Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardes, böyle devam.Bu tarz çekiliş su bu vs. Foruma renk katar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Para mı mıçıyon hocam. Bir 20 atsana öyleyse.

Para şey etmiyorum hocam ama o kadar param var ve daha güzel ve kapanmayacak DH için bu kadar para harcamak istiyorum. En doğru hep üyelerden alınır.

Kimseye o kadar para bir teori için verilmez bunu sende biliyorsun

Ben senin o dediğin kimse değilim 'seve seve' veririm.

Senin kararın ama ne gerek var kime ne faydası var (vereceğini düşünmüyorum)

Tamamdır tamamen özgürsün zaten.
    Neden gerek var?
    DH'yi o kadar seviyorum ki. Kapanmamalı.

Kime faydası var?
    İllaki insanların paraya ihtiyacı olabiliyor. Küçük bi miktar bile olsa değerlendirilebilir.
    (Vereceğimden eminim)

Kime faydası var derken dh in kapanmasini nasıl önleyeceksin bu yolla
    Madem 12 bin liran var onu bir şekilde bütüyüp dh e daha çok yardımcı olabilirsin

DH benim paramdan çooooook büyük miktarlarda paralar kazanıyor. O açıdan faydam olmaz ama yönetim gidişatı görebilir. DH'yi DH yapan üyeleridir.

Üyelerin ortak görüşleri, farklı düşünceler hepsi burda toplandı ve toplanmaya devam ediyor. Yardımcı olmaya böyle çalışıyorum. Büyük katılım içinse büyük görünen bir ödül koyuyorum.

Kimin kazandığını nerden anlayacaksın

Bana bilgilerini gönderen üyeleri teorilerinin yazılma süresi ve teorileriyle kaydediyorum. Olurda kapanırsa bir şekilde ulaşıp gönderebileceğim böylece. Olmazsa dediğim gibi genel dağıtım yapacağım sadece 'teorilerini adam gibi' yazanlara. Yani. '100TL' adamın mesajı bu geçerli değil mesala.

Tamam ben galiba ilk 120 deyim ve teorim var ama istemiyorum zaten 16 yaşındayım gönderemezsiniz galiba yinede teşekkürler mümkünse benim hakkım sizde kalsın yani 119 kişiye gönderin mümkünse tabi

Tamam sen ve senin gibi insanlar sayesinde oyun çekilişi yaparım ben de

Anlayamadım

100'er liralar artarsa bende kalır ve ben de çekiliş yaparım bunlardan artan paralarla. Canlı tutarız DH şenlenir.

Teşekkür ederim o zaman 100 lira oldu bile oyun daha iyi sonuçta parayı kim ne yapar belli olmaz ama cd den birşey olmaz kendini kesmezse

İşte yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Kardes, böyle devam.Bu tarz çekiliş su bu vs. Foruma renk katar.

Aynen öyle hocam. Havalar ısınsın bi müthiş şeyler planlıyorum.

• turkiye buyuk bir salgin gorecek tipki walking dead gibi bir virus bulasarak insanligi yok edecek yavas yavas. iste o zaman aylaklarin saldirisiyla ttnetin fiber (su bir turlu goremedigimiz hat) internet hatti hasar gorecek dh ve tum sanal ortam insanlar gibi yok olacak. hayatta kalanlarla Cekerek-Domalan koyunde bulusalim diyorum ben :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Kardes, böyle devam.Bu tarz çekiliş su bu vs. Foruma renk katar.

Aynen öyle hocam. Havalar ısınsın bi müthiş şeyler planlıyorum.

Hem,Citi o zamanlarda açılıyor

• burası kapanırsa ben yok olurum
  • Diğer siteler uzay çağına geçer, DH bu tasarımla devam eder. En Son kimse kalmaz buralarda, sunucu parasını çıkaramazlar. Site bakıma girdik der, bi daha açılmaz..

• Ben Citizen evlenecek karısına kızıp dh de değişimler yapacak konu dışı kapanacak buralar ıssızlaşacak daha sonra zombi (ergen) istilası başlayacak ve son kaçınılmaz olacak diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluid D. -- 16 Nisan 2013; 21:45:47 >
  • 3. dünya savaşının çıkmasıyla DH bitecek.
  • Konu disindaki ilkokullular yuzunden site copluge donecek ve pertinyoo.

• citi forma girince
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Donanımhaber binasına meteor düşer ve son

Teorinizi çökertiyorum. [29]

Binadaki herkes öğle yemeğine çıkmıştır. Yemek yedikleri yer de Üsküdar Kanaat Lokantası'dır. Gün Oksay sadece bu lokanta ile anlaşma yapabilmiş, bu yüzden yemek saatlerinde Üsküdar'a servis kaldırılmaktadır.
  • Siyasi bir konu açılır burda ya da siyasi bir yorum atılır. O yüzden kapanır forum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacMillan.

Siyasi bir konu açılır burda ya da siyasi bir yorum atılır. O yüzden kapanır forum.

+1 isim yakıyo Cod4 Cü

• SDN gibi olabilir.(kapandı mı bilmiyorum) veya iflas eder.Oda olmadı rakip bir site çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödül olduğu icin kapanir

• quote:

Orijinalden alıntı: emreerol19

quote:

Siyasi bir konu açılır burda ya da siyasi bir yorum atılır. O yüzden kapanır forum.

+1 isim yakıyo Cod4 Cü

Çenk yu sçupid.

• Erdi ve Mesut abi çıkar çatişmalari yasayacam ve ayrilip yollarini ayirma karari alacaklar ve forumda insanlar kaos icinde ne olacagini düşünürken ertesi sabah uyanip foruma girmeye calistiginda sayfa bulamadi uyarisiyla basbasa kalacaklar ve koskoca forumdonanimhaber tarihin sayfalarina gömülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: éGé

quote:

Orijinalden alıntı: éGé

konu dışındn birisi hükümete küfreder. adminler gönderiyi kaldırana kadar bu laf medyaya tüm forumun ortak kararı olarak düşer ve hükümetinde kulağına gider. bu sırada mesaj kaldırılır ama yazar çoktan kendi ve forumun adını duyurmuştur. gönderinin kaldırılmasıysa forumun kendi içinde çeliştiği düşüncesini doğurur. diğer üyelerde bu lafların ciddiye alındığını farkedip aynı üsluba devam eder. forumun adını tv de duyan kişilerde foruma üye olmaya başlar ve üye sayısında bi patlama yaşanır. siyasi görüşlerle ilgili mesajlar arttıkça banlanmalarda artış başlar ve bu eleştirilerin hedefinde kalan vatandaşlar dh ye dava açarlar. bu sansasyonlardan sonra dh ye üye olanlara dava açılacağı söylentisi yayılır ve forum hem bu sebepten hemde banlardan ötürü boşalmaya başlar. dava olaylarıyla reklam gelirleri azalan dh avukat tutacak para bile bulamaz ve bomboş kalmış olan forum kapatılır. ha bide yöneticiler ergenekondan içeri alınır.

Çökertme bekleniyor

Memnuniyetle.

Teorinizi çökertiyorum. [30]

Forum kurallarının birinci maddesi:

"1) Bu forumların yöneticileri ve moderatörleri her ne kadar, her türlü uygunsuz ve itiraz edilebilecek içerik ve materyali olabildiğince kısa sürede forumdan silecek olsalar da, bütün mesajların incelenmesi mümkün olamayabilmektedir. Forumlara gönderilen her mesaj, onu gönderenin görüşlerini yansıtmakta ve yazarının sorumluluğu altında olup, kendilerine ait mesajlar dışında moderatörler, adminler ya da webmasterlar kullanıcı mesajlarının içeriğinden dolayı sorumlu tutulamazlar."

Bu sebeple DH veya Gün Oksay'a dava açılamaz. Hatta hükümet, bahsi geçen yorum sahibini bulmak için Gün Oksay ile yakın iletişimde olacaktır. Medya provokesi için de tekzip metni yeterlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreerol19

quote:

+1 isim yakıyo Cod4 Cü

Çenk yu sçupid.

Sıtey indı sadowhs bayılıyorum adsmın konuşmasına Hele dont move demiyo mu

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.