Şimdi Ara

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
7
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

quote:

Abi yarın rezervasyon yaptıracağım kaç kişilik söyleyim o zaman?

Bence kesin geleceklere göre yaptır Muharrem . Pm ya da telefondan onay al. Bonus olarak gelen olursa ekleme yapılır. Boş yere adamın mekanı parsellemeyelim.

Tamamdır abi

Muharrem ben çok büyük bir aksilik olmaz ise geliyorum.

Zahmet olmasın paşama.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

quote:

quote:

Bence kesin geleceklere göre yaptır Muharrem . Pm ya da telefondan onay al. Bonus olarak gelen olursa ekleme yapılır. Boş yere adamın mekanı parsellemeyelim.

Tamamdır abi

Muharrem ben çok büyük bir aksilik olmaz ise geliyorum.

Zahmet olmasın paşama.

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR

• quote:

quote:

quote:

Tamamdır abi

Kesin geliyorum bende ama 12.30 gibi değilde 13.30 gibi mekana gelmiş olurum biraz gecikicem.

• Şu buluşmaları hep bilmediğim lokasyonlarda yapıyosun bak muharrem kaç oldu

Anadoludan geleceklere bi adres tarifi yap be gülüm 1 denmi gelelim 2 denmi gelelim napalım.
  • Muharrem'cim bize şu adresi detaylı olarak tarif eder misin?
    Benim bildiğim Kağıthane nikah dairesi belediye binasının oradaydı. O da Sadabad ya da Hasbahçe tarafındaydı. Şayet öyleyse bahsettiğin mekan çok da merkezi bir yerde sayılmaz, harita bilgisi olarak koyduğun link sadabad viyadüğünü gösteriyor. Temin yanı başı hemen orası, ona aldanıp geliyorum diyen çok olmasın sonra?
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Liste şimdiden 40'ı geçmiş. Tüm zamanların en kalabalık buluşması olacak galiba.

Listede ismi olanların %30 u gelmez bence Kadir..

Nasipse orada olacagım hatta forumda olupda cerkezkoy corlu tekırdag tarafından gelmek ısteyen olursa arabada 3 sıkısırsak 4 kısılık yerım var gelmek ıstteyen buyursun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Şu buluşmaları hep bilmediğim lokasyonlarda yapıyosun bak muharrem kaç oldu

Anadoludan geleceklere bi adres tarifi yap be gülüm 1 denmi gelelim 2 denmi gelelim napalım.

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Muharrem'cim bize şu adresi detaylı olarak tarif eder misin?
    Benim bildiğim Kağıthane nikah dairesi belediye binasının oradaydı. O da Sadabad ya da Hasbahçe tarafındaydı. Şayet öyleyse bahsettiğin mekan çok da merkezi bir yerde sayılmaz, harita bilgisi olarak koyduğun link sadabad viyadüğünü gösteriyor. Temin yanı başı hemen orası, ona aldanıp geliyorum diyen çok olmasın sonra?

Beyler yeni harita bilgisini ekledim Barbisos ile tam harita bilgisi çıkmıyor ama nikah dairesi yanı olduğu için pek te sıkıntı yok

Şimdi Türk usulu tarife gelirsek. 2 köprüde sıkıntı çıkartmıyor. 1. köprüden gelirseniz Mecidiyeköy-çağlayandan geçtikten sonra Haliç'e gelmeden sağdan 2. çevreyolu- Akom yoluna sapıyorsunuz daha sonra Akom'u geçtikten sonra sağ taraf Kadıköy - Ankara, sol taraf ise Kağıthane- Edirne istikameti, siz tabiki kağıthane istikametinden içeri girip soldan tekrar kağıthaneye sapıyorsunuz. Bu sefer yol kağıthane ve Arıcılar diye ayrılıyor yine kağıthane'ye sapıp dümdüz devam ediyorsunuz yaklaşık 2-3 km sonra zaten evlendirme dairesinde oluyorsunuz. Biraz karışık gibi duruyor ama tek yapmanız gereken Kağıthane tabelasını takip etmek.

2. köprüden gelenler ise, köprüyü geçtikten sonra kağıthane sapağından girip direk kağıthane tabelalarını takip etmeleri yeterli zaten yol direk evlendirme dairesine çıkartacak.
    Zaten telefon numaram var yine size tarif ederim ya da bir yerde beklersiniz sizi almaya gelirim, bu herkes için geçerli tabi
    Buyrun bu da net harita bilgisi

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR

• Yine ehliyete yetişmedi buluşma yahu. Zaten ehliyet olsa araba yok. Araba Salı günü teslim edilecek heralde.

Neyse bir dahaki veya ondan sonraki buluşmada bütün abilerimle buluşmayı temenni eder, iyi eğlenceler dilerim.
  • Ehliyet deyince aklıma geldi uyumsuz adam mı uyumsuz insanmı ne vardı o şahsı bekliyoruz buluşmaya test sürüşleri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Ehliyet deyince aklıma geldi uyumsuz adam mı uyumsuz insanmı ne vardı o şahsı bekliyoruz buluşmaya test sürüşleri için

Evet abi bende bekliyorum
  • Muharrem, bir arkadaşta 1.9 dizel golf ıv var, senin arabayı geçeceğini iddia ediyor. Mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 1.6 atmosferik tüm araçlara plakamı okutacağımı iddia ediyorum ben Corsa 1.3 cdti ile gelsem herkese meydan okurdum ya, neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Öncelikle 1.6 atmosferik tüm araçlara plakamı okutacağımı iddia ediyorum ben Corsa 1.3 cdti ile gelsem herkese meydan okurdum ya, neyse..

Cruze ile dene bakalım hangisi harbici sütçü :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze' u gözüme kestirdim zaten
  • O gün sabahtan Aydos ormanında fotograf çekimim var kros yarışmalarını çekeceğim, işim erken biterse gelebilirim...
  • Ben arabasız gelicem, kağıthanede gazlayacak halimiz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coşkun yine arabayı kesicide unutmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Ben arabasız gelicem, kağıthanede gazlayacak halimiz yok

Sabah akşam yazıyorsun şöyle böyle diye gelde görelim nasıl direksiyonun bu işler oyun konsollarına benzemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Coşkun yine arabayı kesicide unutmaz inşallah

Candan insan seni buralarda gormek guzel :))
  • Mekanın olduğu kısım Sadabat viyadüğünden gözüküyor. Dün bizim oto kurtarıcıyla geçerken baktım yüksek olduğu için.

Sütlüce'den denizi sola alıp dümdüz gidince de varılıyor, E-5 ile TEM'i bağlayan Sadabad Viyadüğüne çıkınca Kağıthane tabelasını takip edince de varılıyor. Bence kolay bir yerde ama ilk önce ben kaybolurum onu da biliyorum.

İnşallah o gün keyfim olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.