Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
9.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anasayfa'da yayınlanan 15 tane mobil haber var. Uygulama haber bölümü ve altında listelenenler hariç.
    Dünyada mobil teknoloji haricinde başka yenilikler de oluyor.
    Lütfen şu haber akışını dengeleyin.

Dünyadaki insanların genelinin şuanki durumu boynu eğik bir şekilde elindeki cihaz ile birileri ile iletişim halinde olmaları.
    7/24 İletişim halinde olanlar var SU ve telefon seçimi sunsan bu kişilere gider telefonu seçerler.

Benim de akıllı telefonum var ama hiç görmemiş gibi kullanmıyorum.
    Aslında insanların bu cihazlara yönelmesinin bir nededi işte bu reklamların bu kadar sık olması.

Arkadaşlarımla bir yere oturmaya gidiyoruz hemen ceplerden telefonlar çıkıyor konuşma yok muhabbet yok saçma sapan bir alışkanlık haline gelmiş durumda.

• Mobile bile reklamı sokmuşsunuz yeter bıktık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ve forum aşırı yavaş, lütfen el atın..

• Donanım incelemeleri arttırılmalı. Yazılım değerlendirmeleri de olmalı, rehber videoları da sitede bulunmalı. Bilgisayar sistemi toplayıp anlatım yapmanızı isterim. Reklamlar azaltılmalı. Telefondan bakarken sürekli reklam görmek hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 19 Ağustos 2015; 17:57:57 >
  • Malum sevilen program olmasına rağmen o şıkkı seçtim, bıkan arkadaşlara destek olmak için.

İkinci soru için diğeri seçtim, Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bu bölüm biraz daha ilgilenilirse yöneticiler tarafından bütün problemler de çözülür.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam seni tanımıyorum, ama iki mesajını okuduktan sonra üslubundan ve mesaj içeriğinden son derece rahatsız olduğumu bilmeni isterim.
    Yapıcı geribildirim olarak üzerinde düşünmen dileğimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Hocam seni tanımıyorum, ama iki mesajını okuduktan sonra üslubundan ve mesaj içeriğinden son derece rahatsız olduğumu bilmeni isterim.
    Yapıcı geribildirim olarak üzerinde düşünmen dileğimle...

Orada yazıyordu bardağa farklı tarafından bakmayı deneyin belki farklıdır diye, bir iki mesajda hiçbirşey belli olmaz, yıllardır burada birşeyler yapıyorum ben.

Genede sağolun değerlendireceğim, kullanıcıların söylediklerine en çok kulak verip bunu konularına ve davranışlarına yansıtan biri olmaya çalışıyorum hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Ağustos 2015; 15:00:05 >
  • Mobil sürümde reklam olması gerçekten bıktırıyor. Umarım bu konuda ciddi bir değerlendirme yapılır çünkü mobil reklam olduğundan beri siteye mobilden girişim en az %50 azaldı ve bu gidişle mobilden takibi bırakacağım. Bu durum Web sürümünde geçirdiğim zamanı arttırmak yerine tam tersi azaltacak. Günlük yerine işim olduğunda giriş olacak. O da belki.

• Artık şu Skylake incelemesini yapsanız diyorum... Arkadaş neden hiçbir güncel donanımın çıktıktan sonra incelemesini yapmıyorsunuz? En az 6 ay veya 1 sene geçtikten sonra yapıyorsunuz? Bir de önemli sayılabilen donanımların hepsini de yapmıyorsunuz kafanıza hangisi eserse rastgele 2-3 tane ürünün incelemesini koyuyorsunuz. Bula bula GTX 950'yi mi buldunuz güncel donanım olarak?!

Arkadaş Technopat gibi iğrenç bir site bile hemen yeni çıkan donanımı temin edip inceleme yapabiliyorken siz hayli hayli yapabilecek durumdasınız ama yapmıyorsunuz! Alın bakın anasını satıyımhttps://www.technopat.net/2015/08/10/intel-skylake-platformu-ve-core-i5-6600k-incelemesi/

• Oy ver butonu çalışmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı be gülüm
  • Kesinlikle donanım incelemesi artmalı sadece telefon incelemesinden ibaret oldu site. Gerçi son zamanlarda birazda olsa düzelttiniz. Canlı yayınlara önem verilebilir neticede kullanıcılar kendi yorumunu katıp geri dönüş alması onun için çok güzel bir nimet.

• Sayın editörler biraz eleştirilere açık olun. Gönderdiğimiz eleştiri yorumlarını yayınlamayabilirsiniz fakat bu gerçeği değiştirmez. Yanlış yoldasınız. Bu forumu ayakta tutan sizler değil paylaşımcı abilerimizdir. Unutmayın ne ekerseniz onu biçersiniz.

• günlük aylık ve yıllık bazda en çok görüntülenen haberleri görebilmeliyiz
  • Merhaba ben mesut çevik
    Senin dh hesabimda mı vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey sitede bir yenilik göremiyoruz ne zaman değişim başlayacak belli bir tarih var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

1.Donanımhaber logo kalitesini arttırmalı
    2.Youtube facebook twitterda daha fazla aktif olmalı
    3.Bazı üyelere veya konusu çok hit olanlara çok cüzi paralar ödenmeli
    4.Hediye dağıtılmalı arada bir
    5.Forum daha pratik sade ve hızlı hale getirilmeli
    6.Yönetici sayısı arttırılmalı
    7.Foruma video resim eklemek daha kolay olmalı
    8.2.el bölümü tasarımı daha sade değişik olmalı
    9.Üyelerde artık çok azda olsa para kazanabilmeli :)
    Geçenlerde biri bu forumda teknik yardımdaki tüm konularımı sildireceğim yazmış nedeni benim sayemde çok hit alıyorlar dedi ve şunu ekledi yöneticiler bana ceza kesti ondan dolayı tüm konularımı sileceğim açıklaması yapmıştı
    TEK DİLEĞİM KONUSU TUTAN HİT ÜYELERE KAR PAYI VERMENİZDİR.

iki tavsiyenden biri maddi içerikli. noldu yani dh'den para kazanmak mı istiyorsun. böyle yallı (benim kullandığım anlam,ondan bundan bir şeyler bekleyen,cimri. küfür anlamı da var beni ilgilendirmez) insanlardan nefret ediyorum

• quote:

Geçenlerde biri bu forumda teknik yardımdaki tüm konularımı sildireceğim yazmış nedeni benim sayemde çok hit alıyorlar dedi ve şunu ekledi yöneticiler bana ceza kesti ondan dolayı tüm konularımı sileceğim açıklaması yapmıştı

iki tavsiyenden biri maddi içerikli. noldu yani dh'den para kazanmak mı istiyorsun. böyle yallı (benim kullandığım anlam,ondan bundan bir şeyler bekleyen,cimri. küfür anlamı da var beni ilgilendirmez) insanlardan nefret ediyorum

• Mesut bey bu konu açıldığında ilk mesajımda uzunca belirtmiştim zaten yenilik göremediğim için tekrar yazıyorum.
    Popüler konular arasında gereksiz konular var lütfen bu duruma bir el atın sitenin seviyesi isminden çok mizah sitesi haline geldi.
    Yaa adamlar rank alabilmek için saçma sapan konular açıyorlar tek amaçları bu %70'nin amacı budur eminim.
    Bu saçma konular çok önemliymiş gibi popüler listede neden yer alıyor anlamış değilim.
    Şu siteden rank sistemini kaldırın eminim bu konular bir anda sona erer.

Sitede onlarca yardıma ihtiyacı olan insan var adam konu açıyor hiç kimse yazmıyor.
    Ama bu gereksiz saçma konular popüler oluyor ve bunu anasayfada listeliyorsunuz PES YANİ
    Bir yerde disiplin ve kural olmazsa ipini koparan kafasına göre takılır.

Bir yardımımız dokunsun diye bunları size söylüyoruz işe yarayacak mı MEÇHUL

• quote:

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.