Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.nutricula

Asp dilinden phpye gecerken inanılmaz bir hata olacak ve dh tuzla buz olacak

Teorinizi çökertiyorum. [19]

Php'ye geçilmeyecek. Düşünülse bile birden fazla yedek bulundurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: C.nutricula

Asp dilinden phpye gecerken inanılmaz bir hata olacak ve dh tuzla buz olacak

Teorinizi çökertiyorum. [19]

Php'ye geçilmeyecek. Düşünülse bile birden fazla yedek bulundurulur.

hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citizen forumu cökerticek sonra bir kez daha forum acilacak ama eskisi kadar ilgi görmeyecek bu sekilde DH tarihe gömülecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Mesut Çevik gider DH biter. Yada Gun bütün parayı kumarda kaybeder.

Teorinizi çökertiyorum. [20]

Biri gider biri gelir mantığı ile Mesut Çevik gitse bile yerine başka biri illaki gelecektir. Gün Oksay kumar oynamaz. Oynasa bile kenarda parası, dairesi ve arabaları vardır.
  • Serverlar elektrik dalgalanmasından yanacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Reklam abartılır.Kimse siteye girmez,bu sefer site reklam alamamaktan kapanır.Ama yenisi açılır.

Teorinizi çökertiyorum. [18]

Reklam engellemek için birden fazla yol mevcut olup, çoğu kişinin bildiği bir seviyededir. Bu yüzden reklamlardan şikayetçi kişi reklamları engelleyerek rahatlar.

sende veli göçer gibisin maşallah herşeyi çökerttin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Gun ( dh nin sahibi ) aşık olursa ve aşık oldugu kız onu dh yi kıskanıp kapattırabilir

Teorinizi çökertiyorum. [21]

Gün Oksay zaten evli. Gün Oksay kendi yarinden başkasında bakacak bir insan değildir. Ayrıca Gün Oksay bir kere aşık olur.
  • Yavaş yavaşa gördüğümüz üzere bu duyunun kaybedildiği gün forumun iskeletinden başka bir şey kalmayacak; Saygı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Mesut Çevik gider DH biter. Yada Gun bütün parayı kumarda kaybeder.

Teorinizi çökertiyorum. [20]

Biri gider biri gelir mantığı ile Mesut Çevik gitse bile yerine başka biri illaki gelecektir. Gün Oksay kumar oynamaz. Oynasa bile kenarda parası, dairesi ve arabaları vardır.

Gelen gideni aratır.
  • mesaj bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skrilléx

Samsung S4 lansmaninda inceleme yapmak yasak fakat biz yapiyoruz dediler. Bunu fark eden Samsung siteye dava acar ve siteyi kendi uzerine gecirir. Bunu duyan Citizen gaza gelip tüm verileri siler.

Teorinizi çökertiyorum. [22]

Gün Oksay Samsung yetkililerine Niccolo Machiavelli'nin; "Zafere giden her yol mübahtır" lafını söyler ve mevzu orada kapanır.
  • Liseliler de biter katilm sadece ilk okul duzeyine iner ve biter

• Editörler arası anlaşmazlık olur ve hepsi istifa eder. Tekrar da eskisi gibi editörler bulunamaz ve son...

• R10 gibi davetiyeli üyelik sistemi olan bir teknoloji sitesi açılsa DH biter
  • gun ölürse
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Banlanan üyeler, adminlerin unuttuğu paslı gereksiz mesajlarda toplanır ve ayaklanır. İsyan çıkarıp dh ofisini basarlar. Mesut Çeviği rehin alıp Citizeni ibret-i alem olsun diye asarlar. Tüm bu olanları gören ve gizlenen Erdi gizlice sunucunun fişini çeker ve sunucuyu alıp cesurca üyelerin üstüne yürür bu muydu istediğiniz ? Diye bağırarak sunucu yere atıp parçalar. İsyancı üyeler şoku atlatamamışken diğer adminler ofise kamikaze saldırı yapar böylece dh'nin sonu gelmiştir.Gun ise 34 gun xx plakalı cipiyle çal keke çal dinleyerek mutlu bir şekilde ofise gelmektedir. Karşılaştığı manzara sırasında şoka giren gun'u arabasından gelen "havada uçan teyyare burada biter avare, yokluğumun değerini bilmeyene varlığımın koyması dileği ile" manisi kendine getirir. Gun yavaşça enkaza yaklaşır ve betonların arasından bir parıltı görür. Parıltıya yaklaşır. Ve o parıltının enkazın arasından tek sağ çıkan galaxy s4 olduğunu anlar. S4 ün ekranında ise citizenin yav he he gifi açıktır.

SON

Teorinizi çökertiyorum. [23]

Gün Oksay "çal keke çal" değil, klasik müzik dinler. Klasik müzik dinlemesinden ötürü DH ofisinde de 24 saat klasik müzik yayını yapar. İsyan çıkartmaya gelmiş üyeler klasik müziğin etkisiyle sakinleşip geri dönerler.

• 1.Neden konu dışı akımı yani insanlarını başka bir yere ya da nasıl diyim başka bir akıma modaya takılıp başka sitede üyelik alarak ...

2.Neden başka bir popüler site açılarak kurallarının daha bir geniş olduğu yere göç.

3.Neden özgür gençlerin başka sitede takılarak diğerlerinin peşinden gitmedi csb hikaye insanların sıvaklıklarının giymesi gibi..
  • konu dışındn birisi hükümete küfreder. adminler gönderiyi kaldırana kadar bu laf medyaya tüm forumun ortak kararı olarak düşer ve hükümetinde kulağına gider. bu sırada mesaj kaldırılır ama yazar çoktan kendi ve forumun adını duyurmuştur. gönderinin kaldırılmasıysa forumun kendi içinde çeliştiği düşüncesini doğurur. diğer üyelerde bu lafların ciddiye alındığını farkedip aynı üsluba devam eder. forumun adını tv de duyan kişilerde foruma üye olmaya başlar ve üye sayısında bi patlama yaşanır. siyasi görüşlerle ilgili mesajlar arttıkça banlanmalarda artış başlar ve bu eleştirilerin hedefinde kalan vatandaşlar dh ye dava açarlar. bu sansasyonlardan sonra dh ye üye olanlara dava açılacağı söylentisi yayılır ve forum hem bu sebepten hemde banlardan ötürü boşalmaya başlar. dava olaylarıyla reklam gelirleri azalan dh avukat tutacak para bile bulamaz ve bomboş kalmış olan forum kapatılır. ha bide yöneticiler ergenekondan içeri alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

server binası depremde yıkılıp yanarak yok olur

Teorinizi çökertiyorum. [24]

Elde bulunan yedeklerle farklı bir ülkedeki serverlara transfer işlemi yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

11.05.2014'e alarm kurdum, seve seve güncelleyeceğim.

abi nolur değiştir şu avatarıya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.