quote:Orjinalden alıntı: Exadusthebest Yaşasın Zenciler yaşasın ku-klux klan Ku-Klux Clan zencilere karşı kurulmuştur dostum. Youtube'a "Budweiser Wazzup" yazın izleyin.Süper reklam.
quote:Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan quote:Orjinalden alıntı: fuatturkrap quote:Orjinalden alıntı: Çöl Gezer quote:Orjinalden alıntı: Tim Robbins Var resmini koymuştu bi ara baya. Zenci yerine SİYAH diyelim bence.. İyide niye siyah diyelim zenci benim bildiğim aşağılamak manasına gelmiyor ki öyle olsa zenci demem zaten Zenci kelimesi yurtdışında bir çok yerde aşağılama manası taşır bu yüzden yasaklanmıştır. Bence de "siyahi" daha uygun bir kalıp... Türkçeden başka zenci kelimesi olan dil var mı??? Nigga ne demek bilmiyorsan o lanet zenci kıçını mahallemden çıkar.
quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Adamların kasları doğuştan bizim kaslardan daha gelişmiş oluyor . kaslada kalmıyorlar
quote:Orjinalden alıntı: ugr7 quote:Orjinalden alıntı: Exadusthebest Yaşasın Zenciler yaşasın ku-klux klan Ku-Klux Clan zencilere karşı kurulmuştur dostum. Youtube'a "Budweiser Wazzup" yazın izleyin.Süper reklam. bunun kitabı mı vardı ajanlı fln?
quote:Orjinalden alıntı: ZamansizKar quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Adamların kasları doğuştan bizim kaslardan daha gelişmiş oluyor . kaslada kalmıyorlar
quote:Orjinalden alıntı: Kènan quote:Orjinalden alıntı: ZamansizKar quote:Orjinalden alıntı: DieselTRoniC Adamların kasları doğuştan bizim kaslardan daha gelişmiş oluyor . kaslada kalmıyorlar Kaldırıyorlar