Şimdi Ara

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması [Windows 10 v2004, DirectX 12 Ultimate] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
10
Favori
29.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

valla ben ilk makinede 446 sürüme geri döndüm.bıktım dx12 oyunlarında reset atmasından.benim cpu fan lastikle durunca kapak kapalı olunca hani havalar da sıcak ondan reset atıyor dedim başta ama sonra sürücüyü bir değiştireyim dedim şimdi oyundan çıktım 45 dk falan oynadım sorun yok işlemci 75 görmesine rağmen işlemciden değilmiş.bence bu ayar kapalı bile olsa etki ediyor ya 1909 kuracaksınız ki onu da kapatılamayan update eninde sonunda 2004 yapacaktır ya da hiç desteği olmayan 446'ya döneceksiniz çekilir dert değil.ikinci makinede dx12 oyun bir tane olunca onu da dx11 yapıp sorunu çözünce onda deneyemedim ve sürücü düşürmeye gerek görmedim.bir arkadaşın dediği doğru tuzlukla koşmayacam bir daha her yeniliğe.
    Cidden garip yahu.

Bende de aksine sıkıntı yok. Bazı sıkıntılar vardı o da GPU'daki UV'denmiş.

• Ünlü bir düşünürün dediği gibi

Bende fazla oyun olmadığı için sorunları görmedim. Fakat faydasını gördüm. Csdeki delay sorunu çözüldü bu şekilde. Tam olmasasa büyük olçüde çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede gıcık oyun var beni bulmuş o zaman.gta5 dx11 oyunlarında bende de sorun yok ama vulkan dx12 oldu mu sorun.bu iş oturmadan sürücü güncellemeyecem ben.
  • quote:

nerede gıcık oyun var beni bulmuş o zaman.gta5 dx11 oyunlarında bende de sorun yok ama vulkan dx12 oldu mu sorun.bu iş oturmadan sürücü güncellemeyecem ben.
    Sorunlar seni seviyor sen de onları.
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    doğru, hata kontrolcüsü gibi dalınca her şeye ne varsa çıkarıyorum ortaya.
  • quote:

doğru, hata kontrolcüsü gibi dalınca her şeye ne varsa çıkarıyorum ortaya.
  • https://us.download.nvidia.com/Windows/451.67/451.67-win10-win8-win7-release-notes.pdf

Yeni sürücü gelmiş. Bu özelliğin gelmesinden sonra 2. sürücü oluyor bu.

Notebook tarafında sıkıntı yaşadığını dile getiren arkadaşlar vardı. Sürüm notlarında birçok hatanın giderildiğini görüyorum.
  • @Wilson Fisk

denermisin bizde yükleyelim
  • acura07

ba ba buldun tuzlukçuyu hemen soruyor kuralım mı diye?

valla normalde 446 huzurumu bozmazdım ama pazar günü sistemi parçalayacam format da atabilirim o yüzden kurayım bari.sorun çıkaran oyunlara bakayım akşam söylerim sonucu.

REDSTONE

eyw hocam experience kurmamıştım top atsalar haberim olmazdı söylemesen.
  • Çoktan tuzluğu kaptım kurdum resetliyor pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ikinci sürücüyü çıkardı AMD hala daha hepsine veremedi.
  • quote:

acura07

ba ba buldun tuzlukçuyu hemen soruyor kuralım mı diye?

valla normalde 446 huzurumu bozmazdım ama pazar günü sistemi parçalayacam format da atabilirim o yüzden kurayım bari.sorun çıkaran oyunlara bakayım akşam söylerim sonucu.

REDSTONE

eyw hocam experience kurmamıştım top atsalar haberim olmazdı söylemesen.
    Experience sağ olsun ya, severim kendilerini. Sürücüleri de çoook uzun bir süredir direkt Experience üzerinden güncelliyorum.

Kurdum bakalım, izlenimlerimi iletiyor olurum ama asıl sıkıntı yaşayanların iletmesi daha önemli. Ben zaten çok şükür sıkıntı yaşamıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Adamlar ikinci sürücüyü çıkardı AMD hala daha hepsine veremedi.
    çıkartıyorda ne oluyor her gelen daha çok sorunla geliyor sırf büyük oyunlara driver çıkartıyoruz diye çıkartıyorlar artık işin bokunu çıkardı nvidia da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight

çıkartıyorda ne oluyor her gelen daha çok sorunla geliyor sırf büyük oyunlara driver çıkartıyoruz diye çıkartıyorlar artık işin bokunu çıkardı nvidia da

Alıntıları Göster
    AMD zaten sürücü işini adam akıllı çözse o zaman tam rakip olacak Nvidia'ya da beceremediler pek.
  • Bu 451 serisi sürücüler cidden sorunlu. Ac odyssey'de oyun resmen 2-3 saniye donuyor sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Şimdi open issues kısmına yazmışlar neredeyse bütün ac oyunlarında varmış. Forumlarda sekiro'da da var diye okumuştum daha kim bilir kaç oyunda oluyor. HAGS dedikleri de ayrı bir sorun zaten bazı oyunlarda iyi frametime verirken bazı oyunlarda stutter yapıyor. Amd'nin sürücülerine çöp diyoruz da nvidia da artık o seviyeye gelmeye başladı. Son birkaç ayda çıkan sürücülerin open issues kısmı yığıldıkça yığılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Çoktan tuzluğu kaptım kurdum resetliyor pc
    ama ne demişler son gülen iyi güler ilk ben yazıyorum sonucu.

bence bu sürücü olmuş.vulkan ve dx12 oyunları denedim bir sorunla karşılaşmadım.üstelik sorun yaşarken ayarı windows'tan kapatmama rağmen sorun devam ediyordu o yüzden eski sürücüye dönüp kurtulmuştum ama bu sefer ayar da açıktı.
  • çoktaaan test ettım

bende zaten sorun yoktu ki
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    ben bilmez 3 dakika 8 saniye.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    işte güçte bir titreşim hissetmeliydin 3 küsür dakika önce aha girdi valla foruma diye.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.