Şimdi Ara

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
6
Favori
12.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma tantana olmuş forumda ya çoluk çocuklamı turnuva yapıyoruz anlamadım.Niye bukadar büyütüyorsunuz arkadaşlar altı üstü bir turnuva bir oyun ya.Bir taraf tekrar iki maç yapsa nolur diğer taraf 2 maçı yenilmiş saysa nolur.Gerilim yaratmanın anlamı yokki.Noldu işte şimdi adamlar bir daha turnuva düzenlemeyecek.Sonrada neden yapmıylar böyle organizasyonlar diye sızlanırsınız.Ben yönetici arkadaşın yerinde olsam bu turnuva bitince işte yok turnuvadan çekilirim şöyle yaparım böyle yaparım diyen hiç kimseyi turnuvaya almam bidaha.Ama adamlar bir daha düzenlemeyecek tabi böyle bir organisazyon sizin gibi herşeye muhalefet arkadaşlar yüzünden.Ben hiç bukadar abartmanın geregi olmadığını düşünüyordum şurda zevk almaya maç yapıyoruz okuduklarımla çok şaşırdım gerçekten.Adam bizim iyiliğimiz için turnuva düzenliyo üstüne bir de dünya kadar laf.yazık.

• D grubu monaco-roma 2.1 ----roma-Monaco 0.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga226 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben porto olsam inan sukrederdim Ya bu monacoyu alirken o kadar para yatirdilar takima vardir biseyler dedim gel gor ki orta seviye bi ligue 1 takimi olmus cikmis, biraz alistim ama keske oncesinde 1-2 mac atsaymisim farkli olabilirdi. Yinede tebrik ediyorum seni iyi oynuyorsun

Bu arada;
    Monaco 2-1 Roma
    Roma 0-0 Monaco

• Sıfır çekmedim çok şükür
    Böylece grup maçlarımı tamamlamış oluyorum 3 puanla..ama skorları ve gidişatı sürekli takip edeceğim , elbette yeni turnuvayı da
     Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü) Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü)

• İlk maç skoru okunmuyor
    Bayer - 1
    Milan - 0

• Bizim grup maçları tamamlandı

1.Hafta : Milan 0-1 Spurs / Bayer 2-5 Valencia
    2.Hafta : Milan 3-2 Bayer / Spurs 1-0 Valencia
    3.Hafta : Milan 3-2 Valencia / Spurs 3-0 Bayer

4.Hafta : Milan 1-1 Spurs / Bayer 0-1 Valencia
    5.Hafta : Milan 0-1 Bayer / Spurs 2-1 Valencia
    6.Hafta : Milan 0-1 Valencia / Spurs 4-1 Bayer

Puan Durumu

1) Tottenham - 16 Puan
    2) Valencia - 9 Puan
    3) Milan - 7 Puan
    4) Bayer - 3 Puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Bizim grup maçları tamamlandı

Puan Durumu

1) Tottenham - 16 Puan
    2) Valencia - 9 Puan
    3) Milan - 7 Puan
    4) Bayer - 3 Puan

seni gözüme kestirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Bizim grup maçları tamamlandı

Puan Durumu

1) Tottenham - 16 Puan
    2) Valencia - 9 Puan
    3) Milan - 7 Puan
    4) Bayer - 3 Puan

yaktı bizi milan :D

zevkli maçlardı grup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, şampiyon bizim gruptan çıksın inşallah :P

bir sonra ki turnuvada artık diyecektim ki bu ilk ve son turnuvaymış, neden böyle oldu anlamadım, kırılma noktası kesinlikle empatisiz saygısız düşüncesiz yazışmalar. bir cümleyi yazarken, özellikle de olumsuz bir duygu aktarmak istiyorsak kesinlikle 2 kez yazdığımızı okuyup gönder butonuna basmalıyız. ben konu içeriğinde geçen yazışmalarda aksi bir durum bulamadım, savunma ve şikayetler yerli yerinde fakat az öncede bahsettiğim gibi empatisiz, saygısız düşüncesizce yazışmalar, sözün gittiği yerlerde ki insanların haklı olarak kırılmasına sebep oldu.

tekrar turnuva düzenlenirse keyifle katılırım. umarım yapılır, yapılırsa da bu sefer PSG falanda denk gelebilsin, Milan miğdemi bulandırdı :D

• yani en ufak pürüzde turnuva düzenlemekten vazgeçilmesi acımasız olur. burada belirli saygı çerçevesinde herkes görüşlerini belirtti ve ortak bir karara varıldı.
    neden bir daha turnuva düzenlenmeyecek? bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı?
  • Muhibbi kullanıcısına yanıt
    aslında tek takım belirlenecek ve herkes aynı takım ile oynayacak. tam güç dengesi o zaman olur bence.
    valenciada rodrigo var mesela tutabilene aşk olsun

kura ile oylama ile 1 takım belirlenecek 5 yıldızlı (madrid-bayern-barcelona) o takım tek takım olacak.
  • Güven kullanıcısına yanıt
    İNŞALLAH PS3 İÇİN DE BÖYLE BİR TURNAVA DÜZENLENİR YAKIN ZAMANDA. OLURSA İLK BEN KATILIRIM. KEŞKE PS3 İÇİN DE OLSAYDI.
  • Hastalandigim vakte gelmis goremedim tuh ya

• Yönetim duzenlemezse bende turnuva duzenleyebilirim bir konu açarız fikstur puan durumu hazırlarım kurallarımız daha net olur milli takımlarla Avrupa şampiyonası dünya kupası beş yıldızlı takımlarla şampiyonlar ligi 4 yıldızlılarla uefa Avrupa ligi gibi farklı organizasyonlarımız olur birincilere odullerde ayarlarız bende futbolla ilgili kitaplar var onlardan gönderebilirim

• fuleCo kullanıcısına yanıt
    harika olur , sonuna kadar destekçin olurum. kendi işimi yaptığımdan ötürü bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum. gün içerisinde çok vaktim oluyor. uğraşırım yani yeter ki oyundan daha fazla zevk alalım
  • Şöyle bir düşüncemiz vardı. Bir sonraki turnuvayı yine 4 buçuk ve 4 yıldızlı takımlarla 32 kişi yapacaktık. Yarı finale kalan dört arkadaş için 5 yıldızlı takımlar arasından kura çekerek yarı final ve final maçlarına Real Madrid, Barcelona, Bayern, PSG, Chelsea gibi beş yıldızlı büyük takımların turnuvaya dahil olmasını sağlayacaktık.

Yönetim olarak en ufak bir çıkarımız olmadan sizler için bir organizasyon düzenleyip, daha sonra turnuvadan çekilirim tehditlerine maruz kalıyoruz. O sebeple bir daha düzenlemeyi düşünmüyoruz. Kendi aranızda düzenleyebilirsiniz, konseptinizi belirleyebilirsiniz tabi ki.

Birazdan güncel tabloyu atacağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arsenal 2-1 Schalke04

Schalke04 3-1 Arsenal
     Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü)
  • Yapılan tartışmayı yeni okudum uzatmak istemiyorum, ancak madem atacani arkadaş kalan 4 maçla devam edecek belirteyim; Zenit ile 2 maçı da yaptım Everton'dan hemen sonra, 4 maç 6 puan ile devam etsin. Haksızlık mevzusu yapılıyorsa ona da yapılmasın.

@atacani @Güven

• Atletico Madrid 1-0 Napoli
    Napoli 0-1 Atletico Madrid

Not: 2 maçta 1-0 bitti 3-0 gözükmesinin sebebi maçın bitiminde oluşan bağlantı sorunudur yanlış anlaşılma olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacani -- 26 Şubat 2015; 18:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Şöyle bir düşüncemiz vardı. Bir sonraki turnuvayı yine 4 buçuk ve 4 yıldızlı takımlarla 32 kişi yapacaktık. Yarı finale kalan dört arkadaş için 5 yıldızlı takımlar arasından kura çekerek yarı final ve final maçlarına Real Madrid, Barcelona, Bayern, PSG, Chelsea gibi beş yıldızlı büyük takımların turnuvaya dahil olmasını sağlayacaktık.

Yönetim olarak en ufak bir çıkarımız olmadan sizler için bir organizasyon düzenleyip, daha sonra turnuvadan çekilirim tehditlerine maruz kalıyoruz. O sebeple bir daha düzenlemeyi düşünmüyoruz. Kendi aranızda düzenleyebilirsiniz, konseptinizi belirleyebilirsiniz tabi ki.

Birazdan güncel tabloyu atacağım.

Bir PM attım ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• Bilgi için teşekkürler. Atletico Madrid'in Zenit maçını da ekledik.

Oynanmayan maçlar :

A GRUBU

Everton - Zenit
    Zenit - Everton

Everton - Napoli
    Napoli - Everton

B GRUBU

Roma - Porto
    Porto - Roma

Monaco - Liverpool
    Liverpool - Monaco

C GRUBU

Tüm maçlar tamamlandı.

D GRUBU

Schalke 04 - Benfica
    Benfica - Schalke 04

İnter - Benfica
    Benfica - Inter

Puan Durumları : ( PTS : Puan, P : Oynadığı maç sayısı )

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.