Terlik olayındada kalın kitabın üstüne ayağımızla terlik giyerek pedal gibi vuruyoruz yastık düzeninde:D
upup
upupu
Fruity loops akar davula para verenler bakar
yokmu daha davulcu ve resim koyucak olan hadi arkadaşlar konu ölmesin hazır imzamız bile var.
quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
Elektronik davullar hakkında birkaç merak ettiğim konu var. Konumum itibarı ile normal set kuramıyorum. Hem yer hem de gürültü açısından elektronik davul düşünüyorum. Bir aralar çalıyordum fakat mecburiyetten bi kenara itmiş oldum. Var mı bu elektronik davullarla tecrübesi olan arkadaş???
Aynısını kullanıyorum dostum bunla başladım bateriya yaklaşk 2 aydır çalıyorum ama çok nadir.Az çok bir seviyeye geldim öss dolayısıyla ara vermeyi düşünüyorum şu sıralar ama sınavdan sonra daha da ilerletip akustiğe geçebilirm.
Elektronik davullar hakkında birkaç merak ettiğim konu var. Konumum itibarı ile normal set kuramıyorum. Hem yer hem de gürültü açısından elektronik davul düşünüyorum. Bir aralar çalıyordum fakat mecburiyetten bi kenara itmiş oldum. Var mı bu elektronik davullarla tecrübesi olan arkadaş???
Aynısını kullanıyorum dostum bunla başladım bateriya yaklaşk 2 aydır çalıyorum ama çok nadir.Az çok bir seviyeye geldim öss dolayısıyla ara vermeyi düşünüyorum şu sıralar ama sınavdan sonra daha da ilerletip akustiğe geçebilirm.
Evde roland td4 kullanıyorum en basitinden.. tavsiye ederim daha rahat edersin
upupu
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
Ben de ramazanla ilgili bir konu sandım
Aynen
upup
Setup'ın en son hali ve en net resimler geçen gittiğimde çekmiştim.
Evi barkı satıp böyle bişey almak lazım
739 kblık resmi nasıl koydunuz 200 kb sınırı yokmu yoksa bende resim koyacağımda
setupun son hali
Neden çaldığınız şarkıların isimlerini yazıyorsunuz ki? İyi bir davulcu her şarkının arkasına zaten ritim uydurabilir. Hatta şarkıyı yeterince dinlediyse orjinal halini bile kolaylıkla çalabilir.