Şimdi Ara

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
6
Favori
12.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

Abicim sizde bilinçli olarak mı yapıyorsunuz anlamayacak ne var diyor ki oynanan 2 maçı yok saymıyoruz sadece tekrar edilecek , yani ne atletico nede everton 0 puanda kalıp 2 maç haklarından olmayacaklar diyor , sonuçta yine aynı şekilde 6 maç yapacak diyor . Ama eğer atletico menajeri yani ben kabul edersem ki ettim bu kadar sorun edip kendinize güvenmediğinizi gösterdiğiniz için örgütlendiğinizden dolayı 4 maç oynayacam 0 puanım olacak , yok hayır türkçe olan bir şeyi okumak bu kadar mı zor ? Tekrar tekrar yanlış anlamak için okudum ama beceremedim bir türlü pes yani 1 değil 2 değil 3 kişi nasil anlamaz

Mağlup olan Takım'ı üstlenme kardeşim o zaman beni ilgilendirmez.

Yok hakkaten okuduğunu anlamakta bir problemin var , ben mağlup takımı üstlendiğin için problem etmedim bana uyar dedim ama bu tavrından sonra ben seninle o 2 maçı yapmak istiyorum madem bu kadar değerliymşş o 6 puan kimse haketmeden kazanmasın takımın sahibi benim ve benimle maç yapmadan neden 6 puan önüme geçiyormuşsun?

Zaten daha önce Yaptım o maçı ben yapmasaydım Haklısın ama yaptığım ve kazandığım Maçları tekrar oynamam sende sonradan gelipte burada ahkam kesme bence boşuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abicim sizde bilinçli olarak mı yapıyorsunuz anlamayacak ne var diyor ki oynanan 2 maçı yok saymıyoruz sadece tekrar edilecek , yani ne atletico nede everton 0 puanda kalıp 2 maç haklarından olmayacaklar diyor , sonuçta yine aynı şekilde 6 maç yapacak diyor . Ama eğer atletico menajeri yani ben kabul edersem ki ettim bu kadar sorun edip kendinize güvenmediğinizi gösterdiğiniz için örgütlendiğinizden dolayı 4 maç oynayacam 0 puanım olacak , yok hayır türkçe olan bir şeyi okumak bu kadar mı zor ? Tekrar tekrar yanlış anlamak için okudum ama beceremedim bir türlü pes yani 1 değil 2 değil 3 kişi nasil anlamaz

Yok hakkaten okuduğunu anlamakta bir problemin var , ben mağlup takımı üstlendiğin için problem etmedim bana uyar dedim ama bu tavrından sonra ben seninle o 2 maçı yapmak istiyorum madem bu kadar değerliymşş o 6 puan kimse haketmeden kazanmasın takımın sahibi benim ve benimle maç yapmadan neden 6 puan önüme geçiyormuşsun?

Zaten daha önce Yaptım o maçı ben yapmasaydım Haklısın ama yaptığım ve kazandığım Maçları tekrar oynamam sende sonradan gelipte burada ahkam kesme bence boşuna.

Ahkam kestiğim yok iyi niyetle dedim tamam madem bu kadar önemliyse öyle olsun ama bu tavırlarından sonra ben 2 maçı yapmak istiyorum sonradan geldiğim de yok sanirsin aylardır olan bir turnuva , organizatör böyle bir şansım olduğunu söylüyor bende bu şansı kullanmak istiyorum 2 maçı senle yapicam

• atacani kullanıcısına yanıt
    Konu kendine güven meselesi değil arkadaş iki maç yapmış 6 puan almış rakip turnuvadan çekildi diye emeği göz ardı edilemez.sizde daha sonra turnuvaya katılarak turnuvanın devamını sağlıyorsunuz.belkide danimarkanın Euro 92 zaferi gibi sonradan turnuvaya katılıp tum maçları kazanıp şampiyon olacaksınız bir de böyle bakmak lazım keyifli oyunlar.NOT:sırbistan Euro 92 ye katılma hakkı elde etmesine rağmen balkanlardaki savaş nedeniyle turnuvadan çekilmişti uefa sırbistan yerine turnuvaya danimarkayı dahil etti.danimarkalı oyuncular tatillerini yarıda kesip hazırlanmadan turnuvaya katıldılar sürpriz bir şekilde gruptan çıkıp finalde almanyayı yenerek kupaya uzandılar.

• inter 1-3 arsenal
    arsenal 0-0 inter

ss gelecek

11 puanla tamamlanmistir grup maclari (arsenal)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

Bugün yapar mıyız maçları

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ahkam kestiğim yok iyi niyetle dedim tamam madem bu kadar önemliyse öyle olsun ama bu tavırlarından sonra ben 2 maçı yapmak istiyorum sonradan geldiğim de yok sanirsin aylardır olan bir turnuva , organizatör böyle bir şansım olduğunu söylüyor bende bu şansı kullanmak istiyorum 2 maçı senle yapicam

Ben kabul etmiyorum arkadaş bunu öyle bir dünya yok

• Affedersiniz ama 1 kısının yaptıgı hatayı neden richie rich cekiyor? Rakibi çekilmiş olabilir. Neden bunun faturası bu arkadasa kesiliyor? Bence yaptığınız sadece "haksızlık". Atacani kusura bakma fakat sende ic güveysi gibi gelio burda yok mac istiyorum su bu diyemezsin oyle bir hakkın yok. Bu adam macını oynamış sonucunda 6 puanını almis. Bu kadar basit bir olayı neden buyutuyorsunuz. Bence bu turnuvayı ya iptal edin Cunku olay büyümeye başlıyor. Ama dedigim gibi düşünsenize gercek bir turnuvadasiniz rakibiniz çekiliyor. Siz ne diyeceksiniz yenen takıma. Pardon sen yendin tamam senin rakibin ayrıldı bunada tamam ee bu macı yeniden oynayacaksın? Az mantıklı düşünürseniz zaten boyle bisey olmayacağı degil olamayacağını görürsünüz. O yuzden richie rich hakkını savun emin ol burda senin benim gibi düşünen cok kisi var. Hakkını ara bosuna mac yapmana gerek yok.

• Bu turnuva sonuçlanmadan biter
  • cenkshn kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam Bende tavrımı koymak adına richie rich arkadaşın puanları iade edilmezse turnuvadan çekileceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

quote:

Yaparız dostum, tv şuanda meşgul :/ birazdan açıyorum ps i seni eklerim :)

Güncel konuyla ilgilide yapılan maç yapılmıştır puan tablosundaki rakamlar değişmez :) kişiler değişirsede gelen puanlamada kaldığı yerden devam eder, Katılan kabul etmiyorsa bunu kabul ederek girecek bir çok kişi vardır heralde. Sayısız turnuvada bulundum, olması gereken aslında çıkan kişinin puanlarının diğer 3 kişiye galibiyet olarak dağıtılmasıdır :) futbol aşktır, şuan gruptaki kişiler terkedilmiş sevgililer gibi duruyor benim gözümde :)

• quote:

quote:

quote:

Güncel konuyla ilgilide yapılan maç yapılmıştır puan tablosundaki rakamlar değişmez :) kişiler değişirsede gelen puanlamada kaldığı yerden devam eder, Katılan kabul etmiyorsa bunu kabul ederek girecek bir çok kişi vardır heralde. Sayısız turnuvada bulundum, olması gereken aslında çıkan kişinin puanlarının diğer 3 kişiye galibiyet olarak dağıtılmasıdır :) futbol aşktır, şuan gruptaki kişiler terkedilmiş sevgililer gibi duruyor benim gözümde :)

Haklısınız hocam

• Yazdığım şey tam olarak anlaşılamadı sanırım.

İki taraftan birisi kabul ediyorsa kim kabul ediyorsa o doğrultuda hareket edebiliriz. İki tarafta kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok, burada kimseye bir şey dayatamam, şu haklı bu haksız diye hüküm veremem. İki tarafta kendine göre haklıdır. Atletico Madrid'i alan arkadaşa sıfır puanla devam et etmiyorsan başka yedek alacağızda diyemeyiz, Richie Rich'e maçı tekrar oyna da diyemeyiz.

Turnuvadan çekilirim tehditlerine gerek yok. Anlaşamazsanız turnuvayı iptal edeceğiz zaten.

Kolay gelsin herkese.
  • quote:

quote:

quote:

Kapattım ben
    Yarın bu saatlerde müsait olurum

• Benim eskilerden fifa 11/12 de yabancı forumlarda katıldıgım turnuvalarda yedekten giren devraldıgı kişinin istatiklerini kabul eder bende birkac kere katılmıştım bu şekilde.Turnuva yönetcisi acemi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendinho

Benim eskilerden fifa 11/12 de yabancı forumlarda katıldıgım turnuvalarda yedekten giren devraldıgı kişinin istatiklerini kabul eder bende birkac kere katılmıştım bu şekilde.Turnuva yönetcisi acemi galiba.

Kesinlikle haklısın. Yani görülmemiş bişey.Sen gel turnuvadan çekil sonra senin yerine gelen adam yeniden maç yapsın.Ee oda gidecek yenildikten sonra ne olacak yenidenmi maç yapılacak tekrardan ? Biraz mantıklı düşünelim ve hak yemeyelim lütfen..
  • Turnuva bozulmasın ben 2 maçı oynamadan kaybetmiş sayılmayı kabul ediyorum

• atacani'ye anlayışı için teşekkür ederim.

Napoli ve Zenit maçlarını arkadaşlarla iletişime geçerek yapabilirsin.

Grup maçları bitince puan tablosunu güncelleyeceğim.
  • Liverpool 1-4 Porto
    Porto 1-0 Liverpool

Porto 1-0 Monaco
    Monaco 1-6 Porto

Maçlar için arkadaşlara teşekkürler tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Liverpool 1-4 Porto
    Porto 1-0 Liverpool

Porto 1-0 Monaco
    Monaco 1-6 Porto

Maçlar için arkadaşlara teşekkürler tekrardan.

Takım kötü diyorsun ama skorlara bak

• Skorlar takım değil ben iyi olduğum için öyle

Şaka bir yana takıma alışmaya başladım ama yine de Liverpool ya da Roma'yı tercih ederdim o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.