Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.686
Cevap
90
Favori
162.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar etkinlikle ilgilenelim. Arkadaşlarımızın yardıma ihtiyacı var. Elimizden gelen desteği gösterelim ve olabildiğince yayalım.

https://www.facebook.com/events/485355108183353/?ref=3
  • Beni de ekleyin kandaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orseras

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

BEĞENDİĞİM ATKILAR

Güzelmiş her ikisi de.Ama alttaki daha çok hoşuma gitti.

Alttaki daha güzel, daha fazla nalam yüklü bana göre.

Ama atkının yarısı ben diğer yarısını ve tam olanını ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanrıKutMete -- 2 Ocak 2013; 9:39:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

bir şey diyip gideceğim bu ülke bölünecekse milliyetçilik yüzünden bölünecektir neyse

Bak kişioğlu, bu ülke Türk Milliyetçisi Atatürk tarafından kurulmuştur, bu ülke Türk Milliyetçileri tarafından bölümez ve toprak kaybetmez aksine bizim topraklarımızı Türkçüler olduğu sürece genişler.
  • Benide eklermisiniz
  • Ekler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Arkadaşlar etkinlikle ilgilenelim. Arkadaşlarımızın yardıma ihtiyacı var. Elimizden gelen desteği gösterelim ve olabildiğince yayalım.

https://www.facebook.com/events/485355108183353/?ref=3

Haber verdigin iyi oldu az çok demeden bende bir katkıda bulundum. Böyle kampanyalar iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekleyiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanrıKutMete

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

bir şey diyip gideceğim bu ülke bölünecekse milliyetçilik yüzünden bölünecektir neyse

Bak kişioğlu, bu ülke Türk Milliyetçisi Atatürk tarafından kurulmuştur, bu ülke Türk Milliyetçileri tarafından bölümez ve toprak kaybetmez aksine bizim topraklarımızı Türkçüler olduğu sürece genişler.

Sanırım kişioğlunu insanoğlu yerine kullandın ki insan sözcüğü Arapça kökenli bundan dolayı kullanmak istemedin sanırım fakat "milliyetçilik" sözcüğü da ne yazık ki Arapça kökenli.
    Evet hocam , Fransız devrimi ile başlayan akım bizde 20 yüzyılında başında etkili oldu ve koca bir imparatorluğun dağılışının ardından zar zor ayakta kalabildik.(ki dağılmasındaki en etkili faktör milliyetçilikti).
    Her neyse , milliyetçilikğin devri geçti şu an ülkede yaratabileceği tek etki bölünme olacaktır.
    Milliyetçilik yüzünden genişleyen bir devlet varsa da bir elin parmağını geçmez.

• arkadaşlar benide ekleyin

• Atsız atanın bütün kitapları Buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 5 Ocak 2013; 14:32:16 >
  • Bu konu buradamiymis ya, yeni fark ettim, 57.siradayim nickimi degistirebilirsiniz
  • Ekle hocam.
  • sayımız hızla artıyor.
  • Otağı bugün bir arkadaşın imzasında gördüm ve sevindim. Ekle hocam benide sonuna kadar Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz
  • Arkadaşlar Göktürkçe atkı tekrar satışa çıktı, ihiyacı olan kandaşlarım kaçırmasın.

Bağlantı :http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/gokturkce-atki-73388399

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanrıKutMete -- 7 Ocak 2013; 23:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Atsız atanın bütün kitapları Buradan

Özellikle "Bozkurtlar" serisini taraflı tarafsız herkes okumalı. Taraflıdan kastım Atsız'a ırkçı-milliyetçi görüşünden dolayı ters düşenlerdir. Ağızlarından kesinlikle şuna benzer bir söz çıkacaktır:
    "Kendisini sevmem hatta nefret ederim ama bu seri tam bir başyapıt." Bunu bir çok kez duydum.
    Buradan yola çıkarak ben de diyorum ki Atsız Ata ırkçılık ve milliyetçilikle ilgisi olmayan birisi olsa şu anda bir çok şair ve yazarın adı geçmezdi. Ama o para ve şöhreti değil dik durmayı seçti. Bu yüzden kendisini saygıyla anıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

quote:

Özellikle "Bozkurtlar" serisini taraflı tarafsız herkes okumalı. Taraflıdan kastım Atsız'a ırkçı-milliyetçi görüşünden dolayı ters düşenlerdir. Ağızlarından kesinlikle şuna benzer bir söz çıkacaktır:
    "Kendisini sevmem hatta nefret ederim ama bu seri tam bir başyapıt." Bunu bir çok kez duydum.
    Buradan yola çıkarak ben de diyorum ki Atsız Ata ırkçılık ve milliyetçilikle ilgisi olmayan birisi olsa şu anda bir çok şair ve yazarın adı geçmezdi. Ama o para ve şöhreti değil dik durmayı seçti. Bu yüzden kendisini saygıyla anıyorum.

Katılıyorum,eğer fikirleri çok uç noktalarda olmasaydı şiirleri özelliklede sözleri memleketin hertarafını süslerdi...
    Mesala:"Bize bir gençlik lazım temelinde cehalet,duvarlarında riya,tavanlarında dalkavukluk bulunmasın" gibi...

• eklerseniz onur duyarım
  • quote:

Teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.