Bildirim
Web sitem arama motoru başlığı hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlık gireceksin ana sayfana sonra alt açıklamalarını gireceksin
-
Ana sayfada başlık ve alt açıklama yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndexlenmemiş olabilir henüz. Wp kullanıyorsan seo etlentileri var onları kurmalısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
seo eklentisini az önce kurdum ve dediğin gibi oldu peki resimdeki işaretleri yerleride seo eklentisiylemi değiştiriliyor.
evet sayfa açıklaması kısmı onlar. hangi seo eklentisini kurdun
-
İlk önce aıoseo mu neydi onu kurdum daha sonra kaldırıp yoast seo kurdum
gayet iyi eklenti iş görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunYobazRun -- 4 Eylül 2023; 13:58:43 > -
Aıoseo mu daha iyi yoksa yoast seo mu iyi
O tartışılır, ben yoast kullanmayı tercih ederim
Bahsettiğiniz alanda domain yerine "Marka / Site Adı" çıkmasını istiyorsanız şu bağlantıyı inceleyebilirsiniz:
google for developersGoogle Arama'daki Site Adları | Google Arama Merkezi | Dokümanlar | Google for Developershttps://developers.google.com/search/docs/appearance/site-names?hl=tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustrank -- 30 Kasım 2023; 3:48:6 > -
Rankmath, yoast seo gibi seo eklentileri kullanarak sorunu çözebilirsin eğer kullandığın alt yapı wordpress ise
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X