koskoca forumu sadece geyik amaçlı kullanıyorsunuz. bir sürü yardım bölümü var, teknik bölüm var, mod bölümü var ama oralar pek kalabalık değil, genelde oyun ve geyik bölümü işliyor. amacı dışına taşmış bir forum kapansa ne olur kapanmasa ne olur?
ajan
quote:
Orjinalden alıntı: gnlcln
çok da tın...
koskoca forumu sadece geyik amaçlı kullanıyorsunuz. bir sürü yardım bölümü var, teknik bölüm var, mod bölümü var ama oralar pek kalabalık değil, genelde oyun ve geyik bölümü işliyor. amacı dışına taşmış bir forum kapansa ne olur kapanmasa ne olur?
@gnlcln
Sana katılmıyorum.
Donanım haber'in en işlek yeri Donanım Bölümüdür (konu dışından daha fazla) neden dersen, fark ederseniz konu dışında bile dolanan kişilerin bayağı bir mesaj sayısı var ve konu dışında post attıkça mesaj sayın artmıyor. Yani bu kişiler donanım bölümünde de, Oyun bölümünde de, Overclock bölümünde de bulunuyor. Burası forumun artık yeri, o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: gnlcln
çok da tın...
ama sende farkettiysen bunu konu dışında belirtiyorsun
örgü nakış kurslarına giderim kıtalarası yolculuk yapar ördüğüm patikleri tüm dünya bebelerine koli koli dağıtırdım
KLAVYENİZİ HAYIRA AÇIN....
www.haberdonanim.com açarım 300 bin üye birden benim siteye üye olmuş düşünsenize hergünde 5 bin online hit. ondan sonra gün bey değil erdem bey ne kadar kazanıyor diye sorarsınız
yaa düşünmesi bile kötü hakikaten. bu forumun eski üyeleri(kendimide dahil edebiliyorum gönül rahatlıyla) forumu kendi forumuymuş gibi sevip sahipleniyor. biraz modlar bunu abartsada:P
Başka forumlara takılırız ama çok özlerim burayı
hooop ! yağcılarda inecek var
DH kapansa sanal dünyalarınızda yeni yolculuklara çıkarsınız ve 2 günde unutursunuz
çünkü çok daha iyileri var bugün nette fakat alışkalnlık nedeniyle dönüp, dolaşıp yine buraya geliyorsunuz
Alışkanlıklar iyi değildir.. İnsanı içine kapanık yapar.
Aşın bakem, açılın, surfünüzü uzak kıyılara doğru yapın bakem.. taaa neler bulursunuz neler..
OLMAZZZ, OLAMAZZZZ
Hemen tesisathaber.com diye bi site açarım taşındık derim
Sıkıyosa...
bi kere diğer forumlar çok yavaş başka yere gitmem ben burdayım
bu bumbarabom sonsuza dek uzaklaştırılmış ama açılın bakem neler bulursunuz dediği de meşhur uyuz fake sitelerdir herhal
quote:
Orjinalden alıntı: uCa_Tr
Evet Arkadaşlar Gözümüz Bebeği Dh Kapansa Sizce Ne Olur Ne Yaparsınız ? Hadi BaKalIM
Unutma ki günün birinde DH kapanırsa bu olay senin üstüne kalacak ve bu kadar insan senin peşine düşecek