Şimdi Ara

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.686
Cevap
90
Favori
162.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görmenizi istedim. Atkıyı her gün takıyorum. Hem kalite hem anlamı 10 numara.

Donanım Haber Türkçüler Otağı(600+ Türkçü Bu Otağıda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

arkadaşlar denk geleniniz var mı bilmiyorum ama kanal d'deki öyle bir geçer zaman ki adlı dizide 80 öncesi dönem işleniyor.

dizi aşırı yanlı. zamanında yaşayan sol görüşlüleri kahraman gösterirken, milliyetçi kardeşlerimizi vahşi ve zararlı olarak gösteriyor. acayip sinir bozucu bir durum.

ben diziyi rtük'e şikayet ettim. sizin de etmenizi rica edeceğim.

bu linkten edebilirsiniz:http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

Aynen öyle gösteriliyor ve benimde çok canımı sıkıyor.

• Güzel konuda bu konuya o imza yakışmış mı?Başta Türk bayrağının yarısı yok biraz hassasiyet lütfen.Ben imza yapmayı deneyeyim size olursa kullanırsınız.Bu geceye kadar koyarım imzayı.
  • Beni de eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Görmenizi istedim. Atkıyı her gün takıyorum. Hem kalite hem anlamı 10 numara.

Kardeşim atkıyı nerden buldun ? Çok beğendim bende 1 tane istiyorum.
  • BENİ DE EKLE !

Okuldaki oyunlarla kafasını bozmuş arkadaşlar siyasi şey paylaşma basına bir sey gelecek diyorlar
    "Başımıza bir şey gelecekse Türklüğümüzden gelsin Şeref Duyarız"
  • Yerimi ayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma türk varmış forumda ya bende soyumuz tükendi sanıyordum benide ekle bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Görmenizi istedim. Atkıyı her gün takıyorum. Hem kalite hem anlamı 10 numara.

Kardeşim atkıyı nerden buldun ? Çok beğendim bende 1 tane istiyorum.

Türkiye Türklerindir atkısı diye aratırsanız google da bulabilirsiniz hocam.

• Basbug diye tanitmis kendini ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/spor/turkiye-turklerindir-yazili-atki-71800175

Arkadaşlar üstte bahsettiğim atkı yeniden basılmıştır. Atkıdan gelen para çıkaran arkadaşlarımızın Türkçülük etkinliklerinde kullanılacaktır. Herhangi bir parasal çıkar yoktur. İçiniz rahat olsun.
  • bir şey diyip gideceğim bu ülke bölünecekse milliyetçilik yüzünden bölünecektir neyse
  • @HÜSAMCIK

Ekledim dostum.

@devilkingcry

Tamamdır yazdım.

@YNSMDRGL

Ekledim kardeşim aramıza hoşgeldin.

@yamtar1963

Ekledim.

@WolF-EyE

Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Atalarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

Başbuğ Atatürk'ün sözünün ne kadar haklı olduğunun göstergesi bir durum daha. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

@omer7171

Ekledim.

@hf8ggngdx

Eklendiniz.

@yılmaz058

Ekledim.

@ Hükümdar Han

Eklendiniz.

@Türkoğlu35

Çok hoş bir atkı sizi de bu atkıyı taktığınız için taktir ederim.

Böyle insanların bulunduğu Başbuğ olmaktan gurur ve şeref duyuyorum.

@Gayipten Gelen Ses

Bende onu düzenleyeceğim sende imzanı yap paylaş ilk mesaja eklerim.

@uyangal

Eklendin kardeşim.

@rockerconur

Türkçülük siyasi bir akım değildir.

Kimseyi kafaya takmaya değmez kardeşim.

Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!

@ myz1453

Eklendiniz.

@ mehmet_$

Bizi tüketmeye çalışsalara da bizim tükenmeyiz kardeşim aramıza hoşgeldin.

@OnlyLove

Bu otağının kurucusu ve başbuğ benim sorun nedir?

@Bi50likdaha

İnsanları tahrik etme git görüşünü başka yerlerde savun.

• Siz sonra geldiniz. Biz hep buradaydık diyenlere ithafen

quote:

Biz Türk'ler 8000 Yıldır Anadolu'dayız !

Memiş, tezini belgelere dayanarak şöyle anlattı: "Elimizdeki metinler M.Ö.2 bin 200'lere ait bir olayı anlatıyor. Akat Kralı Mezapotamya'dan gelmiş. Fırat nehrini geçmiş ve Anadolu'ya geçmiş. Anadolu'da o zaman küçük küçük şehir devletleri var. Bu küçük şehir devletlerinden 17'si Hatti Kralı Pampa'nın önderliğinde bir araya gelmişler ve Akat Kralı'na karşı vatanlarını korumak için mücadele etmişler.

Bu 17 kraldan biri de çivi yazılı metnin 15. satırında geçen Türki Kralı İlşu-Nail'di. Burada geçen Türki kelimesinin Türk olduğuna şüphe yok. 2 bin yıl da buradan koyduğumuzda 4 bin 250 yıl önce Anadolu'da Türk kavmi olduğu gerçeği karşımıza çıkıyor."

8 BİN YILLIK GEÇMİŞİ VAR
    Memiş, bu Türk krallığının da Hurri isimli bir kavimden geldiğini belirterek, bu kavmin M.Ö. 3. binde yaşadığını ve dillerinin Türkçe ile aynı dil grubuna girdiğini söyledi. Türki krallığını oluşturan grubun bu kavimden geldiğini ileri süren Memiş, çok geriye gidildiğinde kavmin soyunun 6 binlere dayandığını anlattı. Memiş, “2 bin de milattan sonraki dönemi eklediğinde 8 bin yıllık geçmiş ortaya çıkıyor" dedi.

KÜLTÜRLERDE KOPUKLUK YOK
    Yazılı metinlerden Hurriler’in geçmişlerinin 3. bine gittiğini kaydeden Ekrem Memiş, “Fakat işin bir de arkeolojik boyutu var. O günden bu güne gelen bir 3 kültür var. İlki neolitik köy kültürü. Onu takip eden 5 binlerde kalkolitik kültür var. Köylerin yerini şehirlere terk ettiği dönem. 3. dönem ise eski tunç çağı. Şehir kültürünün tamamen oluştuğu dönem. Bu üç kültür arasında hiçbir kopukluk yok. Bu kopukluğun oluşmaması kavmin değişmediğine işaret ediyor” dedi.

TÜRK ADINI TAŞIYAN iLK DEVLET: TURKiLER
    Ekrem Memiş, Huriler'in Anadolu'nun doğu bölgelerinde yaşayan en eski sahiplerinden biri olduğunu ve Anadolu'nun Türkün ikinci vatanı olmadığı, hatta anayurdu olduğunu söyledi. Göktürk Devleti'nin de ilk Türk adını taşıyan devlet olduğu tezini de çürüten Memiş, Hureler'in devamı olan ve M.Ö. binlerde yaşayan Türki Krallığı'nın Türk adını taşıyan ilk devlet olduğunun altını çizdi.

YETKİLİLER KULAK VERSİN
    "Türk tarihini Hunlar'la başlatıyoruz. Hunlar Orta Asya'da büyük bir devlet kurmuşlar ama ilk değiller. Yetkililerin bu serzenişe kulak vermesi gerek. Çocuklarımıza yanlış bilgiler veriyoruz. Biz buralara sonradan gelmedik. Hep vardık. Bu toprakların o tarihlerden bu yana bizim olduğu gerçeğini görmezlikten gelemeyiz. Ders müfredatlarına bunlar işlenmeli" diyen Memiş, yeni araştırmaları gözden geçirmek gerektiğini belirtti.

Ayrıca "Damgaların Göçü" belgeselini izlemenizi öneririm.

• eklermisiniz

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ......
  • eklersen sevinirim
  • BEĞENDİĞİM ATKILAR

• Herkese iyi pazarlar kardeşlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

BEĞENDİĞİM ATKILAR

Güzelmiş her ikisi de.Ama alttaki daha çok hoşuma gitti.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.