Şimdi Ara

Donanım Haberin sonu nasıl olur? [ÖDÜLLÜ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
4
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sure sonra uye alimi kapatilir bence dh kiyamete kadar saglam kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Citizen yanlış bir tuşa basıp forumu ciddi olarak çökertip tüm üyelikler silinecek.Sonra açıldığında üyeler tarafından isyan çıkacak,ve sonsuzluğa gidecek dh.belki bsc devam eder.

Teorinizi çökertiyorum. [2]

Citizen yanlış bir tuşa bassa da sorun olmaz. Birden fazla yedek alındığını düşünüyorum.
  • MÇ denen kişi rekabet kurallarına aykırı davrandığından dava açılır DH'ye, DH kaybeder ve batar.
  • Admin kavgası yüzünden kapanır eğer kapanırsa..
  • Maksimumu yaşayıp düşecek.Biri hackleyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkinos.avi

Gun ölür. Yönetim Citizen e geçer

Teorinizi çökertiyorum. [3]

Gün ölse bile Citizen forumun başına geçemez. Citizen'den önce Powerstorm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shakur

Konu dışı iyicene çöp olmaya gider google indexlerini çeker olanlar olur mesut çevik konu dışını kapatır. Ondan sonra konu dışı olarak kendimize bir site açarız dh öyle kapanır

Teorinizi çökertiyorum. [4]

Mesut Çevik'in görevi inceleme yapmaktır. Konu dışı bölümünü kapatmak gibi bir yetkisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Citizen yanlış bir tuşa basıp forumu ciddi olarak çökertip tüm üyelikler silinecek.Sonra açıldığında üyeler tarafından isyan çıkacak,ve sonsuzluğa gidecek dh.belki bsc devam eder.

Teorinizi çökertiyorum. [2]

Citizen yanlış bir tuşa bassa da sorun olmaz. Birden fazla yedek alındığını düşünüyorum.

Forum tamaı çökmeyecek,sadece hesaplar gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

toplu bir ban vakası yaşanırsa büyük çapta, o zaman sonu gelir işte

adminler korkun yani herkese öyle ban vermeyin tamammı yoksa sonunuz gelir benden söylemesi

Teorinizi çökertiyorum. [5]

Forumun kemik tayfası donanım bölümüne toplu ban gelmediği sürece DH sitesinin sonu gelmez.
  • Zamanla incicilerin dolusmasiyla koklu ve taninmis uyeler forumu terk eder. Onlarin pesinden normal uyeler de birakir ve bebeler kalir. Yonetim durumun iyi gitmedigini gorunce forum kapanir,kimse ana sayfaya girmedigi icin de site kapanir.

• server binası depremde yıkılıp yanarak yok olur

• Efsane konuya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: swearer

Sonlu bir dunyadayiz herseyin bir sonu var :) liseliler sacma konular actikca konu disi gozden duser. Konu disi olmazsa dh de fazla dayanamaz.

Teorinizi çökertiyorum. [6]

Konu Dışı bölümü DH forumlarının cilasıdır. Bir önceki yorumumda bahsettiğim gibi donanım bölümünde sıkıntı çıkmadığı sürece dediğiniz zor.
  • İnternet ne zaman kullanılmayı bırakılırsa donanımhaber o zaman kapanır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Mortem

quote:

Orijinalden alıntı: swearer

Sonlu bir dunyadayiz herseyin bir sonu var :) liseliler sacma konular actikca konu disi gozden duser. Konu disi olmazsa dh de fazla dayanamaz.

Teorinizi çökertiyorum. [6]

Konu Dışı bölümü DH forumlarının cilasıdır. Bir önceki yorumumda bahsettiğim gibi donanım bölümünde sıkıntı çıkmadığı sürece dediğiniz zor.

Seni 1. Mesaja teori çökertici olarak ekleyeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Ergenekondan gider

Teorinizi çökertiyorum. [7]

İhtimali %0.000000001.
  • adminlerden biri diğer adminlerin görüşlerini beğenmeyecek.Sonra kendisi yönetimden ayrılıp rakip bir forum açılacak.Üyeler bölünecek işin boku çıkacak ve batacak.
  • Büyük ve köklü firmalar yanlış yatırımlar dışında ancak ve ancak işi bilmeyen yada miras davasına düşen çocukları tarafından batırılır.Şirket sahibi baba öldükten sonra şirket yada web site hiç farketmez mirasa konan çocuklar mal davasına düşerler.Bir kısmı işi devam ettirmek isterken,diğer kısmı satıp parasını almak ister.Ancak büyük abi payın büyüğünün kendisine verilmesi gerektiğini savunur.Kavga çıkar,mahkemelik olunur ve site günden güne eriyerek sonunda kapanır.Olası senaryo budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 17 Nisan 2013; 15:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moxee

hergeçen gün popisi artıyor sitenin bence daha çok artmaya devam edicek ve mutlu olan adminler ofis çalışanları tartışcak hepsi siteyi sahiplenmeye çalışcak ve kavga çıkıcak aralarında guruplaşma misali :D ve guruptan ayrılanlar 2. siteyi açıcaklar ve bu savaş böyle devam edicek .D HESAP BİLGİLERİNİ YOLLUYORUM GARDAŞ ?

Teorinizi çökertiyorum. [8]

Site Gün Oksay'ındır. Kimse herhangi bir hak talep edemez. Biz burada takıldığımıza göre çalışanlar kalleş değil. Rakip bir site kurmayacaklar. Kurmak isterlerse büyüyemeyecekler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

Site dini içerik yayınlamaya ateist görüşler sunmaya devam eden kişilere müsamaha gösterilecek. Adalet ve diyanet işleri tarafından pühhhhhh.

Teorinizi çökertiyorum. [9]

Forumda din ve siyaset ile alakalı her şey yasaktır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.