Şimdi Ara

Donanımhaber Davulcular SSLİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
3
Favori
28.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • splashı hangi aparatla ayağa bağlayabilirim
  • splash için aşağıdakinden
     Donanımhaber Davulcular SSLİ

Terlik olayındada kalın kitabın üstüne ayağımızla terlik giyerek pedal gibi vuruyoruz yastık düzeninde:D
  • upup
  • upupu
  • Fruity loops akar davula para verenler bakar
  • yokmu daha davulcu ve resim koyucak olan hadi arkadaşlar konu ölmesin hazır imzamız bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Elektronik davullar hakkında birkaç merak ettiğim konu var. Konumum itibarı ile normal set kuramıyorum. Hem yer hem de gürültü açısından elektronik davul düşünüyorum. Bir aralar çalıyordum fakat mecburiyetten bi kenara itmiş oldum. Var mı bu elektronik davullarla tecrübesi olan arkadaş???

Aynısını kullanıyorum dostum bunla başladım bateriya yaklaşk 2 aydır çalıyorum ama çok nadir.Az çok bir seviyeye geldim öss dolayısıyla ara vermeyi düşünüyorum şu sıralar ama sınavdan sonra daha da ilerletip akustiğe geçebilirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

Fruity loops akar davula para verenler bakar

Fruity Loops+Addictive Drums oldumu yeme yannda yat
  • Davulcular SSli diyince sahurdaki davulcuların fotosunu çekip, upload etcez sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Elektronik davullar hakkında birkaç merak ettiğim konu var. Konumum itibarı ile normal set kuramıyorum. Hem yer hem de gürültü açısından elektronik davul düşünüyorum. Bir aralar çalıyordum fakat mecburiyetten bi kenara itmiş oldum. Var mı bu elektronik davullarla tecrübesi olan arkadaş???

Aynısını kullanıyorum dostum bunla başladım bateriya yaklaşk 2 aydır çalıyorum ama çok nadir.Az çok bir seviyeye geldim öss dolayısıyla ara vermeyi düşünüyorum şu sıralar ama sınavdan sonra daha da ilerletip akustiğe geçebilirm.

Evde roland td4 kullanıyorum en basitinden.. tavsiye ederim daha rahat edersin

• upupu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Ben de ramazanla ilgili bir konu sandım

Aynen
  • upup
  • Setup'ın en son hali ve en net resimler geçen gittiğimde çekmiştim.

• Evi barkı satıp böyle bişey almak lazım

• 739 kblık resmi nasıl koydunuz 200 kb sınırı yokmu yoksa bende resim koyacağımda
  • setupun son hali

• Neden çaldığınız şarkıların isimlerini yazıyorsunuz ki? İyi bir davulcu her şarkının arkasına zaten ritim uydurabilir. Hatta şarkıyı yeterince dinlediyse orjinal halini bile kolaylıkla çalabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.