Donanimhaber.com forumunda olayı çözdüm ama gerekli açtığım konulara gereksiz diyorlar neden ? şikayet etsem lansanız hoşunuza gider mi? araba forumuna geçecem ha yeter artık
quote:Orjinalden alıntı: rockclimber Birde konuşabilsen çok şey anlatacaksın ama... Yani güzel üye miyim ?
quote:Orjinalden alıntı: benBUFFER quote:Orjinalden alıntı: rockclimber Birde konuşabilsen çok şey anlatacaksın ama... Yani güzel üye miyim ?
1 anlayan kingofgangaster bide lockclimber lockclimber seni seviyorum herkesi anlayışla karşılıyorsun lockclimberin konuları üst konu olsun !!
quote:Orjinalden alıntı: benBUFFER 1 anlayan kingofgangaster bide lockclimber lockclimber seni seviyorum herkesi anlayışla karşılıyorsun lockclimberin konuları üst konu olsun !! lock deil rockclimber rockclimber ın oyunu bırakanlar kulubu ile ilgili topic i ust konu olursa gercekten memnun olurum
quote:Orjinalden alıntı: benBUFFER quote:Orjinalden alıntı: rockclimber Birde konuşabilsen çok şey anlatacaksın ama... Yani güzel üye miyim ? hemen gaza geldi