Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

Site dini içerik yayınlamaya ateist görüşler sunmaya devam eden kişilere müsamaha gösterilecek. Adalet ve diyanet işleri tarafından pühhhhhh.

Teorinizi çökertiyorum. [9]

Forumda din ve siyaset ile alakalı her şey yasaktır.

Gördüğün gibi müsamaha gösterilecek dedim

Müsamaha göstermek de yasak.
  • gogıl amca 78 milyar dolara siteyi satın alır ve ismini gogılhaber olarak değiştirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 16 Nisan 2013; 19:13:56 >
  • Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ]

Heykır Okan DonanımHabere ping saldırısı yapıp anasayfaya bu resmi koyacak.
  • DH şafağı göremeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikiDef

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swearer

Sonlu bir dunyadayiz herseyin bir sonu var :) liseliler sacma konular actikca konu disi gozden duser. Konu disi olmazsa dh de fazla dayanamaz.

Teorinizi çökertiyorum. [6]

Konu Dışı bölümü DH forumlarının cilasıdır. Bir önceki yorumumda bahsettiğim gibi donanım bölümünde sıkıntı çıkmadığı sürece dediğiniz zor.

Seni 1. Mesaja teori çökertici olarak ekleyeyim mi?

Fark etmez.

• Teori 2

BSC üzerinden,Talha, Gökhan, Levent ve Ersin'in DH hesapları ele geçilrilir.Oyun-Yazılım-Konudısı şeklindeki saldırıyla önce BSC sonra DH gider.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Banlanan üyeler, adminlerin unuttuğu paslı gereksiz mesajlarda toplanır ve ayaklanır. İsyan çıkarıp dh ofisini basarlar. Mesut Çeviği rehin alıp Citizeni ibret-i alem olsun diye asarlar. Tüm bu olanları gören ve gizlenen Erdi gizlice sunucunun fişini çeker ve sunucuyu alıp cesurca üyelerin üstüne yürür bu muydu istediğiniz ? Diye bağırarak sunucu yere atıp parçalar. İsyancı üyeler şoku atlatamamışken diğer adminler ofise kamikaze saldırı yapar böylece dh'nin sonu gelmiştir.Gun ise 34 gun xx plakalı cipiyle çal keke çal dinleyerek mutlu bir şekilde ofise gelmektedir. Karşılaştığı manzara sırasında şoka giren gun'u arabasından gelen "havada uçan teyyare burada biter avare, yokluğumun değerini bilmeyene varlığımın koyması dileği ile" manisi kendine getirir. Gun yavaşça enkaza yaklaşır ve betonların arasından bir parıltı görür. Parıltıya yaklaşır. Ve o parıltının enkazın arasından tek sağ çıkan galaxy s4 olduğunu anlar. S4 ün ekranında ise citizenin yav he he gifi açıktır.

SON

Teorinizi çökertiyorum. [23]

Gün Oksay "çal keke çal" değil, klasik müzik dinler. Klasik müzik dinlemesinden ötürü DH ofisinde de 24 saat klasik müzik yayını yapar. İsyan çıkartmaya gelmiş üyeler klasik müziğin etkisiyle sakinleşip geri dönerler.

Niye o insan değil mi ? Çal keke çal dinlemek herkesin hakkı

Edit: teori çökmez çürür burada çöken sizsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 16 Nisan 2013; 19:16:39 >

• Nasıl kapanır bilemem ama kapandığı zaman inci sözlükte ''DONANIMHABER KAPANDI SS'Lİ'' yi gördüğüm gün benim için bitmiştir
  • Bir şekilde bir şeyler olacak ve biri dava açıp siteyi kapattıracak (BEN DEĞİL VALLA BEN DEĞİL HELE 12BİN LİRA İÇİN HİÇ DEĞİL )

• citizen forumu sürekli çökerttiğinden dolayı sürekli aldığı yorumlardan dolayı bunalıma girer ve sonra cinnete dönüşür bu bunalım. sonra siteyi kalıcı olarak çökertir bu da forumun sonu olur
  • quote:

quote:

quote:

Banlanan üyeler, adminlerin unuttuğu paslı gereksiz mesajlarda toplanır ve ayaklanır. İsyan çıkarıp dh ofisini basarlar. Mesut Çeviği rehin alıp Citizeni ibret-i alem olsun diye asarlar. Tüm bu olanları gören ve gizlenen Erdi gizlice sunucunun fişini çeker ve sunucuyu alıp cesurca üyelerin üstüne yürür bu muydu istediğiniz ? Diye bağırarak sunucu yere atıp parçalar. İsyancı üyeler şoku atlatamamışken diğer adminler ofise kamikaze saldırı yapar böylece dh'nin sonu gelmiştir.Gun ise 34 gun xx plakalı cipiyle çal keke çal dinleyerek mutlu bir şekilde ofise gelmektedir. Karşılaştığı manzara sırasında şoka giren gun'u arabasından gelen "havada uçan teyyare burada biter avare, yokluğumun değerini bilmeyene varlığımın koyması dileği ile" manisi kendine getirir. Gun yavaşça enkaza yaklaşır ve betonların arasından bir parıltı görür. Parıltıya yaklaşır. Ve o parıltının enkazın arasından tek sağ çıkan galaxy s4 olduğunu anlar. S4 ün ekranında ise citizenin yav he he gifi açıktır.

SON

Teorinizi çökertiyorum. [23]

Gün Oksay "çal keke çal" değil, klasik müzik dinler. Klasik müzik dinlemesinden ötürü DH ofisinde de 24 saat klasik müzik yayını yapar. İsyan çıkartmaya gelmiş üyeler klasik müziğin etkisiyle sakinleşip geri dönerler.

Niye o insan değil mi ? Çal keke çal dinlemek herkesin hakkı

Edit: teori çökmez çürür burada çöken sizsiniz

Gün Oksay tabii ki bir insandır. Bunu sormanız bile hata. Gün Oksay istese saatlerce çal keke çal dinler fakat karizmasını çizdirmeye gerek yok.

Editinize cevap: Ben paylaşılan teorileri çürütmeye değil, çökertmeye çalışıyorum. Doğal olarak yaptığım da çökertmedir.

• DH asla bitmez ancak popülerliği azalır o da bence şöyle olur.dh editörleri falan başka yerlere kayar ve yeni editörler pek iyi iş çıkaramazsa (gerek inceleme gerek sohbet,kişilik olarak)dh kan kaybeder bu da reklam gelirlerine vurur ofis küçülür.üstüne iyi güçlü bir rakip forum çıkarsa hatta dh editörleri oraya geçerse dh'nin işi biraz daha zorlaşır ama asla bitmez elbet donanım bölümlerinde bilgi alışverişi olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

Allah korusun ama birgün site başındakiler bir yere gitmek için bir otobüs kiralarlar ve otobüs kaza yapar herkes ölür.
    Sonuç:dh kapandı

Teorinizi çökertiyorum. [14]

Gün Oksay otobüs kiralayarak dar gelirliliğin aleminde bulunmaz. Kiralasa bile konvoy oluşturur. İki tane ambulansın yanında yirmi tane polis arabası otobüse eskortluk yapar. Otobüs şoförlerinin uykulu olmasına karşılık otobüste 4 tane yedek şoför bulundurulabilir.

Adamı bir ölümsüz yapmadığın kaldı ve başbakandan daha korumalı heralde
    Teori 2: Adamlar pikniğe gider ve ormana doğru gezinti yaparlar ormanın içindeyken yangın çıkar hepsi ölür

• tek yol alternatif bir sitenin çıkması. başka türlü kapanması gibi bir durum yok.
  • tüm dünya nükkeer savaş nedeniyle enkaza döner
    hadi bunuda çökertte kırayım ağzını

• quote:

quote:

quote:

Allah korusun ama birgün site başındakiler bir yere gitmek için bir otobüs kiralarlar ve otobüs kaza yapar herkes ölür.

Gün Oksay otobüs kiralayarak dar gelirliliğin aleminde bulunmaz. Kiralasa bile konvoy oluşturur. İki tane ambulansın yanında yirmi tane polis arabası otobüse eskortluk yapar. Otobüs şoförlerinin uykulu olmasına karşılık otobüste 4 tane yedek şoför bulundurulabilir.

Teori 2: Adamlar pikniğe gider ve ormana doğru gezinti yaparlar ormanın içindeyken yangın çıkar hepsi ölür

Teorinizi çökertiyorum. [25]

Pikniğe gitmeden önce gidecek olan herkes aleve dayanıklı giysiler giyerler. Ekibimiz ormana girdiğinde yangın çıkarsa giysileri sayesinde olayı ufak yaralarla atlatırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

tüm dünya nükkeer savaş nedeniyle enkaza döner
    hadi bunuda çökertte kırayım ağzını

Teorinizi çökertiyorum. [26]

Nükkeer savaş diye bir savaş türü yoktur. Bu sebeple enkaza dönecek, hatta darbe alacak bir cisim bile bulunamaz.
  • Donanımhaber çalışanlarının aslında gizli bir tarikata üye oldukları ve sitenin belli başlı yerlerinde sübliminal içerikli yayınladıkları ortaya çıkar , polis tarikatı ve dh ekibini öğrenir yaklaşık 2 ay içinde tüm tarikat üyeleri hapistedir. Donanımhaber tarikat yüzünden kapatılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorJames -- 16 Nisan 2013; 19:30:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pikniğe gitmeden önce gidecek olan herkes aleve dayanıklı giysiler giyerler. Ekibimiz ormana girdiğinde yangın çıkarsa giysileri sayesinde olayı ufak yaralarla atlatırlar.

Yangın çıkar çıkmaz büyüyor ve her yeri duman kaplıyor göz gözü görmüyor adamlar dumandan zehirleniyor ve ölüyor çünkü kimse bulamıyor adamları

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yangın çıkar çıkmaz büyüyor ve her yeri duman kaplıyor göz gözü görmüyor adamlar dumandan zehirleniyor ve ölüyor çünkü kimse bulamıyor adamları

Teorinizi çökertiyorum. [27]

Gün Oksay sorumluluk sahibi biri olduğu için yangının büyümesi ihtimaline karşılık yangın söndürmek için kullanılan iki tane helikopteri bölgede tutmaktadır. Tabi pikniğe giden herkesin yanında gaz maskesi ve oksijen tüpü bulunduğu için herkes kurtulur.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.