Şimdi Ara

Donanım Haber Ne Kadar Daha Dayanır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ara forumdan iyice uzaklaştım. Berbat bir yer haline geldi. İnciden çıkan donanıma, inciye kaydolamayan donanıma, donanımdan bir haber seviyesiz bir çok insan donanıma, saçma sapan konular açan 1-2 mesajlı adamlar doldu taştı. Facebook, hotmail, yahoo bunlar hep zamanla yükselişten sonra kan kusan firmalar. DH o kadar büyük olmasa da kanımca 2-3 sene içinde ölecek bu forum. Zaten her yere reklam sokmalar, dandik ürünleri incelemelerle yücelterek bu gidişatın böyle olduğunu belli ediyorlar. Aslında hiç umrumda değil ama geçmişte bu kadar güzel paylaşımların yapıldığı bir forumda bu kadar artık -liseli,ergen,orta okullu,dengesiz- ne derseniz deyin bu tarz adamlar doldu. İnci gibi olacak sonu bitecek buralar...

• Konu disi bolumlerini inceledin mi ? Mesela otomotiv veya klima bolumu gibi bolumlerde yas olarak buyuk ibsanlar ve bilgi seviyesi yuksek konular var. Ayrica bilim/kultur kismi da guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen qit qnq
  • Böyle insanlar hayatın heryerinde var, ben burada yeniyim daha önce burası nasıldı bilmiyorum ama dediğim gibi hayatın heryerinde bu tip insanlarla uğraşacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.