Şimdi Ara

Donanım Sorunu (Mavi ekran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer marka(vista kurulu) laptopum açılmıyor. Güvenli kipte anasayfaya kadar gelebilsemde recoverda yapamadım. Bilgisayardan pek anlamıyorum, yapacaklarımı basitçe anlatırsanız sevinirim. Karşıma gelen ekranların fotoğrafları bunlar;

• Çözümü yok mudur? Format atsam düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect23 -- 12 Mart 2010; 14:55:18 >
  • diski temizleme ya da sıkıştırma yaptıktan sonramı oldu bu hata
  • Hayır.
    Torrentden oyun indiriyordum en son. Virüs olabilir. Yada vistanın güncelleştirmelerini epeydir erteledim o sorunda olabilir. Başlangıçta f12 e basarak cd den boot yapmak istedim, format atacaktım fakat harddisk bulunmadı diyor. Laptopu sabit konumda kullanıyorum çarpmış, hasar görmüş olması olanaksız. Güvenli kipte masaüstüne gelemiyorum, oturum açma sayfasından itibaren hata veriyor. Simsiyah ekranda kalıyor. Ctrl-alt-del , msconfig komutlarıyla bişeyler kurcaladım ama yapamadım.
  • Format sırasında hdd yi görmemesi normalmiş sanırım :)
    Peki kimse madem yardım edemiyor bari bunun yanıtını alabilir miyim:)
    Laptopun garanti süresi doldu. Normal Pc servisi bu sorunu çözebilir mi, Normal bir formatla sorunu halledilebilirler mi? Yoksa Acerın Teknik Servisine gitsem daha mı iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect23

Format sırasında hdd yi görmemesi normalmiş sanırım :)
    Peki kimse madem yardım edemiyor bari bunun yanıtını alabilir miyim:)
    Laptopun garanti süresi doldu. Normal Pc servisi bu sorunu çözebilir mi, Normal bir formatla sorunu halledilebilirler mi? Yoksa Acerın Teknik Servisine gitsem daha mı iyi olur?

bios ayarLarına girip sata ayarını IDE yap format atmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.