-5 falan gidiyordum sonradan ekinoks isimli oyuncu vurmaya başladı ardından O Rei Reis coşturunca 2. olduk 97-32 ile

• quote:

quote:

Crossfire'den son durum:

Abi sendeki o ok kullanmanın yanında hiç bişey , ne ara görüyonda vuruyon anlamıyom

Edit: Bu arada o abiyle muhabbeti ben hala anlamadım bilen açıklasın

admin mi olmak istiyo veya yeni map falan diyodu onları anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 1 Temmuz 2013; 18:28:33 >

• Estağfurullah, aslında 2000den beri FPS oynayan biri olarak hiçbir oyunda sniper kimliğiyle tanınmamıştım ama serverı açınca bi ilham geldi şu alete karşı.

Bu arada ben servera sık giren adamların genel aurasını çözdüm şöyle resimlerle destekli bir açıklama yapayım:

eric

orei

Aykuz6161

• quote:

Estağfurullah, aslında 2000den beri FPS oynayan biri olarak hiçbir oyunda sniper kimliğiyle tanınmamıştım ama serverı açınca bi ilham geldi şu alete karşı.

Bu arada ben servera sık giren adamların genel aurasını çözdüm şöyle resimlerle destekli bir açıklama yapayım:

eric

orei

Aykuz6161

Doğru tespit , bide deancorll var , o benim üst komşu oda iyi oynar cırcır ile , arada girer server a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 1 Temmuz 2013; 18:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Vay arkadaş ya demek ondan millet böyle uçuyo kaçıyo ama çok çirkin birşey onu söyleyim oyun bildiğin quake'e dönüyor.

Ya hocam bırak Allah aşkına daha Long Jump Module'ü yeni öğrenmişsin
    Quake zaten bu oyunların babasıdır, o ayrı mesela.

Lakin Half-Life, Team Fortress Classic, Adrenaline Gamer, Fortress Forever gibi oyunları hızlı kılan bu tür dinamikler değil midir zaten? Günümüzdeki Team Fortress 2'de de bu hızdan bir nebze kalmıştır, çok da güzel olmuştur.

Sen bakma bizde adam gibi jump, airstrafe falan yapan yok yoksa Tau Cannon'la haritanın bi ucundan öbürüne gözü kapalı giden adam görürsün. O modülü kullana kullana tek mermi yemeyen adamlar var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Vay arkadaş ya demek ondan millet böyle uçuyo kaçıyo ama çok çirkin birşey onu söyleyim oyun bildiğin quake'e dönüyor.

Ya hocam bırak Allah aşkına daha Long Jump Module'ü yeni öğrenmişsin
    Quake zaten bu oyunların babasıdır, o ayrı mesela.

Lakin Half-Life, Team Fortress Classic, Adrenaline Gamer, Fortress Forever gibi oyunları hızlı kılan bu tür dinamikler değil midir zaten? Günümüzdeki Team Fortress 2'de de bu hızdan bir nebze kalmıştır, çok da güzel olmuştur.

Sen bakma bizde adam gibi jump, airstrafe falan yapan yok yoksa Tau Cannon'la haritanın bi ucundan öbürüne gözü kapalı giden adam görürsün. O modülü kullana kullana tek mermi yemeyen adamlar var.

kesinlikle katılıyorum

• gören servera gelsin beyler
  • quote:

Estağfurullah, aslında 2000den beri FPS oynayan biri olarak hiçbir oyunda sniper kimliğiyle tanınmamıştım ama serverı açınca bi ilham geldi şu alete karşı.

eric

orei

Aykuz6161

Dogru tespit :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen uplamazsan ben uplamazsam kim uplayacak bu konuyu !?

Saat 0.57 sularından bi görüntü ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

Sen uplamazsan ben uplamazsam kim uplayacak bu konuyu !?

asi sıtayla gibi olmamış ama olsun buda iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

Sen uplamazsan ben uplamazsam kim uplayacak bu konuyu !?

haberim yokken çekmişler,oyunda çok eziliyorum(En alttayım)

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Söyleyecek hiçbir şey bırakmadın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hileci damgası yemeyim yeter
  • Hocam giris icin sXe sartmı ? Sart degılse nasıl gırıcez ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.