Şimdi Ara

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
456
Cevap
7
Favori
9.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 35 kisilik rezervasyon yaptirdim sayi artarsa ilave yapacaklar. Pazar 12.30 da benim adimi vererek ayrilan yere oturabilirsiniz zaten ben 12 gibi orada olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdir.

• @muharrem.05

kardeş sen saat kaçta ÇIKACAKSIN pazar günü evden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

@muharrem.05

kardeş sen saat kaçta ÇIKACAKSIN pazar günü evden

11:45 gibi çıkarım abi zaten 15 dakikalık mesafe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Ben arabasız gelicem, kağıthanede gazlayacak halimiz yok

Sabah akşam yazıyorsun şöyle böyle diye gelde görelim nasıl direksiyonun bu işler oyun konsollarına benzemez

Sen kimsin diyeceğim de adam doğuştan nick - mesaj uyumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Yavuz'um az önce Bursa'dan geldim, doktor izin verdi, kısmetse geleceğim. Artık alırsın beni Yenikapı'dan 10 litre yakan astra ile

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Muharrem, yaz beni de listeye pazar günü oradayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

Yavuz'um az önce Bursa'dan geldim, doktor izin verdi, kısmetse geleceğim. Artık alırsın beni Yenikapı'dan 10 litre yakan astra ile

quote:

Muharrem, yaz beni de listeye pazar günü oradayım.

kardo ya, benim az işim çıktı da sen metrobüs falan yapcan artık asdjalksdj

Aybediyon, bu astra boşuna 10 litre yakmıyor, işe yarasın meret.. Ayak basacağın saati bildir, ordayım kardeşim

• quote:

2. köprüden gelenler ise, köprüyü geçtikten sonra kağıthane sapağından girip direk kağıthane tabelalarını takip etmeleri yeterli zaten yol direk evlendirme dairesine çıkartacak.
    Zaten telefon numaram var yine size tarif ederim ya da bir yerde beklersiniz sizi almaya gelirim, bu herkes için geçerli tabi
    Buyrun bu da net harita bilgisi

DONANIMHABER BULUŞMASI 17.02.2013 PAZAR

Muharrem haritayı paylaşırken hiç bakmadın mı? haritada başka yer var hacım.

• Abi gelmeyi çok isterdim ama,gelemiyorum gerçekten.Beni eleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

2. köprüden gelenler ise, köprüyü geçtikten sonra kağıthane sapağından girip direk kağıthane tabelalarını takip etmeleri yeterli zaten yol direk evlendirme dairesine çıkartacak.
    Zaten telefon numaram var yine size tarif ederim ya da bir yerde beklersiniz sizi almaya gelirim, bu herkes için geçerli tabi

Bende acaba ben mi yanlış baktım diyordum.
    Hata buradaymış..

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Ben arabasız gelicem, kağıthanede gazlayacak halimiz yok

Sabah akşam yazıyorsun şöyle böyle diye gelde görelim nasıl direksiyonun bu işler oyun konsollarına benzemez

Sen kimsin diyeceğim de adam doğuştan nick - mesaj uyumu.

Buyur markadaş ? içeriği açarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Mekan zaten nikah dairesinin yani yunus, o yuzden paylastim. Ne google de ne de yandex haritada tam gozukmuyor, bende mekana en yakin yeri sectim

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Abi gelmeyi çok isterdim ama,gelemiyorum gerçekten.Beni eleyin.

Benim de gelemeyeceğim kesinleşti, listeden silebilirsiniz, haftasonu ağır misafir var..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Abi gelmeyi çok isterdim ama,gelemiyorum gerçekten.Beni eleyin.

Benim de gelemeyeceğim kesinleşti, listeden silebilirsiniz, haftasonu ağır misafir var..

Yapma bunu.
    Bi dahaki sefere görüsürüz inşallah..
  • quote:

Aybediyon, bu astra boşuna 10 litre yakmıyor, işe yarasın meret.. Ayak basacağın saati bildir, ordayım kardeşim

Sabah 9 da bineceğim 10:15 te oradayım. Biraz erken olacak ama sonraki sefer saati geçti, bi kahvaltı yaparız seninle

• quote:

quote:

Sabah 9 da bineceğim 10:15 te oradayım. Biraz erken olacak ama sonraki sefer saati geçti, bi kahvaltı yaparız seninle

Adını listeye ekledim hocam. Yavuz ile bir mekana geçin sizi bulurum oradan beraber mekana geçeriz

• Hafta sonu bu gidisle kar yagar

Bu arada basaksehir,ikitelli,bagcilar,gunesli civarindan gelmek isteyen olursa istedigi yerden alir istedigi yere birakirim

Arabam apaci arabasi ama ben degilim korkmayin xenonlar orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 15 Şubat 2013; 21:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hafta sonu bu gidisle kar yagar

Bu arada basaksehir,ikitelli,bagcilar,gunesli civarindan gelmek isteyen olursa istedigi yerden alir istedigi yere birakirim

Arabam apaci arabasi ama ben degilim korkmayin xenonlar orjinal

Yok abi pazar günü hava çok bulutlu gözüküyor. Cumartesi sıkıntı o yüzden pazar günü erken kalkıp arabaya bakım yapacağım daha :))

• quote:

quote:

quote:

Adını listeye ekledim hocam. Yavuz ile bir mekana geçin sizi bulurum oradan beraber mekana geçeriz

@muharrem.05 Hocam ben muğladayım gelemiyorum bari resim çekin de bakalım lütfen

Edit: Arabaları merak ediyorum araçların resmini çekersen çok makbule geçicek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 15 Şubat 2013; 21:08:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

quote:

quote:

@muharrem.05 Hocam ben muğladayım gelemiyorum bari resim çekin de bakalım lütfen

Edit: Arabaları merak ediyorum araçların resmini çekersen çok makbule geçicek :)

Fotograf çekerim üstadım merak etme, hatta mekana giderken video bile çekme niyetim var

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.