Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 nisan gunu herkese tekrar adminlik verilecek ve ... Dh felc olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

11.05.2014'e alarm kurdum, seve seve güncelleyeceğim.

Yapacağınız hareketi çökertiyorum. [10]

Alarmınızın çalmamasını sağlayacak binlerce değişken var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Buraya şuanda olduğu gibi büyük bir göç başlayacak aslında bu göç 3-4 sene önce başladı hızlanacak diyelim. Kim bunlar? Ergen diye tabir ettiğimiz kesim.(Zaten şuanda foruma bakarsanız Konu-Dışı tamamen yozlaştı gibi bişey. Boş boş konular açılıyor vs.) Bu yozlaşma önce telefon bölümüne sonrada DH'nin bel kemiği olan Teknik yardım, donanım bölümüne sıçrayacak. Hatta Bilim-Kültür'de nasibini alacak adeta bir virüs gibi üreyecekler sitede. Öyle seviyesiz konular açılacak ki yeter diyeceksiniz. Bu tarz insanlarla aynı sitye girdiğiniz için utanacaksınız. Artık Google'a ne yazsak o turuncu site çıkmayacak. Kimse birbirine yardım etmeyecek. Sitedeki ergenlerin baskıları ile siteye rep sistemi getirilecek. Siteye girdiğinizde "+rep pls" gibi cevaplardan geçilmeyecek reklam gelirleri düşecek. Sitenin hiti yavaş yavaş düşecek. Ergenler bunlada yetinmeyecek. Yönetime kendi adamlarını sokmak isteyecekler. Baskılar uygulanacak şiddet bile kullanılabilir(Ofisi basmak gibi). İstekleri yerine getirilecek. Gün Bey umutsuz biçimde sitenin elden gidişini izleyecek. Kendilerine ait bölümler oluşturacaklar oralarda artık onların sözü geçmeye başlayacak. Ne Citizen ne Ömer ne lazlooo ne de rds onlara söz geçirecek. Metin2 konularında %10^15 oranında artmalar gerçekleşecek. Forumun emektarlarını ve kendinden olmayanlarını zalimce katledecekler hiç acımadan. Hepsinin nickinin üzerinde gri çizgiler olacak. Gün Bey iflasın eşiğine dayanacak, reklam gelirleri yok olacak, firmalar artık DH'ye inceleme için donanım vs. göndermeyecek. Bunlarda Dh'nin kapanmasını hızlandıran etmenler olacak. Gün gelecek sunucu paralarını ödeyemez hale gelecek yönetim. Sonunda mecburen sunucunun fişleri çekilecek, ondan sonra DH sadece hafızalara kazınmış bir yer olarak kalıcak...

Teorinizi çökertiyorum. [11]

Ban butonu varolduğu sürece bu imkansız. Sınırsız ban cezası herkese söz geçirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

Citizen herkesi yonetici yapar ertesi gun herkesi banlar ertesi gun siteyi cokertir.
    son.

Teorinizi çökertiyorum. [12]

Olay olmadan önceki herhangi bir güne rollback atılır.
  • 1 nisanda herkese şaka amaçlı panel verilir panel açıgı bulunur ve ftp ye sızılır ve site kopyalanıp veriler yedeklerle silinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Hiçbir üye 2 gün boyunca girmez. Ve son.

PM'den yolluyorum paypal hesabını

Teorinizi çökertiyorum. [13]

Toplam tam üye sayısı 582.046'dır. Yaklaşık 600 bin üyenin iki gün boyunca foruma girmemesini sağlayacak kimse bulunamaz. Kendi başınıza örgütlenseniz dahi sayı maksimum 2 bin kişi olur. 2 bin kişinin iki gün foruma girmemesi herhangi bir sıkıntı oluşturmaz.
  • Komple el değiştirir,satılır üyeler rahatsız olur gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Buraya şuanda olduğu gibi büyük bir göç başlayacak aslında bu göç 3-4 sene önce başladı hızlanacak diyelim. Kim bunlar? Ergen diye tabir ettiğimiz kesim.(Zaten şuanda foruma bakarsanız Konu-Dışı tamamen yozlaştı gibi bişey. Boş boş konular açılıyor vs.) Bu yozlaşma önce telefon bölümüne sonrada DH'nin bel kemiği olan Teknik yardım, donanım bölümüne sıçrayacak. Hatta Bilim-Kültür'de nasibini alacak adeta bir virüs gibi üreyecekler sitede. Öyle seviyesiz konular açılacak ki yeter diyeceksiniz. Bu tarz insanlarla aynı sitye girdiğiniz için utanacaksınız. Artık Google'a ne yazsak o turuncu site çıkmayacak. Kimse birbirine yardım etmeyecek. Sitedeki ergenlerin baskıları ile siteye rep sistemi getirilecek. Siteye girdiğinizde "+rep pls" gibi cevaplardan geçilmeyecek reklam gelirleri düşecek. Sitenin hiti yavaş yavaş düşecek. Ergenler bunlada yetinmeyecek. Yönetime kendi adamlarını sokmak isteyecekler. Baskılar uygulanacak şiddet bile kullanılabilir(Ofisi basmak gibi). İstekleri yerine getirilecek. Gün Bey umutsuz biçimde sitenin elden gidişini izleyecek. Kendilerine ait bölümler oluşturacaklar oralarda artık onların sözü geçmeye başlayacak. Ne Citizen ne Ömer ne lazlooo ne de rds onlara söz geçirecek. Metin2 konularında %10^15 oranında artmalar gerçekleşecek. Forumun emektarlarını ve kendinden olmayanlarını zalimce katledecekler hiç acımadan. Hepsinin nickinin üzerinde gri çizgiler olacak. Gün Bey iflasın eşiğine dayanacak, reklam gelirleri yok olacak, firmalar artık DH'ye inceleme için donanım vs. göndermeyecek. Bunlarda Dh'nin kapanmasını hızlandıran etmenler olacak. Gün gelecek sunucu paralarını ödeyemez hale gelecek yönetim. Sonunda mecburen sunucunun fişleri çekilecek, ondan sonra DH sadece hafızalara kazınmış bir yer olarak kalıcak...

Teorinizi çökertiyorum. [11]

Ban butonu varolduğu sürece bu imkansız. Sınırsız ban cezası herkese söz geçirir.

hll knk

• Yapılan saldırılar bu sefer gerçekten sunucuların çökmesini sağlayacak ve site daha az reklam almaya başlayacak git gide azalacak ve batacak

• quote:

Orijinalden alıntı: qwasderf

Allah korusun ama birgün site başındakiler bir yere gitmek için bir otobüs kiralarlar ve otobüs kaza yapar herkes ölür.
    Sonuç:dh kapandı

Teorinizi çökertiyorum. [14]

Gün Oksay otobüs kiralayarak dar gelirliliğin aleminde bulunmaz. Kiralasa bile konvoy oluşturur. İki tane ambulansın yanında yirmi tane polis arabası otobüse eskortluk yapar. Otobüs şoförlerinin uykulu olmasına karşılık otobüste 4 tane yedek şoför bulundurulabilir.
  • donanım haber kapanırsa kadın dedikodusundan kapanır :D
  • Ilkokullular basar ve kapanir

• quote:

Orijinalden alıntı: llorT

sunucu bilgisayarların olduğu yer deprem ile yıkılır ve elveda dh

Teorinizi çökertiyorum. [15]

Birden fazla yedek bulundurulur. Deprem olmamış bir ülkedeki herhangi bir servera transfer işlemi gerçekleştirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

citizen acil ban butonu yapar ve yanlışlıkla kendiyle birlikte herkesi banlar

Teorinizi çökertiyorum. [16]

Bir önceki güne rollback atılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

Site dini içerik yayınlamaya ateist görüşler sunmaya devam eden kişilere müsamaha gösterilecek. Adalet ve diyanet işleri tarafından pühhhhhh.

Teorinizi çökertiyorum. [9]

Forumda din ve siyaset ile alakalı her şey yasaktır.

Gördüğün gibi müsamaha gösterilecek dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Citizen reizi rehin alırlar sonra siteye saldırı yaparlar ve bum

pm bekliyorum

Teorinizi çökertiyorum. [17]

Rehin ihtimali daima var. Fakat forum çıkarları Citizen'den daha değerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Orijinalden alıntı: MentollüSakız

quote:

Orijinalden alıntı: görgüsüz herif

Kullanicilar sikilir , daha iyi forumlar yapilcak.

Abi Türkçe karakter kullan yoksa sakata geleceksin.

forumda zaten Türkçe karakter desteği var buton şeklinde + nicki düzgün yazılmış. Bilinçli yapılmış

Öyleyse adam çok büyük nick-mesaj uyumu yapmış.

• konu dışı yüzünden forum ceza alır ve kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Reklam abartılır.Kimse siteye girmez,bu sefer site reklam alamamaktan kapanır.Ama yenisi açılır.

Teorinizi çökertiyorum. [18]

Reklam engellemek için birden fazla yol mevcut olup, çoğu kişinin bildiği bir seviyededir. Bu yüzden reklamlardan şikayetçi kişi reklamları engelleyerek rahatlar.
  • anonymouse nin canı sıkılırsa.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.