Şimdi Ara

Donanimhaber dolandirilmama Engel oldu (SSLI) BU ARKADAŞA DIKKAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Halen anlayamadınız mı adam sazan sarmalı yapacaktı böyle Online sanal şeylerde sazan sarmalı çok dönüyor . Bu adam senin paranı ödeyecekti ama sonunda sen dolandırıcı olacaktın. Şöyle söyliyim birine bir ürün satıyormuş gibi yapacaktı , sonra diğer ürünü almak isteyen kişiye senin hesap bilgilerini verecekti ondan sonra da sen adama hesabı teslim edecektin . Senin hesabına para yollayan adam da sefadan ürün bekleyen adam olacaktı sonra polise dolandırıldım diye şikayet edecekti sen kendini kanıtlayana kadar dolandırıcılıktan yargılanacaktın.

Sefada senden aldığı hesabı 3 5 kuruş altına da olsa satacaktı aldığı para kendisine kâr kalacaktı .

Sefa bu yolla fiziki bir mal almak istese ya kargo adresi olarak ev adresini verecekti ya da kargoyu şubeye istese bile şubeden teslim alırken tc kimlik nosu istiyorlardı bu Adam da kendini ifşa etmemek için sanal online şeyler satın almak istedi .

Bence bu adam seni dolandırmak istemedi , dolandırdığı oyunun bir parçası yapmak istedi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle sacma sacma yazan insana dolandirici olmasa bile satma zaten. Ergen falan galiba.

• Klord kullanıcısına yanıt
    Kanka 2. El muhabbetlerinde çoğu kişi sözleşme benzeri bişey yapmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52CM

Sen hep İnternetten korsan indiriyorsun degil mi?
    Evet hocam
    Ayrica internet cafelerden caliyorum flash bellekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.technopat.net/sosyal/konu/letgo-dolandiricisi.634296/

21 aralik 2018 de acilmis bir konu eleman dolandirmaya halen devam ediyor

• Bu şahsı hâlâ savcılığa veren birisi olmadı mı ya?

Bu arada konu sahibi hocam sizi 2016 sınav senesinden hatırlıyorum nereyi kazandınız

• quote:

Orijinalden alıntı: wormwood06

Arkadaşlar Halen anlayamadınız mı adam sazan sarmalı yapacaktı böyle Online sanal şeylerde sazan sarmalı çok dönüyor . Bu adam senin paranı ödeyecekti ama sonunda sen dolandırıcı olacaktın. Şöyle söyliyim birine bir ürün satıyormuş gibi yapacaktı , sonra diğer ürünü almak isteyen kişiye senin hesap bilgilerini verecekti ondan sonra da sen adama hesabı teslim edecektin . Senin hesabına para yollayan adam da sefadan ürün bekleyen adam olacaktı sonra polise dolandırıldım diye şikayet edecekti sen kendini kanıtlayana kadar dolandırıcılıktan yargılanacaktın.

Sefada senden aldığı hesabı 3 5 kuruş altına da olsa satacaktı aldığı para kendisine kâr kalacaktı .

Sefa bu yolla fiziki bir mal almak istese ya kargo adresi olarak ev adresini verecekti ya da kargoyu şubeye istese bile şubeden teslim alırken tc kimlik nosu istiyorlardı bu Adam da kendini ifşa etmemek için sanal online şeyler satın almak istedi .

Bence bu adam seni dolandırmak istemedi , dolandırdığı oyunun bir parçası yapmak istedi ...
    Bu adam doğru söylüyor çünkü hesap bilgilerini bu şekilde istemesinin başka sebebi olamaz. Bazı olaylar atlatınca adam nitelikli dolandırıcılığa dönmüş öğrenip resmen artık

• Dün uğraştırdım bu kişiyi, yine arayacak. Bu sefer iyice başak geçicem. :D

Donanimhaber dolandirilmama Engel oldu (SSLI) BU ARKADAŞA DIKKAT

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pısırık pısırık cevaplar vermişin okurken sinirlendim
  • Küfürlerden teyit ettim bizim Sefa bu

• Önceki konu neden kapatıldı bilgisi olan var mı?

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    O oyunları yapan adamları neden enayi yerine koyuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52CM

O oyunları yapan adamları neden enayi yerine koyuyorsun ?
    Ya birader sen ne diyon allasen ya
    He he bak simdi cok vicdan azabi cekmeye basladim
    Yazma bi daha bana

Normal bir insan olsaydın vicdan azabı çekerdin işte.
    Oyun kategorisinde sınıflandırılmış ürünlerinde elbette bir değeri ve o ürünü üreten insanlar var. Haliyle maddi değeri var fiyatlar tartışılabilir ama para ödemeden korsan yazılım kullanmak hırsızlıktan ibarettir. Duyar kasmıyorum sadece bilgilendirme amaçlı ama bu kadar basit olmayın!
  • Tekrardan merhaba hocam, Türk alman Universitesi bilgisayar mühendisliği

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Tekrardan merhaba hocam, Türk alman Universitesi bilgisayar mühendisliği
    Bana şöyle bir şey yazmıştın hocam çok iyi hatırlıyorum. "Hocam sende ilk sene ucundan mezuna kalıp 2. Senesinde derece yapacak tip var" ilk sene 24k dan mezuna kaldım 2. Sene ygs 6 lys 13k tıpa gittim ben de. Anılarım canlandı ya

• Yalovadaysa çok kolay bulunur.

Ad ve soyadı lazım sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 14 Haziran 2019; 21:10:20 >
  • Arkadaş gerçekten Yalovadaysa kolay bulunur. Bu tipte birini gördüm sanki daha önce ortamlara giren tiplerden olması lazım..
    Ama bana adamın adını soyadını bulun. Bende öğrenmeye çalışırım.

• hocam adı yukarıda da yazmışlar, adı Sefa. Kimliğini bile almıştı bir arkadaş büyük ihtimalle kimliğin ssi elinde olan vardır. uplamış olayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.