Şimdi Ara

donanım habere özel %10 indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm donanım haber kullanıcılarına web sitemizde yer alan ürünlerde %10 indirim.
    İndirim kuponu : ''dhfirsat''
    Geçerlilik süresi : 12 Ağustos

Sipariş ekranınızda indirim kuponum var sekmesini tıklayarak ve dhfirsat kodunu kullanarak %10 indiriminizi alabilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Site ?

Edit:https://www.handeninfirini.com

Bu mudur nick ten bunu buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 12 Temmuz 2015; 13:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    www.handeninfirini.com

• handeninfirini kullanıcısına yanıt
    Evet

• firmanın instagram dan doğmuş büyümüş olduğunu hissettim.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Instagramın faydası yadsınamaz bir gerçek :) uzun zamandır Instagram kullanıcısıyız, takipçilerimizle doğru etkileşim içerisinde olmaya çalışıyoruz. Onun dışında webrazzinin taktiriyle sitemizi yayınladılar bunun dışındada işimizde iyi olmak için çalışıyoruz

• bu site dünde vardı buralarda fiyatlar pahalı 10 tl de 10 tl olsa bi işe yaramaz
  • ExZaL kullanıcısına yanıt
    Dün bireysel olarak bizim adımıza paylaşım yapıldı.Biz kendi profilimizle üye olunca reklam olur düşüncesiyle şimdiye kadar üye olmamıştık. Yanlış anlaşılmayada yer vermemek, kendimizde bu platformda bulunmak için burada olmaya karar verdik. Size pahalı gelen ürünlerimizi söylerseniz bu konuda size yardımcı olmaktan ve açıklama yapmaktan memnuniyet duyarız, ürünlerimizi ev içerisinde üretmiyoruz. Bu iş için personel istihdam edip, ürünlerimizin üretiminde kaliteli malzeme kullanıyoruz bu pahalılık yorumunu yaparken bizim ürünlerimizi de bir kez olsun denemenizi isterdik Umarım sizde lezzetlerimize bakma fırsatı birgün bulursunuz.

• Şu makaronlarin 1 tanesini 3,25 lira yapan şey nedir gerçekten anlamak istiyorum. 1 lokmalık bir ürün nasil 3,25 liradan satilabilir?

• Şikayet olması gerekecek bir paylaşımda bulunmadım. Bir Bayan girişimci olarak yaptığım işi ve verdiğim emeği paylaştım ve indirim vererek fırsat paylaştım.

3 yıldır gece gündiz emek vererek bu işi yapıyorum. Eleştirmekte özgürsüniz ama fiyat konusunu neye göre nasıl değerlendiriyorsunuz ? Eleştirmek serbest ama emeğe saygı sadece sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Şu makaronlarin 1 tanesini 3,25 lira yapan şey nedir gerçekten anlamak istiyorum. 1 lokmalık bir ürün nasil 3,25 liradan satilabilir?

Macaronlar Badem tozundan yapılıyor ve bademin kilosu. Öyle düşünüldüğü gibi 2-3 katı kazançlarda yok emin olabilirsiniz. Tanesi 3₺ bu arada 😊 birde gerçekten üretim zahmetli ve riskli. Birde buna işletme masrafları eklenince maliyeti yüksek oluyor.

• Cupcakeler fazla pahalı değil mi?
  • quote:

Şu makaronlarin 1 tanesini 3,25 lira yapan şey nedir gerçekten anlamak istiyorum. 1 lokmalık bir ürün nasil 3,25 liradan satilabilir?

İşte bu yüzden 27 yaşımda bu erkek halimle geçen sene makaron kursuna gittim ( 35 TL kurs ücreti ) ve yapmayı öğrendim.

Artık malzemeleri alıp kendim evde yapıyorum.
  • handeninfirini kullanıcısına yanıt
    valla forumun bu kısmına aşina olmadığınız çok belli. burada bayan girişimci olmanız falan sökmez. burada %50 indirim söker. bir alana bir bedava söker. bence konu dışına gidin siz. yanlış anlamayın sakın. her pastacı börekçi burada %10 indirimle konu açarsa buraya bir daha gelen olmaz.
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Cupcake konusunda haklısınız aşırı pahalı olmasada biraz yüksek bunun nedenide üretimin herbir cupcake için butik ve özel üretim olması.

• hanfedi ürüleriniz gerçekte güzel ve kaliteli olabilir ama sizin ürünlerinizin hitap ettiği kitle burası değil burası ölücü mezarcı takımının olduğu yer bende dahil buna ben bi pastaya 20 tl vermeyi bile çok görürüm kalitesine bişey demiyorum ama burda bu fiyatlara o ürünleri alacak kişi azdır onu diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

valla forumun bu kısmına aşina olmadığınız çok belli. burada bayan girişimci olmanız falan sökmez. burada %50 indirim söker. bir alana bir bedava söker. bence konu dışına gidin siz. yanlış anlamayın sakın. her pastacı börekçi burada %10 indirimle konu açarsa buraya bir daha gelen olmaz.

Haklısınız yaptığımız iş pastacı börekçi kıvamında basit ve kolay. Bencede dediğiniz gibi bir alana bir bedava değil 1 alana 3 bedava vererek fark yaratılır çünkü emek değil önemli olan.

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

İşte bu yüzden 27 yaşımda bu erkek halimle geçen sene makaron kursuna gittim ( 35 TL kurs ücreti ) ve yapmayı öğrendim.

Artık malzemeleri alıp kendim evde yapıyorum.

Emeğinize sağlık 👍🏻

• sizin hitap ettiğiniz kitle nişantaşı bebek tayfası
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.