Şimdi Ara

Donanımdan anlayan arkadaşlar gelsin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumunuzu 5 yılldır takip ediyorum ama 1haftaya kadar üye değildim.Ben bugün Fifa 2011 aldım ve kurdum.Kurulumunda sıkıntı olmadı.Açıkça söyleyeyim bilgisayar donanımından hiçbir şey anlamam ve 15yaşındayım(yani yardımınız gerekli :/)

İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2.40GHz
    Ekran Kartı : 128.0 MB
    Bellek : 1024MB RAM
    Anakart : Bilmiyorum

Yani anlayacağınız yardıma ihtiyacım var.Ben fifa 2011 i kaldırmasını istiyorum.Neler lazım bana?
    Şimdiden teşekkürler...

• Yakında okullar açılıyor,
    boşver bunları.
    p4 zaten senin yaşinda sayilır.
  • yeni bir ekran kartı (1 gb 128 bit)
    en azından +2 GB ram
  • Sağolun yorumlarınız için.Okulların açılması önemli değil bilgisayarım zaten eski.Eninde sonunda değişecekti yani...Ana kart ve işlemcinin değişmesine gerek yok sanırım?
    Benim kafamda şu ekran kartı var;
    Powercolor Radeon HD3650 1GB 128bit DDR2 PCI-E R63B-PI3 Ekran kartı = 80 lira.Kullanan kişilerin fifa 2011 i Nba'i ve diğer oyunları kasmadan çalıştırdığını söylüyorlar...Ram için tavsiye verirseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgemenGuney -- 11 Ağustos 2011; 0:06:04 >
  • Kardeş öncelikle anakartın pci ekran kartı destekliyormu.
    eski anakartlar agp ile çalışır.
    Ramiçin de anakart modeli şart ddr mı ddr 2 mi?
    kısacası anakartın markasını bilmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F51E87CC -- 11 Ağustos 2011; 10:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagortagos

Kardeş öncelikle anakartın pci ekran kartı destekliyormu.
    eski anakartlar agp ile çalışır.
    Ramiçin de anakart modeli şart ddr mı ddr 2 mi?
    kısacası anakartın markasını bilmemiz lazım.

ana kartım hangisi oluyor?dxdiag yazınca bir sayfa geliyor.ekran fln yazıyor ama ana kartımı bulamadım?
  • Bu sistem ile oyun açılmaz bile hata verir kardesim. Sen bence bu sene durum musait se yeni bir pc topla yardimci oluruz sana site uzerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aç kasanın kapağını anakartın üzerinde yazar zaten. Ama istersen Everest programından öğrenebilirsin. Bende yazmıyor ama sende çıkabilir anakartın modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: EgemenGuney

Merhaba arkdaşlar,
    Forumunuzu 5 yılldır takip ediyorum ama 1haftaya kadar üye değildim.Ben bugün Fifa 2011 aldım ve kurdum.Kurulumunda sıkıntı olmadı.Açıkça söyleyeyim bilgisayar donanımından hiçbir şey anlamam ve 15yaşındayım(yani yardımınız gerekli :/)

İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2.40GHz
    Ekran Kartı : 128.0 MB
    Bellek : 1024MB RAM
    Anakart : Bilmiyorum

Yani anlayacağınız yardıma ihtiyacım var.Ben fifa 2011 i kaldırmasını istiyorum.Neler lazım bana?
    Şimdiden teşekkürler...

Ben de 14 yaşındayım, pc'den de biraz() anlarım. O sistem ancak pardus'la internette gezinmeye yarar. İstersen 2.elden 500-600 tl'ye veya birinci elden 1000 tl'ye bir oyun sistemi kuralım sana, crysis 2 fln da oynarsın.

• CPU-Z programı ile anakart modeline kolaylıkla bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 11 Ağustos 2011; 15:52:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helghast

CPU-Z programı ile anakart modeline kolaylıkla bakabilirsin...

Teşekkürler.1gb ram ile idare ederim ram zaten ucuz sonrada alırım...Ramin yerine çiftl işlemci almaya karar verdim.ekran kartı 1fb 128bit olacak...
  • Böyle bir sisteme upgrade önermem.Yeni bir sistem kurmanız daha sağlıklı olucaktır.
  • @XRay97 haklı.Önerim böyle biraz idare edip sonrada isteklerinizi karşılayabileceğiniz bir sistem kurmanız.
  • Bunları almaktan vazgeçtim.Tümden kasa alacağım.4gbram,2xişlemci 3.60,1gb 128bit ekran kartı...
    Bu arada ps2 satıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa yardımcı olabilirim...
  • Söyle, sana pc toplayalım. Hazır kasa alma.
  • hazıra bulaşma ve eski mimari kasana para yatırma yeni sistem kuralım sana bütçen varsa tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.