Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dranov

Benim olması en muhtemel teorim çökertilemez..

Neymiş o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csmx

Özellikle son iki yılda forumdaki ergen kullanıcı sayısında ciddi bir patlama yaşanıyor. Belki forumda ne kadar yetişkin var ise o kadar da ergen var, fakat ergenler her konuya girip saçma sapan yorum, espri, laf atma çabasında oldukları için onların forumdaki varlıkları çok daha hissedilir durumda oluyor. Durum böyle olunca forumda ciddi konu konuşulması tartışılması oldukça zor bir hale geldi. Csbler tavan yaptı. İnsan bir konuya dahil olurken 3 defa düşünüyor ciddi konumudur yoksa csb midir diye...

Bu durumun vahameti her geçen gün artacak ve sonunda ciddiyet arayan insan foruma girmez olacak. Sıradan bir dalga forumuna dönecek dh. İşte sonu bundan olacak.

Çözüm önerim ise forumun suyunu çıkaranlara verilen uzaklaştırmaların süresiz ban olarak değiştirilmesi. Yeni üye alımının yalnızca referans sistemi ile, yani mevcut kıdemli üyelerin kefil olması sistemi ile gerçekleştirilmesi. Bunun haricinde yeni üye alınmaması. Bu şekilde forum kendi kendini en fazla 1 yıl içerisinde temizleyecektir.

Hocam ucretsiz mail yontemini bırakıp parali mail ile uyelik alinsa sorun kalmaz.

Aylik ucret bi Nevi

• Para mı mıçıyon hocam. Bir 20 atsana öyleyse.
  • İlk isyan konu disindan baslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Donanımhaber binasına meteor düşer ve son

Mesut çevik lansman için yurt dışında idir. Ve her daim yüzük olarak parmağında taşıdığı flash bellekte bütün veriler kayıtlıdır.

Yurt dışında da uçakla gelirken uçak düşer ve oda kazadan sadece k.urtulur . Bir adaya çıkar burda yiyecek hiç bir şey yoktur ve yüzüğü yer

Şans eseri Gün'ün, yangına önlem olarak kiraladığı heliler adanın karasularındadır.Mesut Çevigi ölümden son anda kurtarırlar.Midesini yıkadıktan sonra,Zurihe,bankadan kredi çekmeye giderler.Site, kapanmamış sadece bası boş kaldığı için tekrar bir yazılıma gerek yoktur.MC parayla adam tutup forumu tekrar işler hale sokar.

• Forum üyeleri darbe yapıp yönetimi ele geçirmeye çalışırken forum çöker.
  • reklamların azalması neticesinde finansal destek azalır ve site yapılandırılamaz. yerimi aldım 12.000 TL'ye talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Para mı mıçıyon hocam. Bir 20 atsana öyleyse.

Para şey etmiyorum hocam ama o kadar param var ve daha güzel ve kapanmayacak DH için bu kadar para harcamak istiyorum. En doğru hep üyelerden alınır.

• ilgi azalıp editörler kendi bozarsa site kapanır bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunefe

ilgi azalıp editörler kendi bozarsa site kapanır bu kadar basit

Ya azalmazsa

• Kazandığı paranın en az %30-40 ını kendini geliştirmesi için ayıramaz ise elbette bir gün donanımhaber de kapanır.

Değişimden vazgeçtikleri zaman donanımhaber kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

quote:

Para şey etmiyorum hocam ama o kadar param var ve daha güzel ve kapanmayacak DH için bu kadar para harcamak istiyorum. En doğru hep üyelerden alınır.

Kimseye o kadar para bir teori için verilmez bunu sende biliyorsun

• Uzaylılar Mesut Çevik'i kaçırır. Aralarından birinin zihnini Mesut Çevik'in zihniyle değiştirirler. Mesut Çevikin zihnini yeni bedenle birlikte tutsak ederler. Tekrar zihin değişimi olana kadar zihini uyuturlar. Ölmemesi içinde bedeni beslerler. Yeni zihinle birlikte Mesut Çevik DH'nin arasına sızar. DH Mesut Çevik'in fikirleriyle bir yükseliş dönemine geçer. Bu düşünceler dünya forum tarihinde ilklerdir. Gun kar üzerine kar yapar. Bu kar nedeniyle şımarır, şımardıkça forumun üyeleriyle bir oyuncak gibi oynamaya başlar. İstediğini banlar, istemediğinide banlar. Nikini değiştirir Kamaşullah yapar. Sonra bidaha değiştirir Kamaşuriye yapar. Sonra bir daha değiştirir. Ağzıma alamayacağım nickler edinir. Kimse banlayamıyordur onu. Kimse dava açamıyordu. Çünkü herkesi satın alıyordu... Mesut Çevik bu durum altında üyeleriyle yakın iletişimde kalarak onların psikolojisini inceler. Gun farkında değildir fakat herşeyin başında Mesut Çevik vardır. Çünkü o, o Gun dahil herkesi elinde oynatıyordu. Onlara öyle zihin oyunları yapıyordu ki, kimsenin ruhu duymuyordu. Tıpkı kelebek etkisi gibi... Lorenz'in verdiği örnekteki kelebekti Mesut Çevik: "Amazon Ormanları'nda bir kelebeğin kanat çırpması, Avrupa'da fırtına kopmasına sebep olabilir." Mesut Çeviğin bir tırnağını kesmesi Citizenin siteyi çökertmesi demekti. Kimse bunun farkında değildi. DH o kadar çok ünlenmişti ki; inci, 4chan, ekşi, facebook, google hiçbir site bu durumu kaldıramadı. DH gitgide daha da büyüyordu. Her site çöküşünde onu satın alıyor, dhin bir bölümü yapıyordu. Bir aydın çıkıp üyeleri uyandırmaya başlamıştı ki Gun hemen harekete geçip Adult bölümü açtı. Erkekleri ayartmıştı fakat kızlar ? Onları ne yapacaktı ? Ha bu arada, yanlış duymadınız. DH kızlar açısından dolup taşıyordu. Neredeyse erkekten çok kız vardı! Neyse, konumuza gelelim. Kızlar içinse facebook'u yeniden dizayn edip facemuck diye piyasaya sürdü. Gun tıpkı bir bölüm sonu canavarı gibi kahkaha atıyordu. Kahkahalarının derinlerinde "Mission Completed" dediğini duyabiliyordunuz. Ama hala herşey Mesut Çevik'in kontrolü altındaydı. Gun sadece bir piyondu. Peki Mesut Çevik'in amacı neydi de bunları yapıyordu ? Mesut Çevik'in amacı hayatı internet ağı üzerine kurdurtup sonra ağı çökertmekti. Tüm ağ hattını çökertip insanlar arası iletişimi çökertmek... Mükemmel bir fikirdi. Bu kaos ortamında dünyaya inip insanları yok edebileceklerdi. Gun deli gibi satın almaya devam ediyordu, kimse durduramıyordu onu. Dünyadaki tüm siteleri satın almıştı. Tek bir site kalmıştı, sadece bir tek site. Brazzers! Gun ne yaptıysa bu siteyi alamıyordu. Yeni bir strateji geliştirerek brazzersın tüm kızlarını satın aldı. Artık sadece coni sins kalmıştı. Coni sinsde suikaste kurban gitti. Gun artık zevkten 4 köşe olmuştu. Purosunu yakıp kahkakalar eşliğinde televizyonunu izliyordu. O sırada durmayan beynine yeni bir fikir daha gelmişti. Tüm medyayı satın alıp yok etmek. Böylelikle DH'nin üyelerini artıracaktı. Gun, 1 gün içerisinde bunu başararak guiness rekorlar kitabına girdi. Ama guiness'ide satın aldı. Mesut Çevik'i kıskanmaya başlamıştı. Çünkü Gun herşeye sahip olsada halk Mesut Çevik'i daha çok seviyordu ve bu sevgi daha da katlanıyordu. Mesut Çevik bu durumun farkına varıp Gun'un zihnine girdi. Yapması gereken son birşey kalmıştı. Vasiyetini değiştirip intihar etmek. Evet, ölecekti kim olduğu bilinmeyen bu uzaylı zihindaş... Ama bu ölüm insanlığın sonu uzaylıların başlangıcı olacaktı. Dünyaya yerleşecekler kendilerine uzaysan diyeceklerdi. Uzaylı zihindaş son sözlerini söyleyip ağlayarak intihar etmişti. İşte o son sözleri: "Let the bloodshed begin." Vasiyetini ise... Citizene bırakmıştı. Citi, ilk facemuck'u çökertti. Ardından sinirlenen kızlar adult bölümünü çökertti. Citi ne yapacağını şaşırmıştı. Geceleri ağlama krizlerine giriyordu. Pes etmemeye karar verdi. 3 Gulhu 1 Elham okuyarak bilgisayarının başına kondu. Tüm isyancıları banlayarak isyanı bastırmayı planlıyordu. Fakat işler istediği gibi gitmemişti. Yanlış bir tuşa basması sonucu tüm DH'yi yönetici yapmıştı. Citinin eli ayağına dolandı ve yanlışlıkla tüm forumu sildi. Ağladı, ağladı, ağladı. Taa ki klavyesi ıslanıp bozulana kadar. 31. kattan atlayıp intihar etmeye çalıştı fakat 1 kat düştükten sonra ufonun üstüne düştü. Bu yaptığı hata sadece DH'ye değil tüm insanlığa mal olmuştu... - Mutlu Son

• quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

quote:

quote:

Ben senin o dediğin kimse değilim 'seve seve' veririm.

• quote:

quote:

Ya azalmazsa

azalmassa site kendisine daha çok başarı katarak devam eder
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin kararın ama ne gerek var kime ne faydası var (vereceğini düşünmüyorum)

• Volkan serverı evinden aldırır.
  • Bence Amerika İran ve Suriye nin işini bitirdikten sonra Türkiye ye saldırır.Önce güneydoğudan başlayan işgal,halkın daha fazla duymaması için,haber sitelerini ve popüler binaları yıkar ABD.Bunlardan biri de DH olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin kararın ama ne gerek var kime ne faydası var (vereceğini düşünmüyorum)

Tamamdır tamamen özgürsün zaten.
    Neden gerek var?
    DH'yi o kadar seviyorum ki. Kapanmamalı.

Kime faydası var?
    İllaki insanların paraya ihtiyacı olabiliyor. Küçük bi miktar bile olsa değerlendirilebilir.
    (Vereceğimden eminim)

• quote:

quote:

quote:

Ya azalmazsa

azalmassa site kendisine daha çok başarı katarak devam eder

Teorin çöktü o zaman

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.