Şimdi Ara

.:DONANIMHABER 10.BÜYÜK MANGAL ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ:.[BOL SS'Lİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçırdığıma pişman oldum. Bir daha ki sefer olacaktır, söz veremem ama gelmeye çalışacağım. Yalan söylediğimi düşünenler olmuş gerçi ama ayaklarım cidden kötüydü. Artık bu vücudu taşımıyor ayaklar. Bugün bile 5 dakikalık yolu 15 dakikada yürüdüm. Neyse, sizi çoook kıskandım ve çoook sevgiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

Ali abinin maşallahı var yine

Maşallah'ı geçtik gittikçe gidiyo kilo
  • IYYY TİPLERE GELL
  • Çok büyük mangal organizasyonu büyük katılım ile sorunsuz ca gerçeklemiş tebrikler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çok büyük mangal organizasyonu büyük katılım ile sorunsuz ca gerçeklemiş tebrikler,

Eyv aynen öyle geçti güncelleme için sağol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız varsa bende geliyorum bir sonrakine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdan sogudum valla.
  • Afiyet olsun arkadaşlar, neşeniz bol olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Çok büyük mangal organizasyonu büyük katılım ile sorunsuz ca gerçeklemiş tebrikler,

Rica ederim bir dahakine katılım sayısını 5 e filan çekin,
  • 1. foto soldaki yeşil üstlü Emre Mutlu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

1. foto soldaki yeşil üstlü Emre Mutlu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Afiyet olsun arkadaşlar, neşeniz bol olsun.

Teşekkürler
  • negüzel bulusmussunuz bide kapalı alan bulmuşsunuz. Bizim buralarda kapalı alan yok . Hocam kapalı alanda yemek için ekstra para oduyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

bunu evet olarak algılıyorum
  • quote:

quote:

quote:

bunu evet olarak algılıyorum

Şaka yaptım kusura bakma ama yazdığın kişinin adını aratınca google'da bana harbiden benzediğini farkettim

• alisırakaya kullanıcısına yanıt
    o.O sen misin o? tespit sağlam ama de mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

negüzel bulusmussunuz bide kapalı alan bulmuşsunuz. Bizim buralarda kapalı alan yok . Hocam kapalı alanda yemek için ekstra para oduyor musunuz ?

Mekan Kartal Uğurmumcu Piknik alanı 2. kapı olarak geçiyo önceden masa 10tl mangal 15tl idi bu yaz itibariyle her ikisinide 20'şer tl yaptılar

Bizde üstü kapalı mekana geçip 2 masaya 20'şer tl verdik mangalı kendimiz yaktık

Para sorun değil aslındada insanı enayi yerine koyuyolar,devletten kiralıyorlar Allah bilir işletenler komik bi rakama mekanı sonrada hiç bi harcama yapmadan işletip parayı kırıyolar
  • quote:

quote:

negüzel bulusmussunuz bide kapalı alan bulmuşsunuz. Bizim buralarda kapalı alan yok . Hocam kapalı alanda yemek için ekstra para oduyor musunuz ?

Mekan Kartal Uğurmumcu Piknik alanı 2. kapı olarak geçiyo önceden masa 10tl mangal 15tl idi bu yaz itibariyle her ikisinide 20'şer tl yaptılar

Bizde üstü kapalı mekana geçip 2 masaya 20'şer tl verdik mangalı kendimiz yaktık

Para sorun değil aslındada insanı enayi yerine koyuyolar,devletten kiralıyorlar Allah bilir işletenler komik bi rakama mekanı sonrada hiç bi harcama yapmadan işletip parayı kırıyolar

aynen hocam masa için iyi para alıyorlarmış

• quote:

quote:

quote:

aynen hocam masa için iyi para alıyorlarmış

Mekan güzel olduğu için ister istemez veriyoruz bu parayı(mangalı kendimiz yakarak makul seviyeye çekiyoruz mekan ücretini) en rahat mekan denilebilir anadolu yakasındaki yani benim bildiğim kadarıyla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Rica ederim bir dahakine katılım sayısını 5 e filan çekin,

2 ye kadar yolu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.