Şimdi Ara

Donanim mi yazilim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar. Dun bf3 kuyrugundayken pc basindan kalktim ve geldigimde ekran siyahti. Yeniden baslatinca da windows yukleniyor yazisindan sonra siyah ekran verip o sekilde kaldi hep. Pc yi guvenli modda acip 10 gun oncesine sorunsuzca geri aldim ama hala normal sekilde acamiyorum. Baslangicta ana kartin isminin gorundugu ekranda bazi noktalarda kayma var ve guvenli modda actigim zaman da ctrl + alt+ del yaptigimda arkadaki mavi alanda renklerin hafif olarak bozuldugu 2 cm genisliginde cizgiler var. Ekran kartinin biosunu degistirip( hd 6950 uzerinde tusu var) slotunuda degistirince 1 kere actim pcyi normal olarak ve surucusunu kurdum. Restart cektikten sonra tekrar siyah ekran vermeye basladi. Kisacasi sorunun ne oldugunu bir turlu anlayamadim. Ramlerin de hem slotlarini degistirmeyi hem tek tek takmayi denedim ama birsey farketmedi. Tum parcalarimin garantileri hala devam ediyor ama en azindan sorunun kesin olarak donanimsal oldugunu bilmem lazim. Yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

Donanim mi yazilim mi

Şimdi bir foto ekledim başka pcden ancak çok net değil kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err86 -- 27 Ağustos 2013; 22:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı sorunlu gibime geldi driver güncelleme yapsan bir denesen
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

ekran kartı sorunlu gibime geldi driver güncelleme yapsan bir denesen

Windowsu normal olarak 1 kere acabildim onda da ekran kartini guncelledim ve artik hic acamiyorum:) sadece guvenli modda aciliyor. Anakart ekraninda da bozulma oldugu icin anakartdan da supheleniyorum. Elimde baska parca olsa onlari denerdim. En saglami o galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli modda acıyorsun cunku orada ekran kartı çalışmıyor o yüzden grafikler gordugun gibi buyuk simgeler ikonlar ekran kartı sorunu olduğunu düşünüyorum orijinal driver neyse onu yüklemeye calısın güvenli modda
  • Ne yazık ki güvenli moddayken sürücüler üzerinde oynama yapamıyorum. Ne eskisini kaldırabiliyorum ne de yeni kurabiliyorum. Format atmak da pek işime gelmiyor açıkçası. Ben de sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum ama garantiye göndermeden önce emin olmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.