Şimdi Ara

Donanimhaber'e yazdığım 2.şarkı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rock yapmaya karar verdim ilk şarkımın sözlerini yazıyorum..

bööğöğöğğösğötğöğfğjsğdfjsğgğ hrrrrrrraaaaa aağğğğğ ffffffrhrrrrhböğğğğğğ
  • Aziz Nesin'in dediği gibi Türkiyede her 3 insandan 5'i şair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan -- 2 Haziran 2009; 21:37:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: head

Bizim ülkemizde her Rap dinleyen Rapci olmaya çalışıyor.

Bırakın Sago var zaten, bilmem anlatabildim mi?

(:

Adam dalgasına açmış zaten konuyu ama ilk dediğin doğru.Ama Sagopa'ya da rapçi diyebiliyorsan..Eski şarkıları güzeldir hoştur ama hiç bir şarkısı kesinlikle rap değildir.

Size göre rap olmayabilir, bize göre rap.

Sago'ya arabeskci diyenler, genelde 1-2 şarkısını dinleyen insanlar.

Ama rap diye tabir edilen, hızlı ritim ve sözlerle ilerleyen parçaları da var.

• freestyle mı yaptın orada?
  • 2-3 sayfa konulara baktım genel olarak ne konuşulmuş bir baktım sonra aklıma ne geldiyse yazdım.
  • quote:

quote:

quote:

(:

Adam dalgasına açmış zaten konuyu ama ilk dediğin doğru.Ama Sagopa'ya da rapçi diyebiliyorsan..Eski şarkıları güzeldir hoştur ama hiç bir şarkısı kesinlikle rap değildir.

Hemen hemen bütün şarkılarını bilirim merak etme.Olay hızlı ritimde felan değil yalnızca.Kafiyeler, söyleniş, anlatmak istenen vs.

•  Donanimhaber'e yazdığım 2.şarkı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 2 Haziran 2009; 21:42:26 >
  • güzel olmuş adamım beğendim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

(:

Hemen hemen bütün şarkılarını bilirim merak etme.Olay hızlı ritimde felan değil yalnızca.Kafiyeler, söyleniş, anlatmak istenen vs.

Belki onun inancı ters geliyordur size, Sagopa bu yüzden çok taraftarını kaybetti zaten.

Ceza, sansar vs. bunları da dinledim fakat gerçekten bana göre Sagopa ile kıyaslanamazlar bile.

Neyse canım, hepimizin zevki farklı sonuçta.

(:

• head

İnancı bana niye ters gelsin ben Müslüman doğdum Müslüman ölürüm.Ben Sagopa'yı hala dinlerim ama inan kendini çok bozdu.Kaybettiğinin kat kat fazlasını aldı, eskiden kimse bilmezken onu şimdi bilmeyen kalmadı.İnançlı olan insan inancını daima kendine saklar ben bunu bilirim.Radyoda söylediği abuk subuk laflar kimden olduğunu çok net gösteriyor.
  • senin lanet oılası saçmalıkların umrumda değil adamım şimdi lanet olası kıçını kaldır ve toz ol burdan

• Belki onun inancı ters geliyordur size, Sagopa bu yüzden çok taraftarını kaybetti zaten.

Ceza, sansar vs. bunları da dinledim fakat gerçekten bana göre Sagopa ile kıyaslanamazlar bile.

Neyse canım, hepimizin zevki farklı sonuçta.

(:

Evet kaybettiği taraftarlarından biride benim eski pesimist tarzında kalsaydı daha iyi olurdu bence sadece maneviyata reklam için yöneldi bence sonuçta overground ve albüm satıyor.Cezayı bende sevmem pek ama sansar sağlamdır 21 gram mixtape,sanstape vol.1 indir dinle tavsiyemdir ayrıca myspacede birçok underground mc var onların profiline girip dinlemenide tavsiye ederim.Ben sana bikaç tane sayim şanışer,bela,saian,patron,şehinşah,no1,dapoet,grejuva,fieber,hayki... daha bu liste uzar gider bunları dinle derim tabi dediğin gibi zevkler farklı ama olsun rap hakkında daha çok birikim sahibi olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 2 Haziran 2009; 21:53:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

freestyle mı yaptın orada?

tamamen freestyleydi
  • owwww yeah man
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroWar

senin lanet oılası saçmalıkların umrumda değil adamım şimdi lanet olası kıçını kaldır ve toz ol burdan

translation....

i dont care that f**king sh*t man.Now get up your ass and go f**k away.

zenci ağzıyla söyleyiniz
  •  Donanimhaber'e yazdığım 2.şarkı !
  • Hangi gezegendenim demiştin?
  • Gercekten Freestyle mı yaptın ? Oww yea Man Oww Yea ! Sana puanım 10 Kankam
  • bsg
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyako

quote:

Orjinalden alıntı: mcr@e.alprn

Şaka mısın ?

sorduğun ayıp kör müsün?

TOTO dan mı çıkıyorsun,YOksa gazeteden kaç kupon a veriyorlar seni

Donanimhaber'e yazdığım 2.şarkı !

Emeğine saygım var ama olmamış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.