Şimdi Ara

Donanim haber PSP forumundaki tum arkadaslara (ELESTIRI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dort yildir donanim haber'i site ve forum olarak ve genellikle okur olarak buyuk bir ilgiyle takip eden bir insanim. Dort yil boyunca o kadar cok sey ogrendim ki bunu anlatmak ile bitiremem. Inanin donanim haberin sadece bu isin amatorlerine degil, profesyonellere de ogretecek cok seyi var.

, Yegenimin PSP'sinin derdine cevap ararken bu tur donanim konularinin bir numarasi olarak dusundugum donanim haber forumlari ilk tercigim oldu, fakat cok buyuk bir hayal kirikligi yasadim. Bazi kritik firmware update ve downgrade hususlarinda denenmemis, eksik ve yanlis bilgilerin artik forum ortamini tamamen kullanilmaz hale getirdigini gordum. uzulerek soyluyorum ''bu bolum tam anlamiyla tehlikeli bilgiler coplugu olmaya dogru gidiyor''.

Ne yazik,PSP konusunda bilgi arayan arkadaslar bu konudaki daha uzmanlasmis, PSP konusunda ozellesmis SITELERI SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM!!!!!!!

Ozellikle reboy nickli arkadasimizin incelemesini yaptigi ''YERLİ SONYPSP SİTELERİ DETAYLI KARŞILAŞTIRMA''konulu basligin altinda cok iyi PSP sitelerine ulasabilirler, buda bu konuya linkimizhttp://forum.donanimhaber.com/m_11027920/tm.htm

aslinda bu konu hale ilk sayfada ama neme lazim diye yeniden bu guzel calismaya link verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polaris -- 2 Şubat 2007; 2:35:41 >

• Açıkcası internette büssürü forum sayfalarına üye olmaktan bıktım, register sayfaları midemi bulandırıyor artık.

5-6 tane psp sitesi var en iyisi hangisi ise ona yönelelim bence, yoksa hepsine forum doldur, mail i onayla, bak ıghhh yani
  • haklısın arkadaşım bence bizim sorunumuz sadece 1 psp bölümümüzün olması herkes arama bölümünü kullanmadan kendince bir konu açıyor bu hem konu kirliliği yaratıyor hemde yanlış bilgilere zemin hazırlıyor diğer psp sitelerin avantajı sadece psp ile ilgili olması ve daha çok bölümden okuşması bence
  • Burası PSP oyun bölümü arkadaşlar. PSP donanım bölümü değil. kuruluş amacı da oyunları incelemek, tanıtmak, tartışmak. donanım temelli sorunlarınıza başka forumlarda kolaylıkla cevap bulabilirsiniz.
  • beyler benim nickimi başka bir psp sitesinde görebilirsiniz reklam yapmamak için söylemiyorum gerçekten iyi site bence, eğer isterseniz dıhlayalum işte bu!
  • aslında su anda icinde bulundugumuz site bence gayet güzel ve bırsuru haber yayımlanıyo.bız herkes bu sitenin avantajlarından yararlanıyruz..konu acıyoruz tartısıyoruz..yeni seyler ogrenıyoruz...tabikki baska sitelerde bunu yapıyo ama bız su anda burdayız ve bu sıteden bıseyler almaya ve bu sıteye bıseyler vermeye calısıyoruz....onemlı olanda bu.
  • forumun işleyişi hatalı bence. yani ortalıkta MOD yok. eski başlıkla hala duruyor. ve bazen üst sıralara çıkıyor bu durumda bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

rehber hazırlanıyor adam gibi dogru bilgilerle. ama 2-3 gün içinde başlık aşağılara kayıyor. hatalı başlıkla üstte dogru faydalı başlıklar altta olabiliyor.

rehber ve benzeri yararlı başlıklar sabitlense örneğin bu tür sorunlar azalacaktır. bence bunun sorumlulugunu üyelere yüklemek büyük hata.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

forumun işleyişi hatalı bence. yani ortalıkta MOD yok. eski başlıkla hala duruyor. ve bazen üst sıralara çıkıyor bu durumda bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok.

rehber hazırlanıyor adam gibi dogru bilgilerle. ama 2-3 gün içinde başlık aşağılara kayıyor. hatalı başlıkla üstte dogru faydalı başlıklar altta olabiliyor.

rehber ve benzeri yararlı başlıklar sabitlense örneğin bu tür sorunlar azalacaktır. bence bunun sorumlulugunu üyelere yüklemek büyük hata.

Üst konu olmasını istediğiniz başlıkları bana bildirin. Eski başlıklar haliyle duracak, silecek değiliz ya

Ayrıca "PSP Oyunları" bölümünde downgrade, hack vs. işlemler hakkında bilgi vermek veya almak yasaktır. Eğer bu konularda bilgilenmek istiyorsanız başka sitelere yönelebilirsiniz.

• Bilen bilmeyen herkes her konu hakkında alelacele 1 kelime yazıp kaçıyor, bence bütün problem bu..
  • bence forum kirliliği maksimum seviyede.çünkü 1 aya yakın beni 3.3oe-c ye geçiricek birini arıyorum bu bir.hadi bunu geçtim.2 aydır güzel bi psp iso sitesi arıyom ama bulamadım.ama bunu geçmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: blackduck

beyler benim nickimi başka bir psp sitesinde görebilirsiniz reklam yapmamak için söylemiyorum gerçekten iyi site bence, eğer isterseniz dıhlayalum işte bu!

Ya arkadaşım üste artık büssürü foruma üye olmaktan bıktığımızı dile getiriyorum, sen ise en güzel psp sitesi budur diyip link veriyosun. Girdim baktım bomboş bi site, çok dandik, niye öyle işe yaramaz sitelere yönlendiriyosun bizi yaa, ayıp ama...

• bana cvp please neyse illegale hyr

• Bence her konunun farklı,sürekli aktif olan ve konu hakkında gerçekten bilgiye sahip olan bi moderator'ü olursa Çok daha yararlı bi forum halina gelir bence. Tabi bu istekleri kime bildirceğimizi bilsek.
  • tüm dertlerinize care herkes bilir n e x t p s p
  • Forumla ilgili istek ve önerilerinizi Konu Dışındaki üst konuya yapabilirsiniz.

Konunun yavaş yavaş amacından sapmaya başlaması ve konu içeriğinin "PSP Oyunları" bölümüyle özdeşleşmemesi sebebiyle konu kitlenmiştir.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.