Şimdi Ara

Donanımhaber Davulcular SSLİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
3
Favori
28.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Altolarla attack yapmak için 180 derece dönmek gerekiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raivo

Donanımhaber Davulcular SSLİ

Böyle bir davul ziller vs size ne kadar mÂl oldu ?
  • Benim davul bu sayılır mı?

• bende olursam tam olucak heralde yauw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 10 Ağustos 2010; 2:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozer06

quote:

Orijinalden alıntı: Raivo

Böyle bir davul ziller vs size ne kadar mÂl oldu ?

Setup benim değil ama arkadaşımın stüdyosu olduğu için aramızda muhabbeti geçmişti.
    Yaklaşık 2.300 TL

• upup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

biri banada imzayı atabilirmi donanımhaber davulcularını direk kopyaladığım zaman imzamda gözükecek şekilde yani

Arkadaşım bu arada avatarını değiştirir misin ?

Kod:

[image]https://store.donanimhaber.com/f2/a7/95/f2a79596d983fc183e7017b1dc2fc804.gif[/image]

değiştirdim avatarımı

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

değiştirdim avatarımı

Teşekkür ederim anlayışın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

Benim davul bu sayılır mı?

Addictive Drums olaydı gideri vardı ama EzDrummer kurtarmaz biraz basic:D
  • Tüm umudumu Roko çekilişine bağladım, eğer hediye PS3 çıkarsa düşünmeden satacağım, o parayla da orta derece bir set-up kuracağım.
    Tam 22 tane Roko şifresi gönderdim(aç.gif), çekiliş 2 gün sonra.Sonuçlar ayın 19'unda açıklanacak, sabırsızlanıyorum.
    (Çok bahtsızım ben ya geçen sene Milli Piyango 'dan az kalsın 2500 TL tutturuyordum(10000 TL> çeyrek bilet) ama tek rakamla kaçırdım.Buradan da bana ekmek çıkmaz gibime geliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 10 Ağustos 2010; 23:50:17 >
  • quote:

Tüm umudumu Roko çekilişine bağladım, eğer hediye PS3 çıkarsa düşünmeden satacağım, o parayla da orta derece bir set-up kuracağım.
    Tam 22 tane Roko şifresi gönderdim(aç.gif), çekiliş 2 gün sonra.Sonuçlar ayın 19'unda açıklanacak, sabırsızlanıyorum.
    (Çok bahtsızım ben ya geçen sene Milli Piyango 'dan az kalsın 2500 TL tutturuyordum(10000 TL> çeyrek bilet) ama tek rakamla kaçırdım.Buradan da bana ekmek çıkmaz gibime geliyor.)

Genelde çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: inismona

quote:

Tüm umudumu Roko çekilişine bağladım, eğer hediye PS3 çıkarsa düşünmeden satacağım, o parayla da orta derece bir set-up kuracağım.

Genelde çıkmaz

Yok, herkese çıkar da bana çıkmaz.

• Sen DH'lisin büyük düşün. 22 rokonun 21'inden çıkacak
  • Yastıklardan nasıl kurabilirim.Yastıkların eni boyu nasıl olmalı? Zil niyetine ne kullanabilirim ? Ailem eve asla bateri almaz bende yastıklardan kurayım arada bir ugraşırım.
  • Boyut falan önemli değil, al yastıkları, normal bir set-up'mış gibi diz, sandalyenin üstüne koy, sehpa çek onun üstüne koy, bir tane de practise pad al bu kadar., pedal hakkında yapacak bişey yok malesef.
    Zil niyetine yine yastık kullanabilirsin, ride olarak çok iyi kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 11 Ağustos 2010; 0:18:30 >
  • bende davul setimi almadan önce denemiştim bu tür olayları.. Çok büyük etkisi oluyor davulun başına geçtiğinizde.
  • Pedal için bi adet abla terliği ve küçüklükten kalan tüm dersler test kitabı etkili oluyor genelde kalın olduğu için tok bi ses veriyor bu işlerle baya uğraşmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inismona

Pedal için bi adet abla terliği ve küçüklükten kalan tüm dersler test kitabı etkili oluyor genelde kalın olduğu için tok bi ses veriyor bu işlerle baya uğraşmıştım

nasıl yaptığını tam anlatırmısın ben twin pedal alıcak param yok belki onu denerim.
  • up
  • ben splash almayı düşünüyorum fakat onu ayağa nasıl asacağım onu bilmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatabilirlermi beni?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.