Şimdi Ara

Donanım Haber Üyeleri Hatıra Ormanı - Bağış Gerçekleşti ! Sertifika Bekleniyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.118
Cevap
52
Favori
182.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
711 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende varım 5 fidan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 31 Temmuz 2019; 19:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de yazın. 1 fidan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katkı sağlamak istiyorum 10 fidan yazar mısınız. Teşekkürler.
  • Bende katılmak istiyorum benide yazın. etkinliğe gelemem başka bir şehirde oturuyorum ama para yardımı yapabilirim. gönül ister keşke bir iş sahibi olsaydım da daha fazla yardım yapabilseydim ama stajyerim ( ücretsiz ) o yüzden en fazla 3 fidan parası verebilirim dh ölücü olduğu kadar da doğayı yaşatmayı seven bir tayfa
  • Dostum istanbulun her ilçesinde yapsak olmaz bunu ? Herkes oturduğu ilin ilçesinde toplaşıp bu şekilde bir organizasyon olsa nasıl olur ?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Orman genel müdürlüğünün ekteki yazısına göre gerçek kişi olarak müracat edip yapacaklar sanırım. Site kurucusu yada organizasyonu yapanın adı yazılır. Sonra tabelayı ekşi sözlük diye değiştiririz derler ama o yazıya göre tabelayı değiştirmekte yasak.

10.000 x 10TL = 100bin TL Paraları göndereceğimiz tosun gibi kaçmasa bari
  • Listede 7. Sırada adım mevcut. 5 fidan olarak güncellerseniz memnum olurum. Konuyu takipteyim. Müsait olursam dikime de gelebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AKP ve MHP ye oy verenler her biri en az 1000 (bin) tane dikmelidir.

• Ulke batiyo millet agac dikme derdinde 🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

Dostum istanbulun her ilçesinde yapsak olmaz bunu ? Herkes oturduğu ilin ilçesinde toplaşıp bu şekilde bir organizasyon olsa nasıl olur ?
    dikilecek alanı istanbul orman bölge müdürlüğü belirliyor. alanın toprak yapısı, rakımı, yıllık sıcaklığı, aldığı güneş enerjisi, su varlığı, iklimi, orman yangınına meil, kaçak ormancılık vs. gibi etkenler belirleyici oluyordur.
  • Orman denize yakın olmasın sonra yakıp otel yapıyolar
  • Ben de 5 fidan destek verebilirim.

• 1 fidan ekleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 fidan ile katılmak isterim.
  • 1 tanede benden.
  • 1 tanede benden.
  • Beni de ekleyin. 10 Fidan.
  • 5 Fidanda benden olsun.
  • Hiç bir işe yaramadığımız şu hayatta 3 fidan ile ben de etkinliğe katılmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.