En çok rağbet gören sensin çarşıyı nerden çıkarttın quote:Orjinalden alıntı: MTC zaten bjk değil çarşı daha çok rağbet görüyor sizde
Ben burada fenerbehçeye atılmış bi laf veya herhangi bir şey!!! göremiyrum bu gocunmuşluk neden acaba??? quote:Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ Bİİİ SEN EKSİKTİNNN electra abini çağır halleder
quote:Orjinalden alıntı: Technics En çok rağbet gören sensin çarşıyı nerden çıkarttın quote:Orjinalden alıntı: MTC zaten bjk değil çarşı daha çok rağbet görüyor sizde ya nie çarşı bu kadar zorunuza gidiyo anlamıyorum ya ezik psiklojisi işte anlayamıyoruz napalım indirgeyemiyoruz seviyemizi
geçen günkü saygısız başlığı açan arkadaş değilmi bu.. hani noktalı virgülller cümle kuran.. quote:Orjinalden alıntı: buraqovic yazık bu kadar gocunacagını bilsem koymazdım neyse üzülme gecer elbet bi gün düzeleceksiniz nasılsa
Bırak bıdıbıdı etmeyide haftasonu giy Beşiktaş formanı gel.. ...Hangi formayımı? Hani İnönüde Fener maçında giydiğinizi.. Gel ağzına geleni söyler gidersin sende öncekiler gibi. quote:Orjinalden alıntı: buraqovic kuyruk acısı dedikleri buymus demek ki