Şimdi Ara

Donanımhaber Davulcular SSLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
3
Favori
28.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 4 gün önce davulumu aldım çok mutluyum çokta ucuza getirdim 0 fiyatı 2.250 tl ama 350 liraya remo 3katlı derilerle beraber aldım
    resimleri bi kaç gün içinde ekleyebilirim. şimdilik temsili resim koyuyorum.
    Sadece trampet sehpam ve zillerim eksik
    Şu an hiç zilim yok salı günü İstanbul Mehmet 14" Hi-hat im geliyor. Trampet sehpası satmayı düşünen varsa pm yoluyla ulaşabilir.
    Yamaha Stage Custom Advantage Nouveau
     Donanımhaber Davulcular SSLİ

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inismona -- 7 Ağustos 2010; 3:41:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :Whopper:

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

selam bende bateri çalmak ıstıyorum da,

bunun gibi birseyi almak kaca mal olur?

2.elini 1800tl-2750 tl gibi fiyatlarda bulabilirsin.Tabi davul satan çoğu kişi zilleri satmaz.Onuda set olarak falan 2.el olarak halledebilirsin sonra.

Yeni başlayacak bi arkadaş 600 700 civarında Tama İmperialStar alıp başlayıp uzun süre gidebilir. Benim tarzıma Yamaha daha iyi gittiği için Yamaha sectim oldukça tok sesleri var şu anki setup ımı öneririm. Almadan önce kullanılan yeri biliyorum bulunduğum şehrin canlı müzik yapan rock,metal konserleri veren en iyi kafesinin davuluydu. Konya'da olanlar bilir Clube Cafe.,

Ev ortamında kullanılacaksa yani Ses problemi varsa Yamaha DTXplorer ı tavsiye ederim. Bu davulla sahneyede çıktım gayet güzel tonları vardır o fiyat aralığında alınabilecek en iyi elektro davul olduğunu düşünüyorum. (1300 TL civarında)

Ses sıkıntısı yoksa tabiki akustik davulu öneririm susturucuyla kullanırsın oda pek zevkli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inismona -- 7 Ağustos 2010; 3:50:11 >

• yazilanlari okumadim ama basligi gorunce bu sene ramazanda davulcular dhden olucakmis diye anladim.dhci davulcu olsa daha cok bahsis verirdim.maksat yabanciya gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

quote:

Orijinalden alıntı: Taylır Dördın

benim de hep bateriye ilgim olmuştur, bazen müzik dinlediğimde sırf bateriste kulak veririm

ama bateri hakkında hiç bir şey bilmiyorum.. belki ilerde ben de başlayabilirim.. bilgim hiç olmadığı için sıfırdan bir şeyler öğretebilecek siteler biliyor musunuz? çünkü teknik anlamda bilgim hiç yok ama başlayabilirim..

mydukkan.com a bakabilirsiniz bazen orda saatlerimi geçiririm kaybolurum ordaEkipmanmış davulmuş derken alttaki yorumlarıda okursanız az çok bilgi sahibi olursunuz ayrıca internetten videolar seyredebilirsiniz bunlarla ilgili

Ahh ahh vallahi 3 sene önceki halimi gördüm.. ^^
    Bu sene ara verdim bende ama vakit olursa başlayacağım yakında tekrar..Paslandık ama malum.Şehir dışındayım şu anda İst.'e dönene kadar konu aktifliğini kaybetmezse koyarım bende bir iki ss :)

• Bu Setup dediğiniz şey ne oluyor acıklayabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozer06

Bu Setup dediğiniz şey ne oluyor acıklayabilirmisiniz ?

Davulun toplamına genelde setup denir, setupun ne derler sayıdırsın tama superstar, ziller sabian vs.
    Ama ben Gitaristim
  •  Donanımhaber Davulcular SSLİ

Aceleye geldi biraz idare edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

quote:

Orijinalden alıntı: mrtozer06

Bu Setup dediğiniz şey ne oluyor acıklayabilirmisiniz ?

Davulun toplamına genelde setup denir, setupun ne derler sayıdırsın tama superstar, ziller sabian vs.
    Ama ben Gitaristim

olayın bittiği an.....

• konu gayet güzel gidiyor.Gitarının resmini koyan arkadaşı medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum

İyi hadi uplansın bari
  • upup
  • yokmu daha davul çalan kocaman dhde
  • quote:

Orijinalden alıntı: inismona

quote:

quote:

2.elini 1800tl-2750 tl gibi fiyatlarda bulabilirsin.Tabi davul satan çoğu kişi zilleri satmaz.Onuda set olarak falan 2.el olarak halledebilirsin sonra.

Yeni başlayacak bi arkadaş 600 700 civarında Tama İmperialStar alıp başlayıp uzun süre gidebilir. Benim tarzıma Yamaha daha iyi gittiği için Yamaha sectim oldukça tok sesleri var şu anki setup ımı öneririm. Almadan önce kullanılan yeri biliyorum bulunduğum şehrin canlı müzik yapan rock,metal konserleri veren en iyi kafesinin davuluydu. Konya'da olanlar bilir Clube Cafe.,

Ev ortamında kullanılacaksa yani Ses problemi varsa Yamaha DTXplorer ı tavsiye ederim. Bu davulla sahneyede çıktım gayet güzel tonları vardır o fiyat aralığında alınabilecek en iyi elektro davul olduğunu düşünüyorum. (1300 TL civarında)

Ses sıkıntısı yoksa tabiki akustik davulu öneririm susturucuyla kullanırsın oda pek zevkli olmaz.

Önceden bende çok düşünmüştüm Imperialstar mı alsam yoksa baya kasıp Stage Custom mı alsam diye.3-4 ay aç gezdim ama Stage Custom aldığıma pişman olmadım.Gerçekten arasındaki kalite ve ses farkı çok açık.Benim oturduğum yerdeki(Uşak) en iyi davulda benimki.Yani StageCustomlar diğer davullara göre baya önde.Bence şartlar en sonuna kadar zorlanıp hiç Imperialstar falan alınmadan direk bunlara yönelinmeli.Imperialstarın trampetini hiç sevmedim hiç estetik yok tenekeye vurur gibi sanki StageCustomlardan şaşmayın.

• Elektronik davullar hakkında birkaç merak ettiğim konu var. Konumum itibarı ile normal set kuramıyorum. Hem yer hem de gürültü açısından elektronik davul düşünüyorum. Bir aralar çalıyordum fakat mecburiyetten bi kenara itmiş oldum. Var mı bu elektronik davullarla tecrübesi olan arkadaş???

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Elektronik davullar hakkında birkaç merak ettiğim konu var. Konumum itibarı ile normal set kuramıyorum. Hem yer hem de gürültü açısından elektronik davul düşünüyorum. Bir aralar çalıyordum fakat mecburiyetten bi kenara itmiş oldum. Var mı bu elektronik davullarla tecrübesi olan arkadaş???

Elektronik davullarda en önde olan marka Roland'dır.Fakat Rolandlar fiyat konusunda diğer markalara göre baya pahalı.İmkanınız varsa Rolandlara bakmanızı öneririm.Diğer arkadaşında dediği gibi hem en ucuz hem en çalınabilcek bu durumda olan davul Yamaha Dtxplorer'dır.Size tavsiyem şu set üstü ocağı gibi olanlardan dd65lere falan hiç bakmayın.Alacağınız en aşağı Yamaha Dtxplorer olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Whopper: -- 7 Ağustos 2010; 13:36:01 >

• bende bu davulu almadan önce dd65 alacaktım amfiye bağlandığında performansı güzel fakat gerçektende set üstü ocağa benziyor Biraz daha üstüne ekleyip yamaha dtexplorer alabilirsiniz 1250 tl olması lazım 0 ı
  • Set üstüne benzediği doğru fakat güzel bir seviyeye gelmek için bunun gibi birşey lazım.
    1000TL nin üzerine çıkmak şimdilik kasar beni. Yetmez mi bun almak???
  • Benim arkadaşta elektro bateri (set üstü ocağı model ) var çok zevksiz göründü gözüme ya akustik gibisi yok ( her ne kadar daha hiç çalmamış olsam da )
  • benim gibi 910 tl verip bendeki gibi bir setup alabilirseniz sizi baya götürür.Masraftan kaçınmadım t cymbal stand aldım.Şimdi geri kalan paraylada iron cobra twin pedal parası biriktiriyorum.
  • Vokalistlere yer varmı , okadar setup ın içinde bir adet mikrofoncuğa yer vardır umarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inismona

quote:

quote:

Önceden bende çok düşünmüştüm Imperialstar mı alsam yoksa baya kasıp Stage Custom mı alsam diye.3-4 ay aç gezdim ama Stage Custom aldığıma pişman olmadım.Gerçekten arasındaki kalite ve ses farkı çok açık.Benim oturduğum yerdeki(Uşak) en iyi davulda benimki.Yani StageCustomlar diğer davullara göre baya önde.Bence şartlar en sonuna kadar zorlanıp hiç Imperialstar falan alınmadan direk bunlara yönelinmeli.Imperialstarın trampetini hiç sevmedim hiç estetik yok tenekeye vurur gibi sanki StageCustomlardan şaşmayın.

İmperialstar ,Swingstar,Superstar,Starclassic vs vs modeller denedim arasında tabiki en iyisi Starclassic ama bütçesine görede en iyi performansı veren Stage Custom oldu çok tatmin edici tok tonları var. İstanbul zillerlede kral oluyo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.