Şimdi Ara

Donanım Haber Yardım Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her ne kadar fazla mesaj göndermemiş olsam da yıllardır bu forumun üyesi ve takipçisiyim. Günde bir iki kez sıcak fırsatlar forumuna bakarım ve mutlaka google da beni bir şekilde donanım habere sokar. Türkiye'nin en güzel, en popüler ve en faydalı forumu olduğunu düşünüyorum. Az önce bir n11.com'da 40 lira civarında çocuk montu gördüm. Forumca organize olsak hepimiz birer tane mont alsak. (N11 ve çeşitli mağzalarla görüşülüp belki de daha da ucuza mal edilebilir.) Her ne kadar Mersin'de yaşıyor olsam da soğuk nedir iyi bilirim. Forum'da mutlaka buz gibi illerde öğretmenlik yapan arkadaşlarımız vardır onların da desteği ile bir çok öğrencinin elimizden geldiğince birer mont (belki de ayakkabı) sahibi olmasını sağlayabiliriz.
    Bu konuda üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım eminim bir çok arkadaşım da aynı şekilde düşünmektedir. Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel düşünce, fakat bu tarz yardım kampanyaları için izin almak gerekiyor diye biliyorum. Haber verelim adminlerimize ve site sahibine;

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal prosedürü bilmiyorum maalesef :( Yöneticiler öncülük ederse biz de elimizden geldiğince destek oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Haber
    3 ay önce açıldı
    Forum Donanım Haber
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.