Şimdi Ara

Donanımhaber Davulcular SSLİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
3
Favori
28.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 350 TL 450 TL ye buldum akustik davul mydukkannda basix evde calacağım uygun olurmu ? Yoksa başka bir marka mı önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtozer06 -- 8 Ağustos 2010; 15:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozer06

350 TL 450 TL ye buldum akustik davul mydukkannda basix evde calacağım uygun olurmu ? Yoksa başka bir marka mı önerirsiniz ?

O fiyata Junior Set vardır.
    Onda da yanında ne kick pedal verirler ne de zil.

Donanımhaber Davulcular SSLİ

Normal bir davulu zilsiz olarak en az 500 600 TL 'ye bulursun.
    Ki böyle davullar asla tatmin etmez, yani aldığına pişman bile olabilirsin.
    Tabi yanına en az 3 zil alman gerek, hi-hat ve crash olmazsa olmazlardan, ride 'i daha sonra da eklersin.
    İkisi toplam (dandik bişey alacaksan) 200 250 TL ye gelir.
    etti 800 - 850 TL.
    Demek oluyor ki 350 450 TL ye davul olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

quote:

350 TL 450 TL ye buldum akustik davul mydukkannda basix evde calacağım uygun olurmu ? Yoksa başka bir marka mı önerirsiniz ?

O fiyata Junior Set vardır.
    Onda da yanında ne kick pedal verirler ne de zil.

Normal bir davulu zilsiz olarak en az 500 600 TL 'ye bulursun.
    Ki böyle davullar asla tatmin etmez, yani aldığına pişman bile olabilirsin.
    Tabi yanına en az 3 zil alman gerek, hi-hat ve crash olmazsa olmazlardan, ride 'i daha sonra da eklersin.
    İkisi toplam (dandik bişey alacaksan) 200 250 TL ye gelir.
    etti 800 - 850 TL.
    Demek oluyor ki 350 450 TL ye davul olmaz.

0 olmaz ama ikinci el gayet güzel olur. 350 tl'ye Stage Custom aldım 3 katlı Remo derilerle beraber. 200-250 yede ikinci el İstanbul hihat,crash,ride alır bu işi halleder yapması gereken biraz araştırmak ve fırsatını beklemek. Ben ümidi kestim ve tamamen bıraktım bi anda 2.250 tl lik davulu 35o tl'ye gördüm bunun gibi.

• 0 davulları bırakın temiz 2.ellere yönelin arkadaşlar..Çok fiyat farkı olabiliyor müzikal entrümanda..
  • up
  • Güzel bi avatar yapılsada su grubu sağlama alsak
  • />

quote:

https://store.donanimhaber.com/f2/a7/95/f2a79596d983fc183e7017b1dc2fc804.gif
  • Oldu gibi benim imzaya attım ben.
  • ramazan davulcuları milleti vuvuzela ile uyandırsa ne olur acaba
  • up
  • Beyler 2 az içinde elektrogitar alacaktım vazgeçtim.Şimdi benim 1000 tl'ye 2. El nasıl bi setupım olur.Yetermi yani yeni başlayan biri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafsancani

Beyler 2 az içinde elektrogitar alacaktım vazgeçtim.Şimdi benim 1000 tl'ye 2. El nasıl bi setupım olur.Yetermi yani yeni başlayan biri için

Yeter Tabi İlerledikce Üstüne Yeni Şeyler Getirirsin ZİL vs. Ama Elektronik Alma Akustik Al (:
  • bende geçen yazın başından beri amatör olarak uraşıyorum, benden sonra başlayan arkadaşlar geçti beni ama ben yavaş yavaş ilerliyorum yinede yarım yamalak detaysız çalabildiğim şarkılar var. Öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

quote:

Bu Setup dediğiniz şey ne oluyor acıklayabilirmisiniz ?

Davulun toplamına genelde setup denir, setupun ne derler sayıdırsın tama superstar, ziller sabian vs.
    Ama ben Gitaristim

Hocam bu nedir ya ben ilk defa böyle bi şey görüyorum o boncuklar eşiğin olduğu yerde olmuyor muydu sen onu oraya nası yaptın ters mi taktın nası becerdin öyle olması bi özellik mi?

• quote:

Beyler 2 az içinde elektrogitar alacaktım vazgeçtim.Şimdi benim 1000 tl'ye 2. El nasıl bi setupım olur.Yetermi yani yeni başlayan biri için

2.El 700e sağlam bi davul bulursun 300ede zilleri kapatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: inismona

quote:

2.El 700e sağlam bi davul bulursun 300ede zilleri kapatırsın

Bunun pedalı sandalyesi bageti falanda var.1000 tlye davulu zili ve diğer herşeyi halledebilirmiyim
  • biri banada imzayı atabilirmi donanımhaber davulcularını direk kopyaladığım zaman imzamda gözükecek şekilde yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

biri banada imzayı atabilirmi donanımhaber davulcularını direk kopyaladığım zaman imzamda gözükecek şekilde yani

Arkadaşım bu arada avatarını değiştirir misin ?

Kod:

[image]https://store.donanimhaber.com/f2/a7/95/f2a79596d983fc183e7017b1dc2fc804.gif[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 9 Ağustos 2010; 21:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

quote:

Bu Setup dediğiniz şey ne oluyor acıklayabilirmisiniz ?

Davulun toplamına genelde setup denir, setupun ne derler sayıdırsın tama superstar, ziller sabian vs.
    Ama ben Gitaristim

Hocam bu nedir ya ben ilk defa böyle bi şey görüyorum o boncuklar eşiğin olduğu yerde olmuyor muydu sen onu oraya nası yaptın ters mi taktın nası becerdin öyle olması bi özellik mi?

Gitarım floydrose sistemli bi gitar normalde takılırken telleri o toplar kesilir, köprüde sıkıştırıyorsun vida + blok yardımıyla bende üst tarafda sırıtmasın diye toplu kısımları oraya denk getiriyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.