Şimdi Ara

::DONANIMHABER BÜYÜK PES TURNUVASI:: (22.06.2014) [KAYIT TAMAMLANDI!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
4.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan diğer 15 arkadaşa sesleniyorum. Boşuna gelmeyin mekana. Gün Bey de bardağımı adresime göndersin kargo benden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Buradan diğer 15 arkadaşa sesleniyorum. Boşuna gelmeyin mekana. Gün Bey de bardağımı adresime göndersin kargo benden...

Çok komik espri la valla yemin ediyorum baya komik çok üst düzey bir espri bu ya.Bunun düzeyini millette öğrenmesi lazım.Fazla komik yani mesela bazı espriler yapıyorlar bu kadar komik değil.Ben buna şimdi gülüyorum ya yarın buna gülemiyorum diye üzüleceğim kendi kendime.Hani genel olarak baktığında espri şeylerine çok üst düzey kalıyor bu espri.La biraz az komik ol gülmekten altımıza sıçmayalım.Yani biraz az komiğini yap bunun yine güleceğim.Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar yani.Ülke olarak kalkınırız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 11 Haziran 2014; 21:26:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

quote:

hocam kimin ilk maçtan eleneceğini bilemeyiz bir de mekan çok iyi onun için saati 2-3 lira falan değil toplamda 15 maç olacak içecek içilecek onun için fiyat normal.

Tamam kuru mac degilse olur. Ama tam adres yazsan iyi olur. Kadıköy iskeleye yakin degilse gelemem. Pek oralari bilmiyorum

buluşma yeri zaten kadıköy iskele oradan cafeye gideceğiz.

malesef hocam pazar günü müsaitiz sağlık olsun.

Bulusma saatini 14.00 yaparsan ben ve kuzenim gelicez. Cunku 12.15te lys sınavım bitiyo :( yol da 1 saat civari surer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam kimin ilk maçtan eleneceğini bilemeyiz bir de mekan çok iyi onun için saati 2-3 lira falan değil toplamda 15 maç olacak içecek içilecek onun için fiyat normal.

Tamam kuru mac degilse olur. Ama tam adres yazsan iyi olur. Kadıköy iskeleye yakin degilse gelemem. Pek oralari bilmiyorum

buluşma yeri zaten kadıköy iskele oradan cafeye gideceğiz.

malesef hocam pazar günü müsaitiz sağlık olsun.

Bulusma saatini 14.00 yaparsan ben ve kuzenim gelicez. Cunku 12.15te lys sınavım bitiyo :( yol da 1 saat civari surer

hocam siz kesin gelececekseniz pm atın bana esnetilir saat.

• Konu yanlış yerde şikayet ettim kardeş. Benide yaz bu arada.
  • Sağol kardeşim @HAAltuntas beni biraz ezdi ama olsun.
  • quote:

Sağol kardeşim @HAAltuntas beni biraz ezdi ama olsun.

yok estağfurullah kozlarınızı maçta paylaşırsınız aynı takımdasınız
  • Arsenal'i alırım karşımda pek duramazsınız Atağa katılacak oyuncuyu mertecsaker yaptık mı kornerlerin hepsi gol
  • yaz beni de
  • FIFA varken pes nedir la
  • Muhtemelen gelicem editlerim

• izlemeye gelirik

edit: dediğin günde Lys Edebiyat sınavı var ve 12 den sonra bitiyor tam vakti bilmiyorum. bence saati biraz ileri almalısın yada günü değiştirmelisin. katılımcılar için problem olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 11 Haziran 2014; 21:51:34 >
  • quote:

quote:

Sağol kardeşim @HAAltuntas beni biraz ezdi ama olsun.

yok estağfurullah kozlarınızı maçta paylaşırsınız aynı takımdasınız

Şimdi ben ilk maçımı HAAltuntaşla mı yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Muhtemelen gelicem editlerim

editi bekliyoruz

@shinku lysye girecek arkadaşlar bana mesaj atabilirler çoğunluğa göre dediğim gibi 2 ye çekebiliriz saati.
  • Fifa olaydı yala bizde gelirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werder-veremem

Fifa olaydı yala bizde gelirdik

ileride o da olur inş
  • Pesten anlamam ama genede elinize veririm
  • Enee valla gelirim yazın benide b.münih alırım kralı gelse parçalarım.

• Hepinizi yener kolu elinize verirdim de dua edin o tarihte memleketimde olcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.