Şimdi Ara

Donanımhaber başarı rozetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Başarım rozetleri için çalışan ekibe teşekkür ileterek söze başlıyorum.

1) Gececi rozeti için saat aralığı verilmemiş. Kaçla kaç arası girildiğinde ilerleme sağlanabiliyor bu başarımda?

2) Sinema, spor, fotoğraf kategorilerinde başarım sağlanabilirken "müzik" ile ilgili bir başarım olmadığını görüyoruz.

3) Gizemli rozet nedir? Detayı nedir? Mesela Kurmay Yarbay gibi bir başarım ise bu durumda belirli koşullar sağlandığında mı tanımlanıyor? Bu konuda sürprizi kaçırmamak adına sadece ipucu yazsanız da kafi olur :)

4) Başarımların zamanla arttırılmasını talep ediyorum.

Saygılarımla.

1. 22:00-06:00 arası
    2. Öneri olarak sunulacak.
    3. Birçok koşulun sağlanması gerekiyor :)
    4. Talebiniz iletilecek.
  • ugur7seven kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam elinize sağlık :)

• mini sürümde yok mu bu rozetler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dobraokuyucu D kullanıcısına yanıt

Desktop ve mobile sürümlerde var, mini sürümde yok.

• Rozetleri tesadüfen yeni görebildim masaüstü sürüme geçince. Gececi rozet nedir bilmiyorum ama epey düşük çıkıyor bende nedense. Bir de giriş yap rozeti var, zaten hergün login oluyoruz çoğu kez ama gıdım ilerlememiş. Bir numarası vardır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Mart 2024; 1:49:24 >
  • Bu rozetler mobil sürümde görünecek mi? Masaüstü sürümde sadece 10+yıl üye rozetini gördüm diğerlerine hiç rastlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Başarı Hikayeleri Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Pokémon GO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Mobile sürümde sadece profilinize ve diğer kullanıcıların profil sayfalarına ekleniyor. Konu içinde göremiyorsunuz.

1. 22:00-06:00 arası

Burası 120 de, oysaki hergün 22 den sonra mutlaka girmişliğim var. Buradaki olayı çözemedim.

Birde mekanın sahibi var, o da düşük görünüyor.

Bunun detayını verebilirmisiniz.

• Cem kullanıcısına yanıt

Mekanın Sahibi rozeti 1000 farklı günde DH'ye giriş yapanlara veriliyor. 22 sonrası girişler için sorun olduğunu düşünüyorsanız kontrol edebiliriz.

Mekanın Sahibi rozetinin sayacında sıkıntı olmalı, 2008 den beri üyeyim, foruma girmediğim gün çok çok azdır. Yani 1000 farklı günü bırakın belki 3000 farklı günde giriş yapmışımdır ama sayaç 58 gösteriyor. 

Bir öneri olarak Yarbay rütbesinin üzerine yeni bir üst rütbe getirilmesini tavsiye ediyorum, ne olacağını yönetim düşünsün. Müdavim olabilir, Vefakar olabilir, Demirbaş olabilir v.s. v.s. Kriter olarak mesela en az 20 yıl üyelik ve 20000 mesaj olabilir, 15 yıl üyelik 15000 mesaj olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 9 Mayıs 2024; 14:17:58 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Şu an en üst rütbe kurmay yarbay hocam bildiğim kısmı ile. Forum sahibinin hesabında general yazıyor sadece. (farklı bir rütbe olarak söylüyorum) Mesela Albay, Tuğgeneral ve devamındaki rütbeler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Mayıs 2024; 16:50:18 >
  • Merhaba, konuyu arkadaşlarıma ilettim kontrol edilecek.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

"Kurmay Yarbay" özel bir rütbe sistemi, foruma sağlanan katkıya göre 2 yıllık üyeye de, 15 yıllık üyeye de verilebilir. Yani olağandışı bir şey o, bense olağan rütbe sistemine bir ekleme yapılmasını tavsiye ediyorum ki kuvvetle muhtemel böyle bir sistem o mertebeye yaklaşmış üyelerin daha aktif olmasına neden olacaktır. Elbette olumsuz bir ihtimal olarak, mesaj sayacını doldurmak için atılacak boş-gereksiz mesajları da tetikleyebilir.

Teşekkürler. 

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Anladım hocam.

Hocam neredeyse hergün giriyorum. Ne gececi, nede mekan sahibinde ilerleme olmuyor.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde.

Acaba "giriş" derken kasteddikleri logout olup tekrar login olmak mı? Halihazırda açık oturum ile siteyi açınca saymıyor olabilirler.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Sinema bolumuve spor bolumunde de sorun var.Hadi oraya ayda yilda bir girdikte. Hergun olan sey sabite takilmis. Anlamadim

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Deneme-yanılma yoluyla kontrol edildiği zaman sonuç o şekilde çıkıyor.

(tabii yine de farklı bug'lar yok değil)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.