Şimdi Ara

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
6
Favori
12.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kusursuz oyunu bilerek yapmıyorlar ki bir sonraki seriyi de alalım diye : ) ama bu tip sorunlar düzelecek işler değil. iş bir şekilde kazanç amaçlı olunca böyle oluyor.
  • girice kullanıcısına yanıt
    Modun amacı zaten iyi kimyalı bir takım kurmak. Parayı veren düdüğü çalar olduğu için hiç bulaşmadım ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Modun amacı zaten iyi kimyalı bir takım kurmak. Parayı veren düdüğü çalar olduğu için hiç bulaşmadım ben.

Bende bundan bahsediyorum kardeşim neden kimya asıl amac? amaç bu olmamalı ben sadece aynı takımdaki oyuncularla bi takım kurmaya calısıyosam FUT ta ne anladım transferden ne anladım oyunun lig usulu olmasından? Ozaman gider normal sezonda kapışırım zaten orda mevcut bütün oyuncular.Bence çok büyük bir yanlıs bu herşeyi para görmeselerdi keşke.Hatırlarmısınız bilmem ben pes 2011 de online ana liginden büyük keyif almıştım onda bu transfer olayları falan istediğin gibiydi ve güçlü olan bariz bileğinin hakkıyla oynayan belliydi ama ondada oyunu dondurup hile yapan insanlar vardı o yüzden onunda tadı kaçmıştı.

Simdide pesin hali ortada zaten hiç oynanmaz bir yapım oldu çıktı heleki online ı bukadar berbat hale getireceklerini bilmezdim lagdan geçilmiyor.Yani bu pesin 2011 master lig modunun 2016 fifa versiyonu olsaydı valla daha baska bişe istemezdim.İstedigin takımı kur bileginin hakkıyla oyna..Ama hayal tabi bu.

• Son durum nedir şimdi arkadaşlar katılımlar tamam mı?
    Kuralar ne zaman çekilecek?
    Grup sonuncusu olmaya sabırsızlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence simdilik 16 takim olsun ileride bir turnuva daha duzenlenir 32 kisilik yapilir. 3 kisi daha gelirse kuralar cekilsin ve aksama maclarina baslasin herkes

• katılımcı sayısı kaç oldu
    karıltı ortalık..arkadaşlar FUT eleştirilerimizi FUT konularında yapsak daha iyi olacak.
    yukarıda ben de turnuva konusu dışında yazdım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

katılımcı sayısı kaç oldu
    karıltı ortalık..arkadaşlar FUT eleştirilerimizi FUT konularında yapsak daha iyi olacak.
    yukarıda ben de turnuva konusu dışında yazdım kusura bakmayın

Haklisin sildim mesajimi.

En kisa zamanda başlarız umarım. 16 kisi doldu sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede turnuvaya başlayalım 32 zor cıkacak gibi.Daha sonra bir turnuva daha yapılır gerekirse bende o görüşteyim.
  • Arkadaşlar kuralar monacoda mı çekiliyor platiniyi mi bekliyoruz:)

• umarım kuralar rahmanidir
    ahmet çakarın senaryosu gibi titreşimli toplar olmasın asdfasd
  • sayı tamam ise kuralar çekilde artık diyorum.
    takımımızı bilelim de ofiste vakit varken overallere bakalım uygun diziliş analizi yapalım
  • ultrAsGalat kullanıcısına yanıt
    Bende bir iki hazırlık maçı yaparım takımımızı oğrensek iyi olacak

• ses seda yok
  • Katılımcı listesinde 14 kişi var gibi duruyor.

Richie Rich
    mustafa14533
    SirAlex
    ScRyedd
    ank_yer_6
    noname0056
    tolga226
    MARCO
    CONQUER.
    ultrAsGalat
    SFY
    fuleCo
    girice
    rude.

Eklediğim, atladığım var mı ?

16'ya tamamladındığında takım ve eşleşmeleri burdan bildireceğim. Aslında bir kaç gün bekleyip 32 takıma da çıkarabilirdik. 32 takıma çıkarırsak takım listesi şöyle oluyor :

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü)

• Güven kullanıcısına yanıt
    32 takıma kaç günde çıkarız tahminen?
  • mart ayından önce turnuvanın bitmesi süper olurdu
    mart ayının ilk haftası sırasıyla anadolu efes-kızıl yılız ve fener maçları var ipekçide
  • Yer varsa bende katılmak isterim

Psn: BahtiyarOcak
    Yer: Istanbul

• umarım diğer platformlarada yapılır böyle küçük zevkli turnuvalar
  • Bu ayın sonuna kadar turnuva daha seri bir şekilde biter 16 kişi ile birdahaki sefere yapılır 32 kişilik.

Ayrıca konuya yansıma yapılırsa daha çok katılımcı gelir şuan sadece "Gruplar / Topluluklar / Turnuvalar" bölümünde gözükmekte bunu tüm Playstation bölümüne yansıtırsanız katılımcı sayısı bu gece bile 32 olabilir
  • 1 kişi kaldı 16'ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.