Şimdi Ara

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
5.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
943 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki

Donanımhaber Cumhurbaşkanlığı Seçim Konusu

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2021)
Giriş
    Megri megriyi ve fetö palazlamalarına verebileceğin tek cevap yok da o nedenle sonrasını okumuyorsun zaten.

İnce'nin karşıtları Apo'yu güzellemiş, özel bakım yapmış; Muharrem İnce İlker Başbuğ ve kahraman subaylarımızın kapısında yatmış. Onları savunmuş.

Fetö palazlandıkça karşısında durmuş.

Bunlara cevabınız zaten olamaz anca okumadım deyip kafaları kuma gömersiniz.

Endüstri 4.0 yerine kıraathaneyi seçin siz. Menzö filan eğleniriz. Yeni tarikatlar yeni fetöler yok sanıyorsun. Saflık ne güzel.

Yine de yazayım. Megri megri az ağlanmadı bu ülkede. Biz de kumpaslanan tsk'ya ağlıyorduk.
  • Nasil Yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozancn -- 12 Haziran 2018; 10:38:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Cümleyi yazım şeklinize bakınca ilkokulu dışardan bitirmiş olmalısınız. Geçmiş olsun. Allah akıl sağlığı versin. Oy vermenizde sorun teşkil etmez, dert etmeyin.

Alıntıları Göster
    verecek evap bulamayınca direk hakaret. içinizi kusmuşsunuz. git okuma öğren, kelimelerin anlamını öğren sonra karşıma gel tamam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyaydin

verecek evap bulamayınca direk hakaret. içinizi kusmuşsunuz. git okuma öğren, kelimelerin anlamını öğren sonra karşıma gel tamam mı ?

Alıntıları Göster
    İlkokulda senin gibi talebem olsa, sana yazım kurallarını öğretmek için zaman harcamazdım. Uyarıya rağmen yazarken dikkat etmiyorsun. Bu bir.

Sana verecek cevabı önceki mesajlarımda zaten verdim ama işine gelmediği için ya anlamak istemiyorsun ya da gerçekten anlama konusunda sıkıntın var. Bu da benim değil senin sorunun. Bu iki.

Yok anladım ama hala ikna olmadım diyorsan, sandıkta nasıl dümenlerin döndüğünü, alttaki twit dizisinden okuyup öğrenirsin, çünkü bu sefer kendi elemanlarınızın çektiği videoyu paylaşarak fena yakalandınız.

http://twitter.com/hashtag/Sand%C4%B1kPe%C5%9Fine?src=tren&data_id=tweet%3A1006970571568156672

Bu da üç.

Hadi şimdi kolay gelsin, iyi geceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

İlkokulda senin gibi talebem olsa, sana yazım kurallarını öğretmek için zaman harcamazdım. Uyarıya rağmen yazarken dikkat etmiyorsun. Bu bir.

Sana verecek cevabı önceki mesajlarımda zaten verdim ama işine gelmediği için ya anlamak istemiyorsun ya da gerçekten anlama konusunda sıkıntın var. Bu da benim değil senin sorunun. Bu iki.

Yok anladım ama hala ikna olmadım diyorsan, sandıkta nasıl dümenlerin döndüğünü, alttaki twit dizisinden okuyup öğrenirsin, çünkü bu sefer kendi elemanlarınızın çektiği videoyu paylaşarak fena yakalandınız.

http://twitter.com/hashtag/Sand%C4%B1kPe%C5%9Fine?src=tren&data_id=tweet%3A1006970571568156672

Bu da üç.

Hadi şimdi kolay gelsin, iyi geceler...

Alıntıları Göster
    2023 diriliş safası gibi olmuş cevabın bi tane resim yok. güya bi ak partili çıkmış nasıl oy çaldığını anlatıyor. senin inanman normal de aklı başında insanlar yemiyor bunları.
    artı soda iç yazan birine sodanın şişesi üzerinden mesaj vermeye kalkan bi edepsize saygı duyacak değilim. saygı duysaydım. uyarını dikkate alır oyle cvplrdm.

• yyaydin kullanıcısına yanıt
    O ak partili dediğin senin genel başkanın yahu .
    Videoyu izleyip oy nasıl çalınır diye anlattığını anlamışsın ama aferin. Bak senin burada yazdıklarını bile nasıl da yalanlamış.
    Genel başkanın olunca ses çıkaramadın, kaldın, bir ak partili diye geçiştiriyorsun ama videoları izleyen seçimde ne yapılmak istendiğini görüyor.
    Sandıkta oy çalınmaz vs.. diye boş konuşma artık, bak genel başkanın bile anlatmış yolunu yordamını, şimdi hadi işine..
  • Wowturkey de üyeler çıldırıyor CHP-Pkk falan diye zırvalayıp duruyorlar günlerdir. Tek kare tek kadraj üzerinden sayfalar dönüyor.

Biri de bugün yazmış ekonomi konuşturmayacağım bu konuda diye.Çünkü yeri değilmiş. Adamlara bak ya Kim lan bunlar ?

• Okuyorum okuyorum acıyorum.

En büyük chp hdp ip sp yalanı 16 yıldır fetö cü bunlardı yalanıdır.

Gençler burada okuduğunuz fetö düşmanı gibi gözükenlerin % 99 u fetöcüdür.

Bakın 17 25 aralık 2013 yılından sonra yani 5 yıldan beridir reyis fetöcüler ile gırtlak gırtlağa savaşırken;

Eren erdem isimli chpli tv lerde biz fetö ye kk gönderdi dedi.

Hadi biz 11 yıl aldandık, siz 5 yıldır neden ihanet ediyorsunuz.

Neden sezgin sihalar pkk yı vurmasın diyor.

U YA NIN ar tık. 5 yıl dır kim fe tö nün ka yı ğın da cüm le a lem bi li yor.

Sa hi chp Türk bayrağı ve hdp bayrağı yan yana iken İNCE den de olsa vicdanınız sızlamıyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaparsanız yapın. Recep Tayyip Erdoğan başkan olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 22 Haziran 2018; 20:29:49 >
  • Ne oldu gençler sesiniz çıkmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cemsnbc kullanıcısına yanıt
    Şey yuttular ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıt yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

keşke türkiye gerçekleride bu anket gibi olsa ama nerdee, biz gene bu odun kafalı akp zihniyetine kalıcaz, tayyar %54 ile alır...
    54 demişim baya yakın gene, her seçimde bizim saf insanlarımız umutlanıyor ama çomaristanda yaşadığımızı unutuyorlar
  • Vatan hainlerinin barajı geçemesi için destek veren CHP'liler bugünden sonra logonuzu da bu şekil yapında tam olsun bari. Renklere bakarsınız kime oy verdiğinizi iyi anlarsınız. Vatan hainleri. Atatürk yaşasaydı sizin suratınıza tükürürdü.

• ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafazakarlar + Milliyetçiler (AKP + MHP)
    Seküler-Aleviler + Kürtler (CHP + HDP)
    Hangisi fazla?

Anket sonucu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapıyorsun

YAPMA

• quote:

Orijinalden alıntı: xTechy

Boş yapıyorsun

YAPMA
    Doğrusu nedir

• celladına aşık olmuşsa bir millet,

ister ezan ister çan dinlet.

itiraz etmiyorsa sürü gibi illet,

müstehaktır ona her türlü zillet.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.