Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.686
Cevap
90
Favori
162.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bu kadar geç gördüm.. Ekleyin başlara..
  • Benide yazın gardaşlarım yozgattan hepinize selam olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminler isterlerse siyasi diye banlasınlar bu resmi paylaşmadan yapamayacağım.Gecenin bu saatinde beni gururlandıran bi resim.

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda)

Heleki orta yaşlı bi kadının yapması ap ayrı bi gurur.
  • Dün Hrant Dink, bugün Sakine yarında M.Ali Birand olacak birileri. Ama hiç Türk olamadılar!!!UYAN TÜRKİYE UYAN(ne uykuymuş bizim milletteki) ....ben uyumayanlardanım benide yazarsanız sevirim arkadaşlar
  • arkadaşlar lütfen imzamızı kullanalım.daha çok milliyetçi arkadaş bu otağdan haberdar olsun.
  • Forumdaki sempatizanlarla tartışmaktan iki gündür sinirlerim altüst oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

TÜRKÇÜLÜK düşüncesini tam olarak nerden araştırıp,kavrayabilirim ? Türk tarihini ilk varoluştan günümüze kadar Türkiye'de ki Türkçülük akımı vs.

Sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.Bu konu hakkında sıkı bi araştırma yapıp eksiklerimi gidermek istiyorum.

Edit:Türkçü dostlarım yardımlarını esirgemezse çok mutlu olurum.

Selam Olsun!

Eğer sıfırdan başlıyorum diyorsan Ziya Gökalp ve Yusuf Akçura bu akımın önderleri sayılır. Onların kitaplarını bul. Öğrenciysen yani maddi yük bindirir sürekli kitap almak diyorsan şehrindeki halk kütüphanelerinden yararlanabilirsin. Ben öyle başlamıştım.
    Mehmet Emin Yurdakul, Arif Nihat Asya ve Namık Kemal şiirleri hem coşkulu hem derin anlatımlar taşır. Bunlara da zaman ayır. Bence şiir çok ayrı bir olay. İnsana her türlü duyguyu yüklemek için biçilmiş kaftan.
    Ve tabii ki Nihal Atsız'ın makalelerini, şiirlerini, kitaplarını kesinlikle oku. Üstte de yazdığım gibi "bozkurtlar" romanını okuyunca çok farklı bir boyuta geçeceksin diye düşünüyorum.
    Önce bunlarla bir başla daha sonra da Türk'ün ve Türkçülüğün tarihsel gelişimi konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Neden onu sonraya koyuyorum dersen, ilk baştakileri yaptığında Türk tarihini, medeniyetlerini, gelenek-göreneklerini, Türkçülüğün gelişimini okumaya başladığın zaman apayrı bir gözle okuyacaksın. Örneğin, Kurtuluş Savaşında Kırgız Türklerinin at sırtında binlerce kilometre yol katedip Türkiye'ye gelmesi ve savaşmasını, Karabağ savaşında Gagavuz Türklerinin aksi söylenmesine rağmen Azerbaycan safına geçip Ermenilere karşı savaşmasını bir önce okumak var, bir sonra okumak var. Belgesel izlemeni de öneririm. Özellikler tarih ve arkeoloji konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Forumdaki sempatizanlarla tartışmaktan iki gündür sinirlerim altüst oldu

Sempatizanlar hep vardı lakin bu denli curetkar degildiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray01

Dün Hrant Dink, bugün Sakine yarında M.Ali Birand olacak birileri. Ama hiç Türk olamadılar!!!UYAN TÜRKİYE UYAN(ne uykuymuş bizim milletteki) ....ben uyumayanlardanım benide yazarsanız sevirim arkadaşlar

Toktamis ateşte olmuş TANRI TOPLU TEMİZLİK YAPIYOR GALİBA

darısı yogun bakimdaki Nazlı Ilıcak a

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

TÜRKÇÜLÜK düşüncesini tam olarak nerden araştırıp,kavrayabilirim ? Türk tarihini ilk varoluştan günümüze kadar Türkiye'de ki Türkçülük akımı vs.

Sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.Bu konu hakkında sıkı bi araştırma yapıp eksiklerimi gidermek istiyorum.

Edit:Türkçü dostlarım yardımlarını esirgemezse çok mutlu olurum.

Selam Olsun!

Eğer sıfırdan başlıyorum diyorsan Ziya Gökalp ve Yusuf Akçura bu akımın önderleri sayılır. Onların kitaplarını bul. Öğrenciysen yani maddi yük bindirir sürekli kitap almak diyorsan şehrindeki halk kütüphanelerinden yararlanabilirsin. Ben öyle başlamıştım.
    Mehmet Emin Yurdakul, Arif Nihat Asya ve Namık Kemal şiirleri hem coşkulu hem derin anlatımlar taşır. Bunlara da zaman ayır. Bence şiir çok ayrı bir olay. İnsana her türlü duyguyu yüklemek için biçilmiş kaftan.
    Ve tabii ki Nihal Atsız'ın makalelerini, şiirlerini, kitaplarını kesinlikle oku. Üstte de yazdığım gibi "bozkurtlar" romanını okuyunca çok farklı bir boyuta geçeceksin diye düşünüyorum.
    Önce bunlarla bir başla daha sonra da Türk'ün ve Türkçülüğün tarihsel gelişimi konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Neden onu sonraya koyuyorum dersen, ilk baştakileri yaptığında Türk tarihini, medeniyetlerini, gelenek-göreneklerini, Türkçülüğün gelişimini okumaya başladığın zaman apayrı bir gözle okuyacaksın. Örneğin, Kurtuluş Savaşında Kırgız Türklerinin at sırtında binlerce kilometre yol katedip Türkiye'ye gelmesi ve savaşmasını, Karabağ savaşında Gagavuz Türklerinin aksi söylenmesine rağmen Azerbaycan safına geçip Ermenilere karşı savaşmasını bir önce okumak var, bir sonra okumak var. Belgesel izlemeni de öneririm. Özellikler tarih ve arkeoloji konusunda.

Hiç kitap vs okumaya gerek yok

İslamiyet oncesi Turk tarihi güç kuvvet kudret doludur

İslamiyet sonrası Turk tarihi TÜRKLERE YAPILAN ZULÜM LE DOLUDUR OYLEKİ KOCA ACUNDA TURKU TÜRK'TEN BAŞKA SEVEN YOKTUR

HEP İHANET HEP ZULÜM HEP KAHPELİK HEP SIRTTAN VURMA VARDIR TÜRKE

KURTA SALDIRAN ÇAKALLAR GİBİ HEM KORKARLAR TÜRK'TEN HEMDE ZAYIF ANINI BEKLERLER ASLADA 3-5 çakal BİRLEŞMEDEN ENTİRİKA ÇEVİRMEDEN SALDIRAMAZ GÜÇ YETİREMEZLER

Tarihi 2 ye ayırmam ıslam bize yaramadı demek değildir ama gercekte budur

• Eklerseniz sevinirim.

Anne Kıpçak Babam Çeçen Asıllı Erzurumluyum
  • BEN TÜRKÜM,TÜRK ESİR OLMAZ

BEN TÜRKÜM TÜRK DEVLETSİZ OLMAZ,

BEN TÜRKÜM TÜRK BAYRAKSIZ OLMAZ,

BEN TÜRKÜM TÜRK EZANSIZ OLMAZ,

BEN TÜRKÜM TÜRK HÜRRİYETSİZ OLMAZ
  • Oğuz Oğulları

Asyanın ortasında Oğuz oğulları
    Avrupanın Alplerinde Oğuz torunları
    Doğudan çıkan biz, batıda yine biz
    Nerede olsa, ne olsa kendimizi biliriz.
    Hep insanlar kendilerini bilseler,
    Bilinir o zaman ki hep biziz.
    Türk sadece bir milletin adı değil,
    Türk bütün adamların birliğidir.
    Ey birbirine diş bileyen yığınlar,
    Ey yığın yığın insan gafletleri
    Yırtılmış gözlerdeki gafletten perde,
    Dünya o zaman görecek hakikat nerede?
    Hakikat nerede?

Mustafa Kemal ATATURK
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Dün Hrant Dink, bugün Sakine yarında M.Ali Birand olacak birileri. Ama hiç Türk olamadılar!!!UYAN TÜRKİYE UYAN(ne uykuymuş bizim milletteki) ....ben uyumayanlardanım benide yazarsanız sevirim arkadaşlar

nagehan alçı,nazlı ılıcak bu ikisi yere düşse bir tekmede ben vururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

nagehan alçı,nazlı ılıcak bu ikisi yere düşse bir tekmede ben vururum.

Rasim ozan kutahyaliyi unutmusuz hatri kalmasın

• Ziya Gökalp'in "Türkçülüğün Esasları" kitabını okudum,
    kitapta yazılan herşeyi Atatürk gerçekleştirmeye çalışmış,mutlaka okunmalı o kitap....
    Çünkü boşuna dememiş Ulu Önder "fikirlerimin babası Ziya Gökalp" diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 19 Ocak 2013; 20:59:34 >
  • ekleyin soydaşlarım oğuz yurdu söğütten selamlar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda

ekleyin soydaşlarım oğuz yurdu söğütten selamlar olsun

Oğuz yurduna selam olsun

• Polemiğe girmeden yazmak en doğrusu diye düşünüyorum.Öncelikle buradan ilgili yönetici arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.Çünkü içi boş paylaşımda bulunan,kendince tahrik etmek amacıyla mesajlar yazan bir üyenin mesajını ne zaman kendilerine ilettiysem ilgilendiler.Konuyu takip ettiğim kadarıyla-niki lazım değil-bir forum üyesi ısrarla burada siyasi içerikli mesajlar yazıyor,paylaşımlarda bulunuyor.Buradaki hiçbir üyenin siyasi içerikli paylaşımda bulunduğunu veya belli bir siyasi partiye gönül verdiğini düşündürücü herhangi bir mesajla karşılaşmadım.O yüzden burada saçma sapan,kendi çapsızlığında mesajlar yazan üye kardeş,Türkçülük bir siyasi görüş değildir.Bu konuda hepimizin belli bir partinin mensubu olduğumuzu düşünerek saçma sapan paylaşımlarda bulunmayınız.Zira yazdığınız mesajlar yine şikayet edilecek ve cevap verilmeyecektir.Burada biz bizeyiz.Bu konuya lütfen bir şey yazmayın.Neyse,

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN!

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.