Şimdi Ara

DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
24
Favori
26.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Joffrey Baratheon

Hocam giris icin sXe sartmı ? Sart degılse nasıl gırıcez ?

şart değil. İlk mesajda indirmeniz gereken siteyi içeren bir google arama linki atmıştım. malesef direkt link atamadım silinir diye.
    giriş talimatları da ilk mesajda yazıyor. consola connect komutuyla birlikte ip'yi yazmanız gerekiyor.
  • Hocam giriyorum hl'ye Gordon Freeman bana bakış atıyor geri kapanıyor. Problem nedir ? Sildim baştan yükledim yine düzelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

bu nasıl bi half life böyle? can yerleri değişik silahlar değişik sanki adamda daha hızlı gidiyo kesin hileli bişey bu.

edit: şaka bi yana şimdi fark ettim sanki bu oyun benimkinden daha hızlı gidiyo(long jump şeysi olmadan) yada hızlandırılmış mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 3 Temmuz 2013; 11:37:56 >

• silahlar, harita görünümleri, hp barlar bunların hepsi biraz daha farklı bende bu konuda haklısın. bunları sende istediğin tarzda ayarlayabilirsin. nette bolca mevcut istersen yardımcı olurum.

aslında sizle aynı hızdayım sadece görüntü geniş açı olduğundan hızlı gibi geliyor. console default_fov 130 yazarsan benim açıyla görürsün. normal hali default_fov 90 dır. istersen 90 ile 130 arasında istediğin rakamı da verebilirsin.
  • quote:

silahlar, harita görünümleri, hp barlar bunların hepsi biraz daha farklı bende bu konuda haklısın. bunları sende istediğin tarzda ayarlayabilirsin. nette bolca mevcut istersen yardımcı olurum.

aslında sizle aynı hızdayım sadece görüntü geniş açı olduğundan hızlı gibi geliyor. console default_fov 130 yazarsan benim açıyla görürsün. normal hali default_fov 90 dır. istersen 90 ile 130 arasında istediğin rakamı da verebilirsin.

bende bitane indirdim kuracağım şimdi beğenmezsem kaldırırım
  • quote:

silahlar, harita görünümleri, hp barlar bunların hepsi biraz daha farklı bende bu konuda haklısın. bunları sende istediğin tarzda ayarlayabilirsin. nette bolca mevcut istersen yardımcı olurum.

hocam tf2'de bi viewmodel_fov vardı silahın yakınlığını uzaklığını ayarlıyordu o tarz bir komut var mı silahı biraz uzaklaştırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

quote:

hocam tf2'de bi viewmodel_fov vardı silahın yakınlığını uzaklığını ayarlıyordu o tarz bir komut var mı silahı biraz uzaklaştırmak istiyorum

ben cfg yükledim daha rahat oldu o tavsiye ederim

• bana pm atarmısın cfg
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta

bana pm atarmısın cfg

http://www.cshile.org/2012/04/half-life-cfg.html
  • Gören gelsin server a 2 el atalım ya

NOT: 10 da gelin beyler toplantı olsun bayadır çok kişi toplanamıyoz
  • gelicem dediğiniz yaptım oldu ama elimdeki silah gözükmüyor
  • serverda bir sorun mu var? giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enfuka

serverda bir sorun mu var? giremiyorum

düzeltildi
  • Az önce çok iyiydi. Crossfire da 8-9 kişi olduk sonra bounce açılınca çıktı herkes.
  • half life candır. her zaman her koşulda ...

(şu aralar kötü oynamamın sebebi bundandır...)
     DONANIM HABER HALF LIFE SERVER (Eski Konu)
  • Arkadaşlar birkaç duyurum var.

İlk mesajdaki admin listesi son duruma göre yenilendi lütfen bakınız, toplamda 5 adminiz.
    Bunların oyundaki nickleri de hemen hemen aynı. Bazen oyuna girdiğimde oyunda zaten önceden admin olmasına rağmen bana harita isteği vs. oluyor. O zamana kadar serverdaki admini farketmiyor yani arkadaşlar, haliyle tanımadıkları için.
    Bu mesaja da yazayım adminleri oyundaki nickleriyle:

orei (ben)
    Oldu O zaman
    H.Baltalayan
    [DH]Dragonda5Baronda15
    Akyuz6161
    Eric

bunlardan birini gördüğünüz zaman yakasına yapışabilirsiniz, atış serbest Tabi serverda şu şöyle olsun bu böyle tarzı isteklerinizle oraya oyun oynamak için girmiş admini sıkmazsanız, buraya yazarsanız daha güzel konuşuruz tartışırız

Arkadaşlar harita konusuna da bir açıklık getirmek istiyorum. Şunu biliyoruz ki crossfire bitince herkes çıkıyor Uzunca bir süre bounce-stalkyard ekledik üstüne, yine map değişince yarısı boşaldı serverın. Sonra ikisini de kaldırdık sadece subtransit ekledik, yine aynı hikaye. O sıralarda serverda oyuncu kıtlığı olduğu için cross'tan sonraki oyuncu azalışı çok sırıtıyordu ama subtransit yerine başka harita da koysak cross'tan sonra azalıyor işte. Şu an son tahlilde crosstan ziyade sadece bounce var. Crosstan sonra en çok istenen, en az adam kaybı olan map bounce, genel olarak. Aslında server eskisi gibi her gün 10-12 kişi doldursa bu geçişler çok sorun yaratmaz, eskiden yaratmıyordu, stalkyard da bounce da kapış kapış gidiyordu ama şu anlık durum böyle. Yarım saatte bir crossfire açılıyor çoğunluğu en iyi şekilde tatmin etmek için.

Gönül ister ki server 15 kişi dolsun, biz de Stalkyard Crossfire Bounce Subtransit BootCamp beşini de koyalım, yarısı boşalsa bile 6-7 kişi kalsın herkes en sevdiği haritayı tadabilsin. Neyse lütfen bu tartışmayı bir daha açmayalım

Bu arada akyuz6161 hocamın Konu Dışı'nda açtığı bir konu var, BURDAN ulaşabilirsiniz. Onu gece gündüz up'larsak çok iyi olur. Konunun ilk açıldığı saat 4-5 farklı oyuncu PMlerle ve konuya mesajlarla bize geldi. Konu Dışı'nın kalabalığı bu kadar etkili işte. Konuya bakan 50 kişiden 5i kalıcı oyuncu olsa bile müthiş bir fark yaratır. Uzun vadeye yaydığınızda ilk günlerdeki gibi 14-15 kişi dolabilir.

Son bir duyuru: Kalıcı oyuncularımızın bir listesini oluşturmaya karar verdim. Onur üyeleri/oyuncuları gibi Serverda çok gördüğümüz, akıllara kazınan oyuncularımız bu listeye girebilecekler. İlk kez DH'de böyle bir HL organizasyonu 18 gündür kör topal da olsa ilerleyebiliyor diye düşünüyorum. Canlı canlı tarih yazıyoruz, başrolleri hatırlansın istedim

Öncelikle aklıma gelenler:
    Windmark: Bounce pro'su.
    Boomcu: Death sayısında rekorlar kırmasına rağmen bıkmadan usanmadan oynayan bir azmin öyküsü.
    GORDON (n0fx): Çok sık girmese de aramızdaki en pro adam heralde. imbalanced orantısız güç ve zeka tek elde toplanırsa...
    Vendetta: Daha çok map değişikliğine dair spamleriyle ünlü ama sıkı takipçilerimizden

İlk mesaja da onur listesi diye ekleme yapacağım

eskiden giren qwasderf, anmey, mdxceed, gatırcan, Jetson, amyfm, psikoman, behzatç, moviescout, performanssanatçısı gibi oyuncuları da şiddetle geri bekliyoruz özellikle Jetson, mdx falan efsane oynuyordu.

İyi oyunlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O Rei -- 4 Temmuz 2013; 1:14:02 >

• O Rei kullanıcısına yanıt
    ben şuan Gaffır nick ini kullanıyorum 2 li combo yaptım şaşırdınız
  • Gelin
  • Nedense geceleri daha zevkli geliyor şu oyun bana

• Bi gece maratonun daha sonuna geldik

Uzun zaman sonra 1. oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur M. -- 4 Temmuz 2013; 3:14:40 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.