Şimdi Ara

donanım habere özel %10 indirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calculus07

sizin hitap ettiğiniz kitle nişantaşı bebek tayfası

3 yıldır bu işi yapıyorum inanın kitlenin çok düşük bir kısmı bu söylediğiniz kitle içerisinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bir adet kurabiyeye 4,32 TL veren insanlar gerçekten var mı? Üstelik boya ve sınırsız kimyasal içeren kurabiye? 168,48 liralık pastaları saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Şu makaronlarin 1 tanesini 3,25 lira yapan şey nedir gerçekten anlamak istiyorum. 1 lokmalık bir ürün nasil 3,25 liradan satilabilir?

İşte bu yüzden 27 yaşımda bu erkek halimle geçen sene makaron kursuna gittim ( 35 TL kurs ücreti ) ve yapmayı öğrendim.

Artık malzemeleri alıp kendim evde yapıyorum.

Cidden maliyeti tek bir makaron icin 3 lira mi peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

Şu makaronlarin 1 tanesini 3,25 lira yapan şey nedir gerçekten anlamak istiyorum. 1 lokmalık bir ürün nasil 3,25 liradan satilabilir?

İşte bu yüzden 27 yaşımda bu erkek halimle geçen sene makaron kursuna gittim ( 35 TL kurs ücreti ) ve yapmayı öğrendim.

Artık malzemeleri alıp kendim evde yapıyorum.

Cidden maliyeti tek bir makaron icin 3 lira mi peki?

3 tlye mal ettiğimiz birşeyi 3 tlye neden satalım tabiiki karımız var ama o kar 1 e mal et 3 e sat değil. Bu işin hammaddd dışında birçok maliyeti var

• handeninfirini kullanıcısına yanıt
    Tekrar diyorum ürünleriniz çok güzel çok kalite çok emek yoğun olabilir ama hedef kitle bura değil ha 150 tl dediğiniz pastayı 20-30 tl yaparsanız o zaman bura belki olur o da belki :)

• quote:

Tekrar diyorum ürünleriniz çok güzel çok kalite çok emek yoğun olabilir ama hedef kitle bura değil ha 150 tl dediğiniz pastayı 20-30 tl yaparsanız o zaman bura belki olur o da belki :)

Cevaplarınız için teşekkürler. Gerçekten burası indirimlerin yer aldığı bir bölüm olduğu için bende kullanıcılara özel bir indirim vereyim istedim. Beğenilip beğenmemek başka birşey ancak yerden yere vurmaya çalışmalarını anlamıyorum insanların

• handeninfirini kullanıcısına yanıt
    Burayı afrikadaki yaban hayatına benzetin kimsenin acıması yoktur adama şu ürün bedava diye konu aç üzerine para verse sıcak olurdu derler

• quote:

Orijinalden alıntı: Diffarensiyel

Bir adet kurabiyeye 4,32 TL veren insanlar gerçekten var mı? Üstelik boya ve sınırsız kimyasal içeren kurabiye? 168,48 liralık pastaları saymıyorum bile.

Bu ürünlerin hepsi butik üretim, kimsayasal dediğiniz konuya gelecek olursan kullandığınız şampuanlarda bile kimyasallar var. Burada önemli olan kendi çocuğunuza bile güvenle yedirip yediremediğiniz ben çocuğuma güvenle yediriyorum ürünlerimi. Bu işi profesyonel yapan heryerde fiyatlar bu düzeyde

• quote:

Burayı afrikadaki yaban hayatına benzetin kimsenin acıması yoktur adama şu ürün bedava diye konu aç üzerine para verse sıcak olurdu derler

Fark etmem kısa sürdü 😊 direk infaz

• Burada 170 liraya pastayı kim alır. Yüzde 50 indirim de yapsanız sıcak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handeninfirini

Şikayet olması gerekecek bir paylaşımda bulunmadım. Bir Bayan girişimci olarak yaptığım işi ve verdiğim emeği paylaştım ve indirim vererek fırsat paylaştım.

3 yıldır gece gündiz emek vererek bu işi yapıyorum. Eleştirmekte özgürsüniz ama fiyat konusunu neye göre nasıl değerlendiriyorsunuz ? Eleştirmek serbest ama emeğe saygı sadece sağolun

çok yanlış yerdesiniz burası instagram değil burada bayan üye bile yok.sizin 150 tllik o pastanızı alacağımıza köşedeki pastaneden 30 tlye pasta almayı tercih edecek insanlar var burada bu yüzden çok ama çok yanlış yerdesiniz.
  • emeğinize diyecek birşey yok, Allah kazancınızı arttırsın.

ortada herhangi bir fırsat yada kayda değer birşey yok, kısaca kampanyanız çöp.

konu fırsat içermediği için burada kalabalık yapmasın lütfen, konu dışı daha uygun gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo ile makaron alınmaz ayrıca gelirken haşat olur

• Oncelikle meslektasima hayirli isler bol kazanclar dilerim.esnaf olmanin ne kadar zor olmasinin sebebinide bide forumdan oğrenmis olursunuz.:)
    Burasi yani sicak firsatlar biraz degisik bi yerdir.ya bedava dagiticaksiniz yada zararina filan urun dagitimi yapicaksinizki buradakiler sizi ve urunlerinizi sevsinler.aksi taktirde devamli bi kotuleme bi acik arama hic bisey bulamazsa fiyat pahali der cikarlar.urunleriniz muhakkak kalitelidir.ve olmasi gerekenden fazla kar zaten koydugunuzu dusunmuyorum.zira rekabet ortami cok var.istesenizde koyamazsiniz.buradaki insanlarin sabrinizi sinayacak kadar garip sorulariyla karsilasaksiniz.size kolay gelsin hayirli isler.

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Kargo ile makaron alınmaz ayrıca gelirken haşat olur

3 yıldır yaz kış gönderiyoruz. Yazın termal soğutucularla 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Oncelikle meslektasima hayirli isler bol kazanclar dilerim.esnaf olmanin ne kadar zor olmasinin sebebinide bide forumdan oğrenmis olursunuz.:)
    Burasi yani sicak firsatlar biraz degisik bi yerdir.ya bedava dagiticaksiniz yada zararina filan urun dagitimi yapicaksinizki buradakiler sizi ve urunlerinizi sevsinler.aksi taktirde devamli bi kotuleme bi acik arama hic bisey bulamazsa fiyat pahali der cikarlar.urunleriniz muhakkak kalitelidir.ve olmasi gerekenden fazla kar zaten koydugunuzu dusunmuyorum.zira rekabet ortami cok var.istesenizde koyamazsiniz.buradaki insanlarin sabrinizi sinayacak kadar garip sorulariyla karsilasaksiniz.size kolay gelsin hayirli isler.

Teşekkürler 😊 Bir alana 3 bedava kampanyası yapacağım ki o zamanda alan çıkmayacak ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: handeninfirini

quote:

Kargo ile makaron alınmaz ayrıca gelirken haşat olur

3 yıldır yaz kış gönderiyoruz. Yazın termal soğutucularla 😊

Haşattan kasıt ezilir anlamında

• Bu konu mobilde 10 sayfaya ulaşırsa bu hanımefendiden 100 tane makaron alıp rahmetli dedem anneannemin hayrına taksim meydanında dağıtacağım.

• Bir de glukoz surubu hangilerinde var acaba. Çok mu az mı ne ölçüde katıyorsunuz?

• quote:

Bir de glukoz surubu hangilerinde var acaba. Çok mu az mı ne ölçüde katıyorsunuz?

Ürünlerimizin hiçbirinde glikoz şurubu kullanılmamaktadır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.