Bilg. Müh 2.sınıf öğrencisiyim. Şuan Donanım stajı yapıyorum. Donanım stajında ne öğrenmeliyim? Yada ne öğrenirsem verimli bir staj geçirmiş olurum. Bunun yanında kendimde çalışmak istiyorum kitaplardan yada netten. Önerebileceğiniz bi kaynak varmı? (bide donanım staj defteri nasıl doldurulur? boş geçirdiğim bi gün için ne yazabilirim ki? elinde bir örneği olan varmı?) teşekkürler...
PC donanım konusunda bol bol kitap okuman ayrıca staj aldığın yerdene donanım bileşenlerini öğrenmen bunun dışında pc donanımlarıyla birlikte gelen mb kitapcığı vga cpu vb. kitapları okuman anlasanda anlamasanda oku; birgün karşına mutlaka fikir açısından bu bilgiler çıkacak eski sistemlerden başlaman sana daha yardımcı olacak daha iyi kavrayabilmen için.kitapevlerinde bu konuda kitaplar mevcut bunlardanda yararlanın.kolay gelsin.
staj yapacağın yer gerçekten sana bişeyler öğretsin kendini harcama deftere günlük yaptıtğın işleri yazarsın
Teşekkür ederim Birde yararlanabileceğim bir kaynak tavsiye edebilirmisiniz? Pc donanımı hakkında herşeyi içeren, ayrıntıya inen fakat dili çok ağır olmayan? kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutkayhan
Teşekkür ederim Birde yararlanabileceğim bir kaynak tavsiye edebilirmisiniz? Pc donanımı hakkında herşeyi içeren, ayrıntıya inen fakat dili çok ağır olmayan? kolay gelsin..
Donanım hakkında herşeyi içeren kitap bulamazsın, yanlız gerilerden gelen donanım bileşenlerini bahsettiğim gibi kitapçılarda var heryerde satılmıyor büyük kitap satan yerlerde bulabilirsin pc donanımları çok hızlı değişiyor günlük diyebilirim bunun için buna yetişmek imkansız bu yüzden gerilerden gelip adım atman daha mantıklı bu arada pc dergilerine de göz atman da faydalı olacaktır.Bu zaman içinde geriden gelen zaman dönemini atlatırsan daha sağlam bilgilerini pekiştirip daha iyi kavrarsın, ne yazıkki çok fazla yayın yok bu konuda senin merakına ve azmine bağlı.