Şimdi Ara

Donanım Haber yardımınızı istiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
1
Favori
9.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi bir mobilite türü programlar daha fazla olmalı. Yoksa teknoloji haberlerini her yerde okuyabilir. Donanımhaber in asıl farkı bu programlar.

• Merhaba Mesut Bey. Yapılacak çok basit birşey var o da çıkabilir tanıtılabilir ihtimali yüksek gibi belirsizliklerin kaldırılması. İnsanlar buraya bilim ve teknoloji adına birşeyler öğrenmek günlük olayları takip etmek için giriyor. Bilimi öğrenirken teknolojiden haberdar olurken kesin olan haber oranını yükseltmeniz ve varsayımlara dayanan;birilerinin -abilir ekleriyle kullandığı sözleri tırnak içinde yazmanız beni bu siteden biraz da olsa soğuttu. Önceden sadece donanımhabere bakarken şimdi alternatif olarak 1 tane türk kaynaklı 2 tane de yabancı kaynaklı siteyi takip ediyorum.Bu yabancı kaynaklı siteden birisinin haberlerini siz zaten türkçeye çeviriyorsunuz. Bunda herhangi bir isteğim bir sıkıntım yok tabi ki uluslararası çalışan büyük sitelerin kaynakları daha fazla olacaktır. En azından çevirdiğiniz haberlerin kesin olmasına özen gösterin. Yorumumu dikkate alırsanız memnun olurum. Teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

• Şu Infinitum Nihil 'e daha çok haber yaptırın ya adamın ilginç olmayan haberi yok. Tam benlik haber yapıyor :D

• Ekrem71 i banlayın temelli kurtulalım ayrıca forumun databesesini silip sunucuyu yakıp reklamları da çöpe atalım herkes kurtulsun..

İçeriğe gelince ankete katılmadım mobik tarafta tor browser olduğu sürece reklama elveda ??????

• Abi bilimsel videolar çekilse güzel olur.Bilimsel konular ,donanım konularından daha çok ilgimi çekiyor.2si1 de bittiğine göre bilimsel konulara ağırlık veren bir program yaparsanız güzel olur.En azından 2haftadabir ya da ayda bir olursa güzel olur.

• IP ban, denetlenen moderatörler, forumda daha sık güncelleme, daha düzgün ve yenilikçi tasarım lazım. Mobil sürüm hızlandırılmalı.

Ana sayfa tasarımı tamamen değiştirilmeli. Kare kare içine mi koyarsınız ne yaparsınız bilemem ama yenilenmesi ve hızlanması şart. Reklamlar ve görseller optimize edilmeli. Forumda standart olmalı. Banlanan üye yeni hesap açıp geri gelmemesi lazım.

Ekleme: Çeviri haber, acayip başlıklar olmasın haberlerde. Video ve görsel artırılmalı, olma ihtimali olmayan haberler yayınlanmasın. Olabilir, düşünülüyor, bekleniyor gibi haberlerin azaltılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 15 Ağustos 2015; 17:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Erdi Özüağ ve Mesut Çevik dışında yeni yüzler görsek güzel olur nede olsa her insan ayrı bir derya...
    2)Reklam ana gelir kaynağınız biz bunu biliyoruz fakat sizde bizi anlayın bazı durumlarda nefret ediyorum reklam anlayışınızdan.Yine de size gelir olsun diye izlediklerim çoktur.
    3)incelemelerde kıyaslama durumuna daha ayrıntılı girilebilir nede olsa her ürünü almadan önce bizler diğer ürünlerle kıyaslıyoruz.
    4)Eğitici video içerikleri bizim ile sizin arasındaki iletişim ve bilgi paylaşımını artırabilir.

Saygılarımla,

• Ekrem71 editörlük değil de ofiste getir götür falan yapsa herkes için daha iyi olur. Bu adam tarafsız haber yapamıyor.

Örnek Ekrem71 paragraf girişi; Samsung un her geçen gün akıllı saat sektöründe kan kaybetmesine rağmen Apple Watch Edition 30 Bin dolarlık fiyatıyla 300 dolarlık Gear rakiplerine f/p konusunda ders veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batumatu -- 15 Ağustos 2015; 17:33:37 >
  • Site çok yavaş. Bununla ilgili bir şeyler yapılması şart.
  • Ekrem71: Valla sataram köyü ha https://www.youtube.com/watch?v=BQ3Co3JAG_g

• Anasayfa daha kullanisli olmali video player sorunu hala devam ediyor o çözülmeli

• Admin-yönetici kadrosunun çogu değişmeli, hepsi birbirinin yardakçısı olmuş adam kayırıyorlar, sevmediklerini banlıyorlar, kışkırtıyorlar. Büyuk bir yeniden gözen geçirip planlama şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitenin dizaynı değişse hiç fena olmaz. sitenin ve forumun en büyük sorunu sayfalara zaman zaman erişememe ve ağır bağlanma bunun bir an önce halledilmesi şart. artık server mi değişir ne yapılır bilemem ama DH gibi bir siteye yakışmıyor gerçekten.

sorunların en büyüğü forumda 2. el satış bölümünde dolandırıcılara karşı alınacak tedbirler telefonla mesaj ve konu teyidi iyi gibi görülse de yeterli değil bence bir an önce belli standartlar getirilmeli sanalpazar üzerinden cepbekçisi istemini kullanım konusunda bence zorunla hale getirilmeli fakat sanalpazarla bir anlaşma yapılmalı ki donanımhaber üzerinden açılan ilanların komisyon oranlarında mutlaka avantaj sağlanmalı ki cazip hale gelsin...

mobilden girdiğinizde sayfada sorunlar çok özellikle android uygulama yetersiz gerçi bayadır kullanmıyorum bir çok hata içerdiği için..
    bununla ilgilide gerekli düzenlemeler yapılırsa iyi olur.

belli başlı alım satım yapanlar için uzun zamandır gıda bölümü açılmasını istemiştik öyleki yönetimden ihtar ve cezalar aldık sıcak fırsatlara konu veya mesaj yazdığımız için mutlaka ama mutlaka yeni bölümler açılması gerekiyor 2. el bölümü ayrı olmalı sıfır ürün satanların bölümü ayrı olmalı sıfır ürün satanların bölümleri içinde de mutlaka her alandan alt bölümler oluşturulmalıdır.

forumda yapılan bir değişikliği ben pek sevemedim bölüm indek veya ilgili kelime arama kutucuğu artık dierkt google dan sayfalar halinde açılıyor tabi orda üstte arama eski diye bir buton da var bu butonun ya eski yerine koyulması yada her iki butonun yan yana gelmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 15 Ağustos 2015; 17:58:23 >

• 2 tane çok ciddi önerim ve şikayetim var;

- Artık Apple yalakalığını ve mobil hayranlığını bırakmanız ve biraz da isminizin hakkını verip "donanım" üzerine yoğunlaşarak çalışmanız gerekmekte. Burada telefon donanımlarını inceleseniz ne incelemeseniz ne, bilgisayar üzerine yoğunlaşın azıcık. Bıktım sizin mobil ile ilgili haberlerinizden, saçma sapan incelemelerinizden. Mesela yeni bir ekran kartı çıkıyor bakıyorsun DH'de bunun incelemesi 6 ay sonra çıkıyor. Haydi buna da eyvallah diyorsun ama bir bakıyorsun inceleme çok yüzeysel sadece düz konuşma içerikli, videodaki eleman kartı elinde süs niyetine tutuyor hiçbir detaya girilmiyor hazır sağdan soldan bulunan grafikler slayt olarak düz resim şeklinde videoya ekleniyor üzerine sadece 1-2 cümle kurulup geçiştiriliyor. Bu mu yani sizin inceleme anlayışınzı? Test namına hiçbir şey yok afedersiniz ama böyle inceleme de yapılmaz yani.
    Ayrıca şunu da belirteyim dediğim gibi hiçbir şekilde düzenli incelemeler olmuyor sadece arada tek tük bazı parçalar hakkında sözde inceleme videosu çekiliyor bu yüzden ben kesinlikle kalite olarak karşılaştırmıyorum ama "video çeşitliliği" açısından diğer siteleri daha yararlı buluyorum.

Alın bakın son video 15 Mart 2015 tarihlihttp://www.donanimhaber.com/islemci/videolari/1/
    DH gibi bir sitede işlemci gibi önemli bir donanım hakkında son güncel video daha aylar öncesine ait ki o son videolar bile hep mobil ismini içeriyor. PC'de bile hep mobil kelimesinin geçtiği donanımlar, videolar mevcut. Ne mobilmiş. Bakın söyleyeyim; sadece PC değil PC'den başka XBOX, PS gibi oyun konsollarında da donanım vardır, hani konsollarla bile ilgili bir şey yok inceleme üzerine.

- Donanım incelemeleri konusunda bu forumdaki emektar üyelerin incelemeleri, yorumları dikkate alınmalı gerekirse ayda, yılda bir 1-2 makale de forumdaki "emektar" üyelerden bazıları tarafından oluşturulmalı. Ana sayfa da onlara söz hakkı verilsin, bakın iş verilsin demiyorum sadece emektların da üstad dediğimiz üyelerin de değerli fikirleri dikkate alınsın. Emin olun donanım konusunda forumdaki eski emektar üyeler asıl DH çalışanlarından daha fazla deneyime ve bilgiye sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 16 Ağustos 2015; 1:29:16 >

• Tek istegimiz konsol bolumundeki adminlerin degismesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli mi bilmem, forumda anasayfadan daha çok haber var. Forumda biraz takılıp ne olmuş bitmiş nerde ne yapılmış daha kolay haberdar olunuyor. Anasayfanın bi noktadan sonra neye hizmet ettiği belli değil. En sansasyoneli olsun derken elene elene hiçbişey kalmıyor galiba.

• Ben haberleri anasayfadan değil de forumun anasayfa bölümünden okuyorum. Bunun nedeni forum kullanma alışkanlığımdan mı bilmiyorum ama anasayfadan takip edince haber kaçırcakmışım gibi geliyor. Ünlü teknoloji siteleri çok sık aralıklarla tasarımlarını güncel tutuyorlar. Bir teknoloji sitesinden de bu beklenir her şeyin günceli olması gerek.

Onun dışında -olabilir -ağzından kaçırmış olabilir gibi magazin tarzı haberler çok fazla olmaya başladı. Önceden o konuda bi haber görünce heyecan yaparken şimdi yine bu tarz haberdir diye okumuyorum bile. Biraz daha sağlam kaynaklı haberler yayınlasanız daha iyi olur.

Bir haber yada inceleme yapan editörün konuyu takip etmesini sorulan sorulara cevap vermesi gerek diye düşünüyorum. Bu haberi o sunduysa bir soruya da en iyi cevabı o verebilir. Yani haber hakkında sorulan soruların muhatabı editör olmalı. Haberi yazıp bırakmasın bence. Hem bu haber altındaki gereksiz tartışmaları da önler. Haber konusu tamamen bilgiye yönelik olmalı tartışcak adam gitsin bölümünde konu açıp tartışsın.

Son olarak neredeyse 10 yıldır forumun aktif takipçisiyim. Anasayfa olarak ciddi kalite artışı yaşandı bunu çok net farkediyorum. yurt dışına eleman gönderip yerinde inceleme yapmanız falan çok güzel bir şey. Türkiye'deki bu saçma haberciliğin dışına çıktığınız için teşekkür ederim kendi adıma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Reklamlar biraz daha seyrekleştirilsin,
    2- Ekrem 71 isimli editör görevden alınsın,
    3- Olabildiğince tarafsız inceleme çekilsin. Sırf bu yüzden Teknoseyir'i de takip ediyorum.
    4- Sektöre yönelik sohbet içerikli konular arttırılsın.
  • bence biraz temizlik şart. bir şey araştırıyoruz. fdh dipsiz kuyu olmuş. 2007 de yazılan bir yorumun bana bir faydası yok. güncel olmalı. iphone 4s yazıyorum ios 6 güncellemesinin haberleri çıkıyor. bunlar değerli olanlar hariç iyi bir filtrelenmeli sıkı bir biçimde.

• Donanım Haber yardımınızı istiyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.