Şimdi Ara

Donanımhaber'in bizlere yaptığı şaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şakadır herhalde, başka bir şey olamaz.

Bir konu açtığımda, reklam engelleyicim olmasına rağmen reklam açılıyor ama bildiğiniz reklam değil. Orijinal avon sitesi açılıyor iki adet sekme, birisinde sanki kaydolmuşum da eposta doğrulaması kalmış gibi epostanızı doğrulayın diyor, ardından otomatik açılan sayfada da sanki onaylamışım ve üyeleri & satışçıları olmuşum gibi aldatıcı yazı çıkıyor. hadi aldatıcı olmasını da geçtim, iki adet ardarda sekme açılıyor onca reklamın yanı sıra! altı üstü istediğim bir konu okumak. para için kullanıcıyı bu kadar boğmak nedir yani.

videosunu çektim. şu anda başka yaşayan arkadaşlar da yazarsa sevinirim. virüs yemiş olamam çünkü dün format attım.

üyeliğimin banlanması veya başıma dert almak için değil bizzat aldatıcı bir reklam olduğunu bildirmek için açıyorum bu konuyu. lütfen yöneticiler de ona göre muamele yapsın.

https://www.youtube.com/watch?v=9zJGR4ta10c&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimistiki -- 25 Ekim 2015; 10:19:07 >

• Bu kadarı da çok fazla, her tıklamanda elli tane sayfa açan sitelere döndü burası. Neyse ki Firefox engelliyor ama bu iş böyle gitmez.
  • Diyecek bir şey yok. Yani bu işlerden anlamayan birisi değilim, fakat dolandırıcılık değil mi bu? Donanımhaber'e güvenerek açılan sekmeyi ciddiye aldım çünkü. Açılan sayfa da Türkiye'de popüler olan bir kozmetik firmasının sayfası. Bu yüzden 10 dakika link yapısını kontrol ettim feyk mi yoksa harbiden bir şeyler postlanmış gibi veri mi döndürmüş falan ama fake yani.
  • Bilgilendirme için teşekkürler hemen ilgileniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi olur....
  • Bende virüs yedim sanıp formatlamıştım lan pcyi düzeltemeyince.Bak şuan çok küfür edesim geldi ulan varya
  • Engellemeyi bırak , reklamı geç sayfası ad block a rağmen açılıyor 3 konudan birini katlediyor yeter artık forumun içine ediyonuz
  • Citiyi cagiralim hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.