Şimdi Ara

█DonanımHaber hangi internet sağlayıcısını kullanıyor?█(DH lıya özel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
1
Favori
25.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

█DonanımHaber hangi internet sağlayıcısını kullanıyor?█(DH lıya özel)

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: altugerbasi
    Evde superonline 20Mbit sınırsız,
    iPhone da Turkcell 3G 4GB

İste ayricalikli kullanim boyle olur, hem Gsm hatti , hem internet hem de telefon en kalitelisinden ...

Nokia - ttnete ayricalik demek cok komik kaliyor bu durumun yaninda ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Tabiki ttnet..NEdense nokia ttnet turkcell bu 3lü bana hep ayrıcalıklı gelir

ttnet ve nokia ayrıcalıklı ise SuperOnline Fiber ve iPhone ne acaba ?

iphone nin bu süratli çıkışı nokia yı kalbinden vurdu ve her geçen gün nokia nın cirosunu düşüyor.

TTnet te ise durum farklı süperonline de iyi olmasına rağmen reklam ve şaşırtıcı kampanyalardan dolayı mı diyelim yoksa başka nedenden mi bilemiyorum TTnet bu ankette de görüldüğü gibi zirvede..

Çünkü Superonline TTNET gibi her bölgede yok o yüzden

Süperonline 1996 yılında kurulmuş bu 14 yıldır her bölgede yoksa diyecek birşey bulamıyorum

(Superonline, kuruluş tarihi olan Aralık 1996'dan bu yana Internet kullanıcılarına üç ana alanda hizmet vermektedir. site:http://www.girisim.com.tr/eticaretdergisi/eticaret1/sol1.htm)

Superonline Fiber İnternet şu an için 6 şehirde mevcut arkadaşım.Her bölgede yok işte.
    Burda superonline olsa ben TTNET'de 1 dk bile durmam ama yok.

• vodafone 3g.
  • ttnet
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iphone nin bu süratli çıkışı nokia yı kalbinden vurdu ve her geçen gün nokia nın cirosunu düşüyor.

TTnet te ise durum farklı süperonline de iyi olmasına rağmen reklam ve şaşırtıcı kampanyalardan dolayı mı diyelim yoksa başka nedenden mi bilemiyorum TTnet bu ankette de görüldüğü gibi zirvede..

Süperonline 1996 yılında kurulmuş bu 14 yıldır her bölgede yoksa diyecek birşey bulamıyorum

(Superonline, kuruluş tarihi olan Aralık 1996'dan bu yana Internet kullanıcılarına üç ana alanda hizmet vermektedir. site:http://www.girisim.com.tr/eticaretdergisi/eticaret1/sol1.htm)

Superonline Fiber İnternet şu an için 6 şehirde mevcut arkadaşım.Her bölgede yok işte.

Tamam ben de var iddasında değildim zaten. Bu zamana kadar nasıl oldu da gelişemedi ona şaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

ben aslında alınmadım ama siz başta yanlış anlaşılmamasını temenni ettiğinizi söylüyorsunuz sonrada sessiz kalamayacağım şekilde ağır tahrikde bulunuyorsunuz. Ben ise böyle şeyleri sevmem eğer birisinin yaptığı bana yanlışsa söylemekten çekinmem, heleki lafı dolandırıp süsleyip püsleyip yok öyle değildi, yok böyle değildi deyip kıvırmayı HİÇ SEVMEM. Neyse karşımdakine onu söylerim kimseden de çekinmem. Bana dokunan madalyonun öteki yüzü lütfen bunu iyi anlayınız.

Bu güncel olayına da hala devam edicem benimde forum anlayışım bu. Geçerli sebebini açıkladım sana daha da anlatmak zorunda değilim anlamak istemiyorsan msjları tekrar oku derim sana.

Ben size yanlış anlamayın derken sessiz kalın demedim zaten. Yanlış yaptığımı da düşünmüyorum ayrıca size karşı. Yaptıklarınızın eleştirimesine, değerlendirilmesine açık olmanız lazım. Benim yazdıklarımdan saldırı anlamı çıkarabileceğiniz gibi tavsiye anlamı da çıkarılabilirdi her halükarda. Güzelce birşeyler anlatmaya çalışıyorum, bunu da vakit ayırarak yapıyorum. Hem size hakaret de etmiyorum. Benim böyle yapmam kıvırmak ise kıvırmayı tercih ederim. Güncel olayına birşey demedim zaten önceki mesajımda, o sizin kendinize göre bir düzenleme/işaret koyma aracınızmış, olabilir.

Bu son msj ınızda daha olumlu baktığınız için tşk ederim. Daha da açıklanması gereken birşey kalmadı kanımca. Sanırım kaldığım yerden devam edebilirim.

•  █DonanımHaber hangi internet sağlayıcısını kullanıyor?█(DH lıya özel)
  • Güncell..
  • superonline.com 1996 yılında kurulmuş olmasın. superonline.net daha yeni olan bişey eskiden tellcom du oda.
    ayrıca 1996 yılında telekom serbestleşmedi ki alt yapı kurmaya sadece turk telekom un yetkisi vardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam ben de var iddasında değildim zaten. Bu zamana kadar nasıl oldu da gelişemedi ona şaştım.

çünkü fiber optik altyapı yatırımı 2007 de başladı , 3 yılda iyi aşama kaydettiler gene de.

bu sene Mersin, Antalya ve Gaziantep'te de başlayacaklar hizmete.

fiberoptik altyapı yatırımı yapmak çok maliyetli ve zor bir iş, Turkcell - Superonline grubu dışında türk telekoma alternatif olarak bu yatırımı yapabilecek başka bir grup ta yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtyilmz -- 25 Eylül 2010; 0:22:51 >

• İlgilenen kardeslerim için.. iPhone 3g 8gb vodafone garantili

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43292982
  • ttnet
  • doping adsl 8mbit limitsiz, 800 kb bazen 900 felan oluyor ancak stabil olan 700-780 kb civarı

benide yazınnn
  • ttnet 8mbit netlimitsiz hızım daha düşmedi
  • ttnet - 8mbit e kadar...
  • ttnet
  • smile adsl kullanıyorum.

çok acil lazım olursa da vodafone cep net günlük internet kullanıyorum 50 kuruşa ..
  • TTNET
  • zorunlu olarak ttnet
  • Herkese günaydın arkadaşlar

Anketimiz tüm hızıyla devam ediyor

Güncel..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.