Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsinan

Hayatınız iftira ve hakaretle geçiyor da Muharrem İnce’ye tek laf edemiyorsunuz. Eren Erdem aday bile değil artık ama sizin fetö ziyaretçileri aday siz ona bakın.

Yurtsever generalleri hapse atan kim koruyan kim siz ona bakın

Kozmik dendi mi dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz.
    neyse biz sizden daha az sevmiyoruz bu ülkeyi

muharrem kemalin uydusu olmasaydı, anarşist liseli gençler polise saldırdığında NOLUYOR orada derdi.

dedimi . Dİ YE ME Dİ , çünkü ipi KEMAL in elinde, gel muharrem git muharrem.

Kadıköy Bahariye Caddesi’nde düzenlenecek eyleme, Devrimci Liseliler (Dev-Lis), Devrimci Liseliler Birliği (DLB), Lise Anarşist Faaliyet (LAF), Liseli Öğrenci Birliği (LÖB) ve Özgür Lise çağrı yapmıştı.

bunlar chp il başkanının gençleri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 11 Haziran 2018; 11:54:16 >

• spyman S kullanıcısına yanıt
    Kişisel olarak size sevmiyorsunuz demem çok yanlış olur fakat yapılan hatalara bakın: fetöcü teröristler yurtseverleri hapse atarken cemaat camide diye alay ediliyordu değil mi? kozmik odaya teröristler girerken de az palazlanmadılar. Ne oldu hem savaş planlarımız hem direnişçilerimizin isimleri yabancıların eline geçti.

Muharrem İnce'ye yine bak tek laf edemiyorsun. Adamın tavrı pkk'ya belli. Bak geçmiş konuşmalarına birileri megrilerken o neler demiş.

Bak İlker Başbuğ için Apo'dan daha kötü davranıyorlar muahkumiyetinde diye konuşması var. Başbuğ içerde o sırada. Ziyarete giden İnce'nin konuşmalarına bak yıllar önce.
    Fetö, pkk, kozmik, Başbuğ - bu meselelerin hepsinde en doğru yerde durmuş.

Şimdi de endüstri 4.0 diyor, eğitim diyor. Kıraathane kazanırsa da başım üstüne. Millet ne isterse artık. Kıraathane istiyorlarsa kıraathane, endüstri istiyorlarsa endüstri bulurlar. Layığımız neyse onu bulalım o kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Haziran 2018; 18:57:55 >

• 7700 oy helal olsun foruma ne diyelim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyman

muharrem seçilinde olacakları sümile edelimde kimse bilmiyordum demesin.

adalet bakanı seçilir ve müsteşar atanır,
    yeni hsyk belirleni
    fetöcü hakimler diyet borcu olarak hapisten çıkarılı ve göreve başlar,
    khk ile görevden alınan fetöcüler göreve iade edilir,
    selahattin coşkulu bir şekilde hapisten çıkarılır ve iç işleri bakanı yapılır,

afrin ve elbab kahramanları hapse atılır,

fetöcüler hızlı bir şekilde vatanseverleri tutuklar,

abd pyd yi işgale başlatır , ve 15 temmuz un rövanşı acı bir şekilde alınır.

kk darbeyi bu defa evde değil sahada izler,

Türkiye mısır, suriye ve ıraktan daha kötü duruma düşer.

ağır mı geldi yazılanlar, kadıköyde hafta sonu polise saldırtılan gençlere kimlerin sahip çıktığına bakın yeter.
    Bu dediklerinin zaten hepsi zaten AKP iktidarında bizzat RTE eliyle gerçekleştirildi. Öyle bir yazmışsın ki hepsi birebir RTE eliyle yapılmış şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spyman S kullanıcısına yanıt
    Aptalaşma fetö ye hocam özledik bitsin bu hasret diyen kişi de beldir onlardan uzakduranda. Apoyla kanka olanda belidir ondan sakınanda

• quote:

Orijinalden alıntı: spyman

muharrem seçilinde olacakları sümile edelimde kimse bilmiyordum demesin.

adalet bakanı seçilir ve müsteşar atanır,
    yeni hsyk belirleni
    fetöcü hakimler diyet borcu olarak hapisten çıkarılı ve göreve başlar,
    khk ile görevden alınan fetöcüler göreve iade edilir,
    selahattin coşkulu bir şekilde hapisten çıkarılır ve iç işleri bakanı yapılır,

afrin ve elbab kahramanları hapse atılır,

fetöcüler hızlı bir şekilde vatanseverleri tutuklar,

abd pyd yi işgale başlatır , ve 15 temmuz un rövanşı acı bir şekilde alınır.

kk darbeyi bu defa evde değil sahada izler,

Türkiye mısır, suriye ve ıraktan daha kötü duruma düşer.

ağır mı geldi yazılanlar, kadıköyde hafta sonu polise saldırtılan gençlere kimlerin sahip çıktığına bakın yeter.
    Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla vatan evlatların hapse tıkan FETÖ'nün artığı bir AKP' lisin. Gerçi AKP FETÖ'cü olduğu için normal bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Bunları nerde diyor..bende diyorum ki feneri bu sene şampiyonlar ligi şampiyonu yaparım beni seçin seçerler mi acaba..

Pardon geç kaldım ali koç başkan olmuştu dimi..

Yersen..kurt diyor ki koyunlara çobanlık yaparım beni çoban yapın..
    Azcık olsun kendisinin canlı yayın programlarını, kendisinin mitinglerini, kendisinin meclis konuşmalarını dinlemiş olsaydınız böyle demezdiniz. Muharrem İnce'yi tanımayan birisi olmanıza rağmen böyle yorum yapmanız içler acısı bir durum. Bir kişi bilgi olmadığı konu hakkında konuşmamalı.

Siz paşanızın ısmarladığı kekleri yemeye devam edin, kekler bittikten sonra bakalım ortada yaşanabilir bir vatan kalacak mı...
  • tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    İzmire belediye başkanı olamayan adam Binali Yıldırım Başbakan oldu ama.
  • Hakan5434 H kullanıcısına yanıt
    Benim dediğimi bilene anlamıyorsun şaka gibisiniz. Kendi partisinden bahsediyorum sen bana gelmiş izmirden bahsediyorsun.

• quote:

Kişisel olarak size sevmiyorsunuz demem çok yanlış olur fakat yapılan hatalara bakın: fetöcü teröristler yurtseverleri hapse atarken cemaat camide diye alay ediliyordu değil mi? kozmik odaya teröristler girerken de az palazlanmadılar. Ne oldu hem savaş planlarımız hem direnişçilerimizin isimleri yabancıların eline geçti.

Muharrem İnce'ye yine bak tek laf edemiyorsun. Adamın tavrı pkk'ya belli. Bak geçmiş konuşmalarına birileri megrilerken o neler demiş.

Bak İlker Başbuğ için Apo'dan daha kötü davranıyorlar muahkumiyetinde diye konuşması var. Başbuğ içerde o sırada. Ziyarete giden İnce'nin konuşmalarına bak yıllar önce.
    Fetö, pkk, kozmik, Başbuğ - bu meselelerin hepsinde en doğru yerde durmuş.

Şimdi de endüstri 4.0 diyor, eğitim diyor. Kıraathane kazanırsa da başım üstüne. Millet ne isterse artık. Kıraathane istiyorlarsa kıraathane, endüstri istiyorlarsa endüstri bulurlar. Layığımız neyse onu bulalım o kadar basit.
    Demirtaşa özgürlük diyor...

Otomobil projesini devam ettirmem diyor

İnce'nin çapı KK'nın gel bakalım buraya dediği dakika bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    He canım yavrum he fetonun çocuğu sizsiniz bunu herkes biliyor.

• cemsinan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cidden laf anlatmaya gerek yok,bu adamlar feto darbesinde başarili olsa Tayyibi ipe goturecek adamlar.Guclunun yaninda olurlar her zaman,adama Ergenekon falan diyorsun jöle gibi oynuyor konuyu CHPye getiriyor.Kamer Genci fetullaha dikkat dedi diye mecliste dovmedikleri kalan tiplerin cocuklari iste 12 yil ne istedilerse veren AKP degilmis gibi,bir tanesi de "evet abi sucluyuz ve yargilanacagiz" diyemiyor.Adamlarda demokratligin,adaletli olmanin kirintisi yok cunku,bu adamlar jöleden ibaret,beyinleri de süngerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

He canım yavrum he fetonun çocuğu sizsiniz bunu herkes biliyor.

Alıntıları Göster
    Bu kadar gocunma yeter feto senle gurur duydu daha söylenmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Bu kadar gocunma yeter feto senle gurur duydu daha söylenmene gerek yok.

Alıntıları Göster
    Ne kadar fetocu varsa önceden veya şu an Allah bin belasını versin o zaman işine gelirse benim geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

bizde şişe ile ilgili bi olay yok sen şişe ile ilgili engin tecrübelere vakıf olmalısın ki bana öneriyorsun. ama bizde öyle şeyler olmaz sana şişenle birlikte mutluluklar. artık kafana göre yaparsın bi şeyler

Alıntıları Göster
    Vakıf deyince Ensar vakfı aklıma geldi. Kusura bakmayın, şişe diyerek çocukluk acılarınızı canlandırmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 11 Haziran 2018; 18:52:1 >
  • mbs02 kullanıcısına yanıt
    Birincisi otomobilin beynini üretmeye talibim kaportası kolay iş diyor.

İkincisi ortada bir ayıp varsa o ayıbı yapan Muharrem İnce değil

Üçüncüsü Muharrem İnce yurtseverler hapse atılırken de

Yandaşlar ve senin cenah megri megrilerken de, yandaşlar Apo güzellemesi yaparken de, kozmik odaya teröristler sokulurken de en doğru yerde duruyordu.

Apo güzellemeleri yapılırken, Arınç “sayın Apo demeyi de afişlerini asmayı da suç olmaktan çıkardık” derken, danışmanlar “Apo ortadoğuyu şekillendiriyor, ileri görüşlü vesaire” derken bu adam kumpaslanan İlker Başbuğ’u ziyarete gitti ve çıkışında Apo’ya kıyasla çok kötü davranıyorlar Başbuğ’a diye açıklama yaptı.

Bu kadar makro meselelerdeki doğruları önünüzdeyken yok gömleğine limon sıçramış gibi absürd laflar ve küçük düşünceler dışında sözünüz bile yok.

Adam çalışkan. Rakiplerinin çok üstünde mitingleri Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla yapıyor. Allah sağlık sıhhat versin, enerjik, sağlıklı ve dinç. Ne elleri titriyor ne de söyleyeceklerini unutuyor.

Hadi sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Haziran 2018; 18:56:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Vakıf deyince Ensar vakfı aklıma geldi. Kusura bakmayın, şişe diyerek çocukluk acılarınızı canlandırmak istemedim.

Alıntıları Göster
    sorsam üni mezunuyum ben aydınım dersin okuma özürlü seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

sorsam üni mezunuyum ben aydınım dersin okuma özürlü seni

Alıntıları Göster
    Cümleyi yazım şeklinize bakınca ilkokulu dışardan bitirmiş olmalısınız. Geçmiş olsun. Allah akıl sağlığı versin. Oy vermenizde sorun teşkil etmez, dert etmeyin.
  • quote:

Birincisi otomobilin beynini üretmeye talibim kaportası kolay iş diyor.

İkincisi ortada bir ayıp varsa o ayıbı yapan Muharrem İnce değil

Üçüncüsü Muharrem İnce yurtseverler hapse atılırken de

Yandaşlar ve senin cenah megri megrilerken de, yandaşlar Apo güzellemesi yaparken de, kozmik odaya teröristler sokulurken de en doğru yerde duruyordu.

Apo güzellemeleri yapılırken, Arınç “sayın Apo demeyi de afişlerini asmayı da suç olmaktan çıkardık” derken, danışmanlar “Apo ortadoğuyu şekillendiriyor, ileri görüşlü vesaire” derken bu adam kumpaslanan İlker Başbuğ’u ziyarete gitti ve çıkışında Apo’ya kıyasla çok kötü davranıyorlar Başbuğ’a diye açıklama yaptı.

Bu kadar makro meselelerdeki doğruları önünüzdeyken yok gömleğine limon sıçramış gibi absürd laflar ve küçük düşünceler dışında sözünüz bile yok.

Adam çalışkan. Rakiplerinin çok üstünde mitingleri Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla yapıyor. Allah sağlık sıhhat versin, enerjik, sağlıklı ve dinç. Ne elleri titriyor ne de söyleyeceklerini unutuyor.

Hadi sağlıcakla
    Megri megriden sonrasını okumadım çünkü bu gün demirtaş çıksın diye salya sümük bekleyenler millet ittifakı+HDP

İkiyüzlü sahtekar ince bu milletin başına geçemez

Bu adam seçim kampanyasına ayetel kursiyi en hızlı ben ezberledim vs diye başlamadı mı? Peki o zaman bu belge ne? CHP'li yöneticilerin tümü sahtekar ama ince aynı zamanda tilki kurnazı ama yemezler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 12 Haziran 2018; 9:8:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Ne kadar fetocu varsa önceden veya şu an Allah bin belasını versin o zaman işine gelirse benim geliyor

Alıntıları Göster
    İşte bunda hem fikirim tüm gelmiş geçmiş Fetöcülerin Allah belasını versin Kahhar ismiyle kahretsin

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.