Şimdi Ara

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.114
Cevap
52
Favori
181.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 fidan ile seve seve bu güzel projeye katılırım.

Fakat 2 laf etmeden de geçmek istemem. Yaz tatili için memleketim olan Sinop'a gittim. Aklınızın almayacağı kadar ağaç ve orman var. Karadeniz bölgesi doğası gereği siz ağaçları kesseniz bile sürekli boş olan yerler doğal olarak ağaçlanıyor. Elbette ağaç dikmek çok güzel birşey ve yapılması gerekiyor ama bunu yaparken lütfen kendi iç dünyanızı ihmal etmeyin ve oraya da fidanlar dikin. Neden mi? Trafikte insanlar birbirine düşman gibi saldırıyor, akrabalık-komşuluk ilişkileri yerlerde sürünüyor, çoluk-çocuk tablet-telefona müptela olmuş, evlilik yaşı yükselmiş insanlar evlenemez olmuş, bir şekilde evlenenlerde de boşanma oranı eskiye göre 10 katına 20 katına çıkmış, alkol-sigara kullanım yaşı artık iyice tek haneli yaşlara yaklaşmış vs.. Yani insan olarak iç dünyamız ihmal edilir olmuş. Bunlara sebep olan şeyleri konuşmaya gerek yok, durum tespiti bu, bu durumdan memnun olanlara sözüm yok, ama gidişat bence kötü. İnsan dönüp kendine bakmalı, ben ne kadar insanım. Bir insana, bir hayvana, bir canlıya ne kadar faydam olabilir, kendimden neler verebilirim, işlerim tıkırında, çayımı sigaramı içeyim, etliye sütlüye karışmayayım da bir tercih ama doğru bir tercih mi tartışmaya açık. Bir çok şeyi başkalarından beklemek çok yanlış birşey. Bu projede görüldüğü gibi birisi bir adım atınca bir çok kişi dahil olmak istiyor, kimseden ses çıkmayınca herkes kös kös oturuyor. Girişimcilik denilince sadece ticari manada girişimicilik olarak anlaşılıyor, halbuki sosyal alanda da giriçimcilik ruhuna ve girişimcilere ihtiyaç var. İhtiyaç sahibi insanlar, sosyal güvencesi olmayan ve sağlık sorunları yaşayan insanlar, kimsesi olmayan sokakta kalmış insanlar, sokak hayvanları vs.. Eski insanlara baktığımızda vakıf sisteminin şimdiye göre çok daha gelişmiş olduğunu bu tip sorunların çok daha hızlı çözüme ulaştığını görüyoruz. Şimdi ise iki taraf birbirine ulaşmakta bile sorun yaşayabiliyor. Çok uzattım kusura bakılmasın. Proje umarım gerçekleşir.

• nicklerimiz de yazilsa super olur mus.yada bizim olduguna dair bi numara kod vs de olabilir.gidip gormek isterim simdi de yaslaninca da.

bir adet de benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi Sözlük ormanı ile ilgili yanlış bir anlaşılma var. Bildiğim kadarıyla Ekşi Şeyler platformuna yazarların katkısı sonucu orman Ekşi Sözlük yönetimi tarafından oluşturuluyor. Yani öyle üyeler tarafından para falan toplanılmıyor.

Bu bizim para toplamayacağımız anlamına gelmesin lütfen. Ben sadece bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum ve aynı zamanda şunu da belirteyim:

Ekşi Sözlük yönetimi bunu gönüllü olarak yaparken, Donanım Haber yönetimi üyelerin yapmış olduğu bu çağrıya şu ana kadar ciddi anlamda ilgi göstermemiştir. Yani diyeceğim şu ki: Donanım Haber yönetimi sadece gerekli prosedürleri uygulamak için yardım etse bile yeterli iken Ekşi Sözlük yönetimi her şeyi üstleniyor.

Bakalım Donanım Haber yönetimi üyelerinin çağrısını ne kadar önemsiyor ve en önemlisi de çevreye ne kadar duyarlı hep beraber göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 31 Temmuz 2019; 10:46:10 >

• Bende katılırım 2 fidanla

• 11 Fidan da Mostracı Ayakkabı Olarak Bizi ekleyebilirsiniz

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 31 Temmuz 2019; 10:55:13 >
  • 10fidan yaz reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para toplanması işi sıkıntı olacağa benziyor.Çünkü birisinin hesabına yüzlerce kişi para gönderirse o hesap bloke oluyor. Bunu daha önceden yapmaya çalıştığımız yardım kampanyalarından biliyoruz. Bundan dolayı bu işi her türlü Dh yönetiminin yapması gerekiyor. Benim aklıma tema vakfına başvurmakta geldi. Oradaki yetkililer para toplama ve dikim işlerini daha iyi koordine edebilir gibi geliyor bana.
  • Beni de ekleyebilir misiniz? 20 fidan ekebilirim.
  • 1 fidanda benden

• Ben, eşim ve kızım için 3 fidan da benden. Dikili bir ağacımız olsun.
  • Üst edite girecek hala bir yönetim mesajı yok mu? Burda millet kendini parçalıyor çok hayırlı ve anlamlı bir şeye vesile olmak için. Ama yönetimden herhangi bir tepki yok çok ilginç. Sanki mahalle tesisatçısı, canı isterse açıyor istemez ise açmıyor gibi bir durum var ortada. Bir an önce yönetim tarafı konuya iştirak edip bir şeyler söylesin.
  • Böyle bir organizasyona kesinlikle katılırım 4 adet

• Kendim, eşim ve oğlum adına 3 fidan da buraya destek verebilirim. Ekleyin lütfen.

Not: Artık kaç dikili fidanım var hatırlamıyorum bile.
  • 10 ar lira da yönetime ateşlerseniz belki ilgilenirler
  • Dh yönetimi olmadan 40 akıllı bu forumda bir araya gelemiyor mu? Bu iş müşterek olacağı yönünde ilerlemesi için en başta orta karar bir yer seçilsin.

• Forum adina 10.000 çıkarmak zor gibi. 10000/500=25 fidan lazım kişi başı.

25 fidanda benden.

• Bende varım 10 fidan ama parayı fx57 toplamalı.

• Yaz beni hocam 1 fidan da benden. Ama bu olayı DH yönetimi desteklemezse Donanım Haber adına değil foruma özel farklı bir isimle oluşturalım ormanı. Forum repliklerinden birisi olabilir.
  • Neden olmasın ki yapılabilir.
  • forum yönetimi 1000 adet ile girsin direk dünyaları kazandılar. bir hayırları olsun yaz benide 3 adet
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.